Kupiti ili čekati
Ako probije doljnu crtu odeeeeee to
Kupiti ili čekati
Ako probije doljnu crtu odeeeeee to
zanimljivo, možda se ovo znalo i ranije
kako bi bosanci znali? bez veze nazvali srebrenica, srebrenik, olovo, ugljevik i td. par stoljeća prije su dilali pšenicu i paradjz okolo. onda su došli ovi genijalci pa im šapnuli.
Kupuje se na veliko .
Rekli bi znalci da se sada prodaje
Rekli bi znalci da se sada prodaje
sada se prodaje, i kad televizija počne trubiti o tome
Čudo je da su Hrvati kupili bilo što a da nije nekretnina. Neka diverzifikacije bar malo. Bio s kolegama iz struke na večeri oko Božića. Eto, jedan se hvali da je kupio treći stan extra povoljno po 3k eura kvadrat i za njega digao kredita koliko god je mogao. U jednom živi, jedan u najmu studentima. Taman do penzije da otplati i taj treći.
Čudo je da su Hrvati kupili bilo što a da nije nekretnina. Neka diverzifikacije bar malo. Bio s kolegama iz struke na večeri oko Božića. Eto, jedan se hvali da je kupio treći stan extra povoljno po 3k eura kvadrat i za njega digao kredita koliko god je mogao. U jednom živi, jedan u najmu studentima. Taman do penzije da otplati i taj treći.
Pa mozda ( mozda ) mu i nije losa matematika ( ne znam koliki je kredit i koliko dobije za najam )
U stanu A mora zivjet .
Stan B i C iznajmljuje i vjerujem da mu pokriva ratu kredita za taj stan C , te da mu jos nesto i ostane , od redovnih primanja ak ima zenu koja radi, mogu jos nesto dodat i svakih par mjeseci smanjit broj rata , tak da mozda i nece tako dugo otplacivat taj kredit za stan C .
Ma sve je dobro, glavno da se stvara, zivi i akumulira, negdje je to samo ocuvanje vrijednosti, negdje +5%, negdje +10%
Dal ce stanovi i dalje rasti, stagnirati ili padati bude se vidjelo kad ih budu pokusali prodati. Meni je suludo dati 3k za stan, da zivim sa X obitelji. Ako bi i isao na takvu pricu, onda bi sam radio kucu sa vise stanova, pa bi me doslo daleko manje od 2-3k po m2. Ali svako ima neku svoju matematiku i racunicu.
Za zlatoljupce i koji ce to postati .
A cuj, sve te šipkice, lako probusis i napunis necim drugim 🙃
Potencijalno stvarno fotogeničan pattern
Ovo sam pak clever kupila, jedino nisam bila dovoljno clever da kupim barem deset komada.
Platila sam ga 1990 kn, al' je toliko lijep da ga neću prodati.
Najlakse je prodavat, nedaj boze nesto stvorit.
kolega
da li si obratio pažnju na datum članka?
Onaj jako fotogeničan pattern odozgo se polako iscrtava.
Zlato ide prema 2000 dolara.
Hoće li probiti, ili kliziti u sideway Vrag će ga znati, ako će i on
Al' gledam cijenu zlata od 2000. godine i trljam okice. 200 dolara.
Poštena fibo ekstenzija je na 2195 dolara, 1980 izgleda ziher
Uzeo sam malog rudara zlata na sniženju AAU.L (Ariana Resources).
A do sniženja je došlo zbog sudske zabrane otvaranja rudnika koju bi ovi trebali riješiti kroz neko vrijeme kad riješe neke ekološke probleme.
Ima neko vrijeme da se crtalo zlato, i eto ga
Trči po treći put.
Ima neko vrijeme da se crtalo zlato, i eto ga
Trči po treći put.
Meni je kod zlata zanimljiva dugorocna slika
vidi ga u Eurima
rekla bi koleginica zlocesti scallopi u nizu