Ma nije još ništa skočila posebno. Iako nisu davali info ni kad je padalo šta je bilo iza kulisa kod predstečajne. Na malim količinama je padalo na 20-30 kn, pa vjerujem da će i tako rasti na malim količinama
ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
-
-
-
-
ja uletio malo..nekih 70 tisuca kunica..samo spekulativni trejd
-
Prevelika pažnja se možda pridala tome, na koji način je to riješeno, ne vjerujem da imaju sredstava za to.
Ali ne smije se zaboraviti da je book tu mislim daleko u crvenom, i dok potraju bolje vozarine neće se vjerojatno uspjeti popeti do nule
ja uletio malo..nekih 70 tisuca kunica..samo spekulativni trejd
Pa nije to baš malo, 70 od 200 tisuća prometa.
Čim prođe euforija, opet će bida nestati, zato je to malo opasna dionica za veće uloge.
-
Ulpl je uspjela otkupiti Puntu i Valovine od Uljanika ...
Na oba su broda upisane hipoteke kluba banaka (Zagrebačka banka d.d. Zagreb, IKB
d.d. Umag, HBOR Zagreb) koje kao agent predstavlja Zagrebačka banka d.d. Zagreb i
Republika Hrvatska, Ministarstvo financija kao osiguravatelj.
Iznosi hipoteke znatno premašuju tržišnu vrijednost brodova čije su prodaje zbog
izuzetno niskih ponuda i obustavljene polovicom ožujka.Svaka čast Jasko...
-
pomalo iskrcavanje ide..
-
šta reći nego divota. mislim da je svatko mogao zaraditi danas.. ako je kupio. Idemo dalje.
-
ovalvi dani su san svakog trejdera..ubiti 10k za par sati pracenja...puno je reci truda.
Ajmo kupnja...rijesite me i zadnjih 35% da ne postanem dugorocni...pa se prebacujem na Tpng..do 55kn
-
Fino je za trejd, ali ima mesa i za dalje. S ovom cijenom je mcap cca 50 mil. kuna?
-
Fino je za trejd, ali ima mesa i za dalje. S ovom cijenom je mcap cca 50 mil. kuna?
Pola pijem, pola šarcu dajem. Glavnica je vani, a kamate neka se množe
-
-
Tri mu vuka i sedam kozlića, glavno da sam ga pred mjesec dana nacrtala, a jutros mi promakao
Dugoočekivani volumen i rast cijene
Bavila se jutros kućanskim poslovima
Niti trejdera, niti kućanice od mene
Ajde, bravo, sretno svima.
-
ovalvi dani su san svakog trejdera..ubiti 10k za par sati pracenja...puno je reci truda.
Ajmo kupnja...rijesite me i zadnjih 35% da ne postanem dugorocni...pa se prebacujem na Tpng..do 55kn
Bravo @Neo, pa vi ste skoro sami danas trgovali!? 1/4 prometa ste kupili i još prodali 65% toga, bravo!
-
Meni je pred 2 mjeseca bilo čudno da nije otišla bar na cijenu na kojoj se radila dokapitalizacija, ali u biti dobro da nije brzo
-
Prodaje se ATPL i JDPL, te kupuje ULPL
Ipak ime Uljanik nešto znači u brodarskom svijetu
-
Prodaje se ATPL i JDPL, te kupuje ULPL
Ipak ime Uljanik nešto znači u brodarskom svijetu
Da, Ulpl ima 50% flote u tankerima, a Tpng ne valja jer su to tankeri😅
-
Bas gledam vani...gle cuda..danas i vani tankerasi rasturaju
ipak danas nisam sve prodao..iako sam 95% uvjeren da ce sutra cijena blizu 100kn. Al to bi bilo to za sada i lagano ispuhivanje. Nije neka prestizna firma pa radije volim brzo uzeti profit.
Slijedi skok na Tpng..vjerovatno do 55-56kn.
-
Imali tko suvislo objašnjennje za današnji rast. Jeli kupaci znaju nešto što mi ne znamo. I kakav je osječaj kada ti diona ode 40 posto u danu, a ti unutra.
-
Prognoze za 2Q? Vidim da su neka FI već objavljena danas...
-
Kako smo i mislili, kupnje više nema.
Ne znam samo tko jučer nije htio prodati po 80+??
-
Kupnja se iselila - kupuje/čeka propad na JDPL što je i logično kad jedna dionica odradi +40% a druga -15%, ništa za zamjeriti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IGH (Institut IGH d.d.) 2.9k
- harpun