Jel itko našao Adrisov kalendar događaja/korporativni kalendar? Malo sam tražio po netu i nula bodova. Ne znam ni kad je FI.
ADRS (Adris grupa d.d.)
-
-
-
Pogledajte na MD kalendar od prošle godine.
-
Jel itko našao Adrisov kalendar događaja/korporativni kalendar? Malo sam tražio po netu i nula bodova. Ne znam ni kad je FI.
pa znamo svi da su vrlo transparentni. do objave godišnjega možemo samo nagađati i zbrajati kvartale. kao i svake godine do sada.
-
Umjesto crnog labuda sad gledamo Adris.
A kada ide izvješće za Adris i puštanje nekog bijelog dima iz Rovinja osim obavijesti da akvizicija ne će biti osim ulaganja u maistrine hotele. Adris/maistra mrcvarenje na burzi. Bilo bi dobro vidjeti TA za maistru
-
Umjesto crnog labuda sad gledamo Adris.
A kada ide izvješće za Adris i puštanje nekog bijelog dima iz Rovinja osim obavijesti da akvizicija ne će biti osim ulaganja u maistrine hotele. Adris/maistra mrcvarenje na burzi. Bilo bi dobro vidjeti TA za maistru
Nisam vidio da su spominjali da neće imat novih akvizicija, mora da mi je promaklo, gdje ste to vidjeli?
-
Text umjesto crnog labuda premješten je sa str.TA za Adris i vezan je uz TA zločesti.
Zašto je to učinjeno ne znam.
Da ne će biti novih akvizicija u slijedeće tri godine je izjava u novinama jednog od čelnih ljudi Adrisa. Potražite.
Oprostite nije TA zločini nego zločesti TA za adris
-
Nije mi jasno zašto trezor kupuje redovne dionice kada su povlaštene (ADRS P-A) jeftinije.
-
Povlaštenih su puni ko brod...
-
Nije mi jasno zašto trezor kupuje redovne dionice kada su povlaštene (ADRS P-A) jeftinije.
Povlastene ne nose pravo glasa...otkup im prvenstveno sluzi za jacanje vlasnicke/glasacke pozicije...
-
A meni nije jasno zašto ja i dalje držim ovo g_vno.
Naročito sada kad imaju plan velikih ulaganja u turizam.
Alo gospodo, turizam nije više zlatna koka. S nestabilnim političkom klimom i visokom cijenom goriva, hrane..i nije baš najbolja solucija.
S druge strane imamo CROS i brutalni Cromaris s još brutalnijim potencijalom i potražnjom.
Ispada da je istinito prokletstvo hotela Marjan. Tko ga kupi, propadne 🤣
Ne mislim da će ADRS propast zbog Cromarisa ali ovaj turizam mi se već odavno gadi. Gotovo koliko i duhanski biznis kojeg su se riješili..
-
-
Cromaris je mala beba za Maistru i CROS i nikad neće biti visoko profitabilna kompanija bez obzira na rast. To je nažalost takva industrija
-
Alo gospodo, turizam nije više zlatna koka. S nestabilnim političkom klimom i visokom cijenom goriva, hrane..i nije baš najbolja solucija.
S druge strane imamo CROS i brutalni Cromaris s još brutalnijim potencijalom i potražnjom.
Ne mislim da će ADRS propast zbog Cromarisa ali ovaj turizam mi se već odavno gadi. Gotovo koliko i duhanski biznis kojeg su se riješili..
🤔🤔 A ja u turizmu vidim budućnost i profit.
-
🤔🤔 A ja u turizmu vidim budućnost i profit.
Sreno vam s time.
S obzirom na okolnosti, samo prehrambena, farmacija i obnovljivi izvori energije su mi trenutačno privlačni.
-
Od turizma samo kamping smatram unosim poslom, luksuzni hoteli su skupa investicija sa sporim povratom.
-
mislim da ste potpuno u krivu. usporedite kapacitete, marže, prihode i dobit maistre sa ostalima turistima i dobit ćete drugačiju sliku. kamping je nešto sasvim drugo.
-
Emocijama nije mjesto na burzi.
-
Dobre vijesti za CO...
Bruto premija na početku godine rasla 6,3 postowww.poslovni.hr -
Nitko više ne spominje tužbu Adrisa protiv Agrokora i kako je to završilo.
Što je sa suvlasništvo u ledu,kamenici koji su bili jamstvo za posuđeni novac Adrisa Agrokoru. Dali su ti sporovi završili?
-
Danas novine vele Ameri/zapad preuzimaju vlasništvo sberbank u fortenova.
Vrijeme je da se odvrte i Adris,Podravka,atgr,Valamar ..
Kao mala zemlja dosta smo uložili u amere/zapad i demokraciju pa vjerujem da će biti i nagrada umjesto ovih Tupoljeva u Zagrebu
-
Nitko više ne spominje tužbu Adrisa protiv Agrokora i kako je to završilo.
Što je sa suvlasništvo u ledu,kamenici koji su bili jamstvo za posuđeni novac Adrisa Agrokoru. Dali su ti sporovi završili?
Tužbe su itekako u tijeku, dapače osim tužbi Adris je podigao i više žalbi.
Uvažena žalba Adrisa, RBA i Addiko na nagodbuwww.poslovni.hrAdris na vrhovnom sudu traži i reviziju nagodbe:
N1 doznaje: 25 vjerovnika Agrokora od Vrhovnog suda traži reviziju Nagodbe - N1Dvadeset pet vjerovnika Agrokora uložilo je Vrhovnom sudu zahtjev za revizijom nagodbe, uključujući i najvećeg vjerovnika Adris Grupu, doznaje N1. Agrokor…hr.n1info.com
Također i Todorić je podigao arbitražu:Postoje još i deseci drugih žalbi i tužbi koji su podigli manji igrači, i bilo bi logično da se stavila svojevrsna plomba da se imovina ne može prodati dok se svi ovi slučajevi ne riješe.
Dakle ništa još nije riješeno niti izgubljeno. Šteta da Adris nije malo transparentniji u izvješćima u vezi pravnih procesa koje vodi.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner