Na stranicama Zavaraonica Triglav Slovenija, odnosi sa investitorima GFI za 2023,može se vidjeti PBZ CROS mirovinski fond vlasnik 5% dionica
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
Ispravak PBZ Croatia osiguranje OMF 3.dioničar sa 6,71% u vlasništvu najvećeg osiguravatelja na ovim prostorima Triglav osiguranje.
-
Kako je Hrvatska prva u Europi dobila automatiziranu AI procjenu šteta na vozilimaPrijava i procjena štete na vozilu nakon prometne nezgode većini vozača sinonim je za beskrajnu proceduru i papirologiju na kojoj gube puno vremena. No, razvoj…www.tportal.hr
I t r
-
Ne oporeziva divka je pri kraju pa ne očekujem ni rast divke.
Cijena na TK odgovara očekivanju prihoda/zarade u budućnosti. Odgovor daje magazin J+delo.
Zato slovenci nisu ni prodali svoje osiguranje. Dokaz da su dobro napravili imaju u prihodima svojih osiguranja.
jest, pri kraju je ali ovim tempom (divka € 2,35/y.) potrajat će još 3 godine 😊
Da ne bude zabune kod manje upućenih kolega, to je riječ samo o zadržanoj dobiti koja ne podliježe oporezivanju.
Adris je moćni holding koja konstantno povećava prihode i dobit iako ne toliko progresivno koliko to priželjkujemo. Uz to tu je problem netransparentosti ali to je boljka kod 98% tvrtki listanih na ZSE.
Po trenutnoj cijeni dividendni prinos je 4,4% neto, što je dosta bolje od HR obveznica ..a realno je za 2024. očekivati porast cijene bar do razina € 58 - 60.
Čudi me da trezor ne kupuje agresivnije jer je cijena diskontna a za to ima pokriće u skupštinskoj odluci.
-
Kupuju maistru, CO tu ima divke koliko hoćeš.
Zato i jesu cijene za kikiriki.
Nego ne znam dal su prodali dionice Slo osiguranja
-
Ponovo su adris dionice u fokusu.
Jučer i danas se lijepo skida s aska
-
Ponovo su adris dionice u fokusu.
Jučer i danas se lijepo skida s aska
Da, po trgovanju u prethodna dva dana dalo bi se naslutiti da su veliki prodavatelj ili vise njih rasprodali dio ili sve sto su zacrtali pa bi mogli polako krenuti s cijenom Adrs2 prema Adrs. Možda. Napokon. Bilo bi već i vrijeme.
-
Gđa. Marica Pokrajac kupi u dva dana 3728 dionica Adrs2. Vidi se koje gazda , ne cijenka se ,već kupi ono što je na ponudi za prodaju.
Bravo Marice , je li to neki pozitivni signal ili samo neka podrška nama malim dioničarima -- da budemo strpljivi.
-
Gđa. Marica Pokrajac kupi u dva dana 3728 dionica Adrs2. Vidi se koje gazda , ne cijenka se ,već kupi ono što je na ponudi za prodaju.
Bravo Marice , je li to neki pozitivni signal ili samo neka podrška nama malim dioničarima -- da budemo strpljivi.
Cijena je smiješna na adrs2, da imam love udaro bih, ne bi stajao. Nije čudo što dokupljuje, odličan potez.
-
Bageri se 'dohvatili' najviše etaže hotela MarjanBageri na najvišoj etaži gradilišta hotela Marjanwww.tportal.hr
Gdje odvoze sutu ?
-
-
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…5584f524cf22219
Gdje odvoze sutu ?
miješaju s paštom
-
adrs +5%
adrs2 -0,37%
Ludnica
Kupuj dok ima
-
adrs +5%
adrs2 -0,37%
Ludnica
Kupuj dok ima
Ima AdrsR , do 100€ na prodaji još 3 ponude, sveukupno 485 dionica.
-
Tko to izlazi i koliko još ima?
-
Ako nejde po bidu ide po asku
-
Tko drži do sebe kupuje redovnu dionicu a prodaje povlaštenu. U razlici cijene ne pomaže ni MP svojom kupnjom. Adris grupa je loša za crobex i fondove no ima još šanse da se popravi do Božića
-
Ako nejde po bidu ide po asku
Kolega, upravo ste mi dali ideju za potpis ispod mojeg avatara
Stavite na moj post ako se slažete
-
Ma nije to moje, ima pametnijih od mene koji su to zmislili🤣🤣🤣
-
PA dionica je sad čak 45% jeftinija od RA.
Obično je razlika bila do max. 20%.
Budući da R-A zapravo nije skupa na ovoj razini nego tek blizu realne, možemo izračunati koliko je PA podcijenjena.
-
PA dionica je sad čak 45% jeftinija od RA.
Obično je razlika bila do max. 20%.
Budući da R-A zapravo nije skupa na ovoj razini nego tek blizu realne, možemo izračunati koliko je PA podcijenjena.
Koliko?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k