" Štopanje cijene " zato da vrijediš maje pa možeš više dionica kupiti i povećati udio ?
Neka si zamisle rat i raspad EU. Čiji bi Adris bio ?
" Štopanje cijene " zato da vrijediš maje pa možeš više dionica kupiti i povećati udio ?
Neka si zamisle rat i raspad EU. Čiji bi Adris bio ?
renchi Ne znam, godinama čitam tvoje vrijedne postove, ali taj crni scenarij nekako ne prihvaćam.
renchi Ne znam, godinama čitam tvoje vrijedne postove, ali taj crni scenarij nekako ne prihvaćam.
A da malo pročitate i vijesti po portalima i X ? Znadete li koliko je 2024 godine bilo stranaca u Hrvatskoj, a koliko će ih biti do kraja 2025 godine ?
Biti će stranaca između 400 000 do 500 000. Ne znam tko će ovo uopće više smatrati svojom zemljom. Hrvati su se iselili i seljavaju se u EU, a ovdje dolaze drugi ljudi koji će u skoro vrjeme činiti najmanje 25 % stanovništva. Nekakav osjećaj pripadnosti je sve manji,a jedino se pripadnost kulturološka i religijska osjeća, a to je npr kršćanstvo ili evropska kultura. A to nije Hrvatska, nego Evropa.
Gledajući državu koja je napravljena, nemamo se čime pohvaliti u smislu državnih zajedničkih službi. Primjerice, kada je izbila tučnjava Torcide sa hrvatskom policijom i kada su Torcidaši demolirali benzinske pumpe, pa čak i policiju, da nije bilo snimaka i CCTV Torcidaši bi mahom završili po zatvorima. Ali, što se pokazalo ? Da je policija psihopatski fizički napala te dečke, a pri tome je bila i naoružana, ali s obzirom da je imala posla sa južnjacima- nastradala je policija. Ta ista policija, ali i država je nastradala jer postoje video zapisi cijelog nemilog događaja. Pitajte Dalmatince što misle o svemu pa i o " Rvackoj. " Ili primjerice pitajte ljude koji imaju stare i nemoćne roditelje ili bolesnu djecu što misle o Rvackoj. Ovo nije zemlja koja je izgradila institucije ili zajednički interes koji bi nas držao - zajedno. Ne samo da su zajedničke institucije nevrijedne, nego su i štetne. Pogledajte javnu nabavu u zdravstvu. Pogledajte samo pretvirbu vlasniptva koj je napravila. A tek povrat ukradene imovine iz 1945. koju je na psihopatdki način oduzela ona prethodna komunjarska Hrvatska. 80 godina je trebao da dođe do toga. I po tome je " pojeo vuk magare ". A ubili i pokrali oko 200 000 Hrvata.
U takvoj državi biti siguran da ćeš biti slijednik svoje nekretninske imovine je - naivno.
Napokon je krenulo malo i tu (ADRS P-A).
Svi ostali blue chipovi na ZSE su u zadnje vrijeme skočili preko 20-ak% i to u jako kratko vrijeme (HT, Rivp, HPB, Zaba, Koei...
A ovo je sad ostala najpodcjenjenija dionica na ZSE.
Pa bilo je i vrijeme- zbog vrednovanja nekretnina
Ovo bi trebalo do ljeta proraditi, smanjiti troškove energije za vlastitu potrošnju i još malo podići prihode.
Veci povrat na obveznicama nego na adrisu
Veci povrat na obveznicama nego na adrisu
Zanimljivo kako se tješiš.
Tesko mi je naci utjehu...
Eto zadnje tri godine + dividenda. Ako su tebi obveznice bolje. Ok Meni nikako.
Meni nista ne znaci kad ste vi usli, nego kad sam ja. Osim ako mislite dijeliti zaradu 😀
Meni nista ne znaci kad ste vi usli, nego kad sam ja. Osim ako mislite dijeliti zaradu 😀
Ne mjerim ja od kada sam ja usao u Adris vec kada su vase mame i žene usle u obveznice.