Ovaj razvoj situacije je u skladu s ocekivanjima. Sad je samo pitanje do koje razine ce se dici cijena dionice do ex dividend dana. Da li mozemo ocekivati i napad na 70kn buduci da je izvjesno da i dogodine ide dividenda. Dakle 3 dividende za isplatiti u manje od 12 mjeseci od sada. Netto suma sve 3 bi morala biti preko ili oko 10kn sto bi po meni opravdalo cijenu dionice od 70kn. Kakva su vasa razmisljanja? Ja sam unutra po PC od <53kn pa mi je svejedno jer ne namjeravam izlaziti samo glasno razmisljam.
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
Jel ima tko pretplatu da kopira članak?
pasted-from-clipboard.pngIako slutim da je sve iz naslova više manje jasno
Kako bi to sad izgledalo u najoptimističnijem scenariju, NO najavi 30 dana prije skupštinu ajmo reć za 2.11. i onda još cca mj dana do datuma utvrđivanja popisa za isplatu dividende. Po meni, najoptimističnije negdje početkom ili sredinom 12. mj. a onda isplata još tjedan dva iza, u tom scenariju vjerojatno prije božića? Šta vi mislite?
Nisam nestrpljiv zbog love već bi htio to vidjeti što prije crno na bijelo da im nebi palo napamet neko delistiranje ili istiskivanje sad kad su puni para. Nije da crnjačim ali ono, ZSE, Hrvatska, pušeš i na hladno
Da se Vlasi ne dosjete!!
Ako su u PBZ po 834 kn delistirali a dionica bila skoro 1000 prije pandemije, a vrijedi barem 1300, onda ti je jasno.
-
Kad se dividende pribroje to vam je kao da sada po 50kn kupujete!
Naravno koji mjesec se budem strpio za to!
Ujedno rijetko se petkom nesto znacajno cijena dizala.
-
Pa nije to ni seksi Opte ni ova surferica Atlantikom da skače u nebesa. Već je cijena skoro ko prije krize, daleko je 70.
-
Osobno ne bih mnogo očekivao od ovogodišnje dividende. Zaba je dobro kapitalizirana, al cini mi se da će za uzeti zadrzane zarade prethodnih godina, trebati drzati dionicu mnogo dulje nego to ovdasnji dionicari očekuju. My 50 cents.
-
Pa nije to ni seksi Opte ni ova surferica Atlantikom da skače u nebesa. Već je cijena skoro ko prije krize, daleko je 70.
I nakon danasnjeg otvaranja mislite da je 70 daleko?
-
Sudeći po trgovanju očigledno je da neki već znaju iznos dividende.
-
A kako imamo kasno paljenje. te se Zabe na 59 kn, 60 kn moglo kupiti na lopate. i da mi je znati što je mislio onaj koji je to u tisućama komada bacao van
-
Sudeći po trgovanju očigledno je da neki već znaju iznos dividende.
Promet je danas nikakav al zadnjih dana je i bilo nekog prometa. Moguće da se neki detalji u vrhu već znaju...
Da budem iskren nisam očekivao baš ovolike skokove ovdje jer su tu dividendu većinom svi uračunali u cijenu, barem dijelom.
-
A kako imamo kasno paljenje. te se Zabe na 59 kn, 60 kn moglo kupiti na lopate. i da mi je znati što je mislio onaj koji je to u tisućama komada bacao van
Ja sam se natovario! Prosjek mi je 55kn.
-
-
Sudeći po trgovanju kao da bi dividenda mogla biti veća od neto 6kn po dionici!?
-
Sudeći po trgovanju kao da bi dividenda mogla biti veća od neto 6kn po dionici!?
Ja računam sa nekih 8 kn.
-
Ja računam sa nekih 8 kn.
upravo mi izbi misao s tipkovnice, ispod 8 nije prihvatljivo, dugo se čeka, moraju dati malo kamate
-
Ja bih radije dividendu u dva dijela po 4,5kn!
-
Ja bih radije dividendu u dva dijela po 4,5kn!
I to je moguće s obzirom da sam ja ovaj izračun radio prije 1H 2021.
-
Sudeći po trgovanju kao da neko drugi zna da neće bit ni približno toliko jer stalno istovaruje...
-
Sudeći po trgovanju kao da neko drugi zna da neće bit ni približno toliko jer stalno istovaruje...
Stvarno je to Vaše mišljenje ili??? Ja vidite mislim da ne istovaruje već da ispituje!
-
A jeste me skurili. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
svi očekuju, predviđaju, neki će i pogoditi
Zagrebačka banka i PBZ uskoro bi mogle najaviti isplatu dividendeANALIZA - Hrvatska narodna banka završila je u petak, 24. rujna, konzultacije s javnošću, a očekuje se da će objaviti prestanak odluke o privremenoj zabrani…seebiz.eu -
Neka kapne divka, pa makar za skijanje .
Dionica je već poprilično narasla u očekivanju iste
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k