Zato zločesti voli davati ocjene
Prijedlozi za forum
-
-
-
Poštovani admine ,da li bi bilo moguće uz lajkić dodati i smajlić ?
Neki forumaši su toliko duhoviti u svojim postovima da zaslužuju i jedan 😂.
S poštovanjem , Ledica ♥️
P.S. možda i srčeko ? ne bi bilo loše...
-
Ja neznam što je tko napravio, ali valjda se može ić sa pedagoškim mjerama a ne odma ljude banirat xy dana i osipat forum ...
-
Korisniku foruma dati značku pomoćnika šerifa na forumu.
Njemu ste ubili objektivnost, ostalima ravnopravnost.
Vrlo kvalitetno.
p.s. Evo nakon 4 dana, već mi je drago što sam došao na ovaj "drugi" forum.
-
- Official Post
Kolega dobro vi nama došli
Koji bi bio vaš konkretan prijedlog na tu temu?
-
Poštovanje ,
Prijedlog.. onda je Admin, nema nick i mišljenje i stavove na javno.. ako si služben , služben s do kraja.. 100%
jedino mi je logično, upgrade u društvu, gubiš privatnost, ko u stvarnosti, kako to vama zvuči?
-
Poštovanje ,
Prijedlog.. onda je Admin, nema nick i mišljenje i stavove na javno.. ako si služben , služben s do kraja.. 100%
jedino mi je logično, upgrade u društvu, gubiš privatnost, ko u stvarnosti, kako to vama zvuči?
U standardnim internetskim forumima - klasični korisnik može biti moderator ukoliko se iskazao kao "istaknuti" (što god to znacilo) korisnik. Isti korisnici zadržavaju svoje nickove i mogu pisat koliko i kako žele. Uvjet je da moderiraju pošteno i prema pravilima foruma.
Pretpostavljam da će Admin voditi brigu ukoliko se moderator pridržava pravila moderiranja. -
ja sam upravo to kako ste me definirali, pomoćnik šefira.
znači da on pazi da ja ne zloupotrijebim svoju "značku".
što se mene tiče, nemate nikakvih briga, jedino Vam post mogu poslati na neko drugo mjesto ako rasprava ode previše off topic.
-
a kako se dobiva status "moderator" ? broj postova? osobno poznavanje Admina u stvarnome životu ?
-
ni najmanje.
poslao sam Adminu listu prijedloga kako malo unaprijediti forum slušajući kritike ostalih korisnika, ali i neke moje sugestije, a on je i napisao da mu se mogu javiti ljudi koji hoće pomoći.
čovjek je valjda procijenio da to što sam mu poslao ima smisla i sad sam u "testnoj fazi".
znači, ako on ili ja procijenimo da ovo nije za mene, vratit ću se nazad na običnog korisnika i to je to.
-
-
Evo jedan prijedlog... Umjesto da piše 13 hours ago, staviti sat i minute pisanja posta. Gubim sekunde dok otkrijem kad je tko pisao. Bravo za novog admina i njegovu ideju o seljenju postova kod oftopičarenja...već se dosta osuo forum od bespotrebnog baniranja.
-
- Official Post
Poštovanje ,
Kolega razmišljamo slično, meni to zvuči odlično i jedino ispravno, pa moja uloga i ostaje na tom apstraktnom nivou.
Ali kako je ovo forum kreiran za sve nas koji sudjelujemo na tržištu kapitala na ovaj ili onaj način, uz to volonterski i u slobodno vrijeme, u redu je i da najistaknutiji članovi moderiraju forum, na taj način će se forum i zajednica samooblikovati kroz neko vrijeme. Poanta je stvaranja kvalitetne zajednice, rasprava i izvora informacija, a što je već popriličan broj ljudi koji svakodnevno čitaju ovaj forum i prepoznao.
-
Da li je moguće da ovaj like ne bude srce , već palac gore ? Kao što je dislike palac dolje
Većina ovdje su ipak muški, pa da ne šaljemo stalno srca jedni drugima
P.S. Ako baše netko želi poslati srce, može se uvesti znak Love
-
Da li je moguće da ovaj like ne bude srce , već palac gore ? Kao što je dislike palac dolje
Evo ti jedno srce za prijedlog
-
- Official Post
Riješeno
-
Riješeno
Hvala
-
Evo ti jedno srce za prijedlog
Vise nije srce, sada je palac gore
-
Jel mogu ovi postovi u svastari nekako bit oznaceni iz koje su teme prebaceni
I s druge strane vezano za ove like dislike stvari ja bi recimo izbacio taj dislike i ostavio samo thanks ili like, jer na kraju taj dislike bude vise kao ono neko prepucavanje nego sta ima smisla konkretno za neku ocijenu sta je netko napisao, a i ovo reactions recieved nema onda smisla ako broji sve jednako
-
Je li netko možda probao obrisati profil? Brišu li se s profilom i sve njegove objave?
-
Jel moze neki workaround za ovi problem tamnog teksta na mobilnoj aplikaciji kod dark teme da se barem stavi brza opcija promjene teme na jedan klik na mobu negde na dnu ili di vec je zgodno, barem da bude nesto tipa default layout ili rotate theme izmedu defaultne i postavljene
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun