Samo neka ne žure previše
ULPL (Alpha Adriatic d.d.)
-
-
-
Doci ce jednom, nego meni vise zanimljivo ovi koji prodaju 🤔
Neznam, možda griješim ali ja pomalo kupujem.
-
Zbog najnovijeg palestinsko-izraelskog sukoba, mogao bi biti zatvoren Sueski kanal. To bi u prvom redu dovelo do rasta cijene nafte.
-
Tankeri vani danas ubijaju. Kako i nece kad citam ovakve vijesti. Handy tanker 2008 potpisan na dvi godine po 21,500 dolara. U dvije godine zaradit ce svoju vrijednost 😂. Takoder Pareto najavljuje jako dugi ciklus za product tankere, stng tsrget price 88. Danas u Oslu Hafnia raste 3,5 posto i nalazi se na friskim vrhovima.
Nas Verige tuce lovu ali dionica odmara. -
I mi danas ubijamo.
Ulpl minus 2.86 posto
-
I mi danas ubijamo.
Ulpl minus 2.86 posto
Nebitno, ali 2,68
-
-
I mi danas ubijamo.
Ulpl minus 2.86 posto
Nebitno, ali 2,68
Danas još i više ubijamo
-
Izvještajno razdoblje 01.01.-30.09.2023. obilježilo je uredno izvršavanje svih kreditnih obveza slijedom čega
je na razini Grupe otplaćeno ukupno EUR 4,2 milijuna obveza. Na nivou Grupe ostvaren je neto
konsolidirani gubitak od EUR 178.965, a EBITDA Grupe Alpha Adriatic iznosi EUR 3.122 tisuće, dok je
matično društvo ostvarilo gubitak u iznosu od EUR 1.334.476, -
Potpisan ugovor na jos 6 mjeseci za Verige. Dosta su pazljivi i konzervativni, doduse, i dry bulk ih tjera na to. 27 500 dolara dnevno za sljedecih 6 mjeseci od Verigea. Ocekivano sve.
Spustam procjenu za Q4 na 1,25 miliona dolara plusa. 27 500 za Verige i prosjek dry bulka 13 k dolara. -
-
Ovdje će trebati još strpljivosti, ali najave vozarina za clean tankere za 2024 godinu im idu na ruku.
Ja sam opet na bidu, ali niže. Valjda bude velikodušnih.
Baltic clean tanker Index danas opet u plusu. Završio na 801 bod.
-
Izvješće ok. Kako doći do informacija o zaključivanju predstečajne? Zna li netko?
-
-
Što je to?
Ne otvara se ništa, samo Naslovnica Oglasna ploča...
-
Pa upišite pojam za pretragu
-
Pa što da upišem, što tražimo, što je objavljeno...?????
Zar je tako teško odmah napisati sve?
-
Jel ovo to što se traži:
"Zaključkom suda posl. broj 10 St-34/2019-534 od 20. listopada 2023. godine sud je sazvao Skupštinu vjerovnika u ovom predmetu radi donošenja odluke o uvjetima i načinu unovčenja poslovnih udjela u društvu ULJANIK Brodogradnja 1856 d.o.o. Pula, Flaciusova ulica - Via Mattia Flaccio 1, OIB: 77553867416.
U petak, 27. listopada 2023. godine u 14:06 stečajni upravitelj primio je pismo Uprave društva ULJANIK Brodogradnja 1856 d.o.o. iz kojeg proizlazi činjenica postojanja ponude za kupnju dijela imovine Društva, u naravi broda u gradnji ULJANIK 526. Iako navedena ponuda predstavlja poslovnu tajnu koju u ovom trenutku nije moguće javno objaviti (informacija je proslijeđena članovima Odbora vjerovnika), realizacija navedene kupoprodaje po mišljenju Uprave Društva u bitnom bi utjecala na financijski položaj Društva, a posljedično i interes i visinu kupoprodajne cijene poslovnih udjela u Društvu."Zašto mislite da to ima veze sa Alpha Adriatic (ULPL)?
-
Uljanik brodogradnja nema veze sa Ulpl.
To su različite firme.
Iako mislim da i Alpha Adriatic ima neka potraživanja u tom stečajnom postupku.
-
Možda kolega harpun ima neku info da je Alpha Adriatic (ULPL) dao ponudu za kupnju tog broda?
-
Upisite Alpha Adriatic. Promijenili su ime Uljanik plovidba u Alpha Adriatic bas zbog povezivanja sa Uljanik brodogradnjom. Taj brod nema veze sa Alphom, to je brod Stocar vjerojatno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner