Bude ZABA dala kakvu obavijest o pozivu na skupštinu???
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
a zakaj bi trebala biti GS?
-
Tko veli da GS treba biti? Nek nas samo obavjeste o 1,5 eurića !
-
Pa netko valjda treba potvrditi isplatu dividende. Tko bi drugi to mogao?
-
Znači dobit za 2021. će bit preko 1,5 mlrd kuna, ilitiga oko 7 kn po dionici...
Dobit ili ( – ) gubitak tekuće godine (30. + 31.; 35. + 36.) 034 1.101.252.667 326.358.308 1.279.093.571 461.296.008 -
Not great not terrible...
Prihodi padaju samo su rezervacije manje i to je ono što me ne veseli gledao kratkoročno ili kao trend... Rezervacije naviše dignu u zadnjem kvartalu tako da moguće da kao i prošle godine zadnji kvartal bude dosta slab.
S druge strane profit je ipak veći i to veseli, love na računu ko blata, kad se podvuče crta drago mi je što sam suvlasnik ove firme...
-
Postoji li razlog u poreznoj regulativi da ne isplate divku u ovoj god.?
-
u bilješkama piše da su već potpisali ugovor o prodaji optime samo se čeka da neki činovnik udari pečat bit će tu novčića za divku
-
Mene i dalje cudi da nema odluke o isplati divke za prethodne 2 godine. Izvjestaj kao takav mi je OK, u skladu sa ocekivanjima i daje dovoljno razloga za ostanak u poziciji tako da ne ocekujem nikakve reakcije na cijenu i dalje cemo biti u ovoj zoni oko 65-68. Samo bi odluka o divki mogla to znacajnije promijeniti.
-
Cudi nas zato sto ocekujemo.
-
-
Pa netko valjda treba potvrditi isplatu dividende. Tko bi drugi to mogao?
a zakaj bi to trebalo biti sada kada smo mi to zamislili ili zaželjeli? već su imali tri skupštine ove g., a možda će i četvrta! a može biti kao i svake godine na proljeće.
-
Netko prosuo cca 5000 komada....
Ima tu kakva novost?
-
Ima tu kakva novost?
fondovi štelaju da se grobi slučajno ne otme kontroli.. nakon famoznih izvješća. standard.
-
Ima tu kakva novost?
fondovi štelaju da se grobi slučajno ne otme kontroli.. nakon famoznih izvješća. standard.
Ugovor o kreditu u eurima je proglašen ništetnim: ‘Ovo je veliki i značajan korak!‘Analitičar predviđa da će presuda stubokom uzdrmati bankarski sektor i otvoriti niz teških pitanjawww.jutarnji.hrkad bi do sada izašle ovakve vijesti palo bi pa bi se brzo vratilo
-
Ima tu kakva novost?
ima presuda za dizanje kamata u Eurima, to bi mogao biti veliki problem banksterima, a posljedično i nama koji čekamo dividende,
a možda je stradala Zaba rad' morskih baraba
-
ja čekam odluku suda Europe za ništetnost (kraj ove, početak sljedeće godine)
Dobronić je ustoličen, i odluka VSRH po revizijama je blizu
čim izađu odluke, kaže mi odvjetnik da su prvostupanjska i pravomoćna, drugostupanjska presuda, samo pitanje mjeseci jer su zaostaci (nekonvertirani krediti) rješavani u međuvremenu
čim budem u mogućnosti predajem i tužbu za ništetnost cijelog ugovora (sve je ništetno: promjenjiva kamata, ualzna i izlazna naknada, solemnizacija, naknada za odobrenje, promjenjiva kamata jednostranom odlukom banke, nerazumnjiv kamatni parametar, valutna klauzula... u stvari sve osim ugovornih strana i vremena potpisa ugovora )
a ako mislite da su banke sve gubitke već rezervirale... čekajte dividendu!
-
Ode cijena u bunar...
-
mislim da ćemo gledati sličan filim kao ovih dana na adpl kad paničari prodaju vratit će se na staro mozda malo nize, bilo je ovakvih presuda već pet šest puta
-
Moram priznati da je vrlo neobično da je cijena ovoliko pala, moguće da se nešto valja iza brda. Možda odluka da ne ide dividenda do daljnjeg, zadnji put je na info o zabrani isplate dividende cijena pala 5 kn mada iskreno poklopilo se s potresom u ZGu. Moguće da stvarno kreće sr@nje sa švicarcem. Treća opcija je da ljudi izlaze i ulaze u sve ove papire koji su imali brutalna izvješća a bilo ih je mada je neobično da da zbog toga cijena ovoliko ode dolje. U svakom slucaju nije ugodna situacija...
-
Moram priznati da je vrlo neobično da je cijena ovoliko pala, moguće da se nešto valja iza brda. Možda odluka da ne ide dividenda do daljnjeg, zadnji put je na info o zabrani isplate dividende cijena pala 5 kn mada iskreno poklopilo se s potresom u ZGu. Moguće da stvarno kreće sr@nje sa švicarcem. Treća opcija je da ljudi izlaze i ulaze u sve ove papire koji su imali brutalna izvješća a bilo ih je mada je neobično da da zbog toga cijena ovoliko ode dolje. U svakom slucaju nije ugodna situacija...
Ne samo sa švicarcima nego po novome i sa euro-kreditima.
Sve se vraća sve se plaća!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k