Vlakic krece. Opet cemo zadnji doznati,tada ce vec bit kasno.
Nadam se da vas je dobro natrpalo kolega. Bjezanje iz Igh, a sad Ddjh...samo gubitak na gubitak
Vlakic krece. Opet cemo zadnji doznati,tada ce vec bit kasno.
Nadam se da vas je dobro natrpalo kolega. Bjezanje iz Igh, a sad Ddjh...samo gubitak na gubitak
@Neo
Hajde budi iskren i reci zadnjih par mjeseci, sto si kupio a da je bas bilo profitabilno i da si zaradio.
Nemoj mi samo navesti Tpng da si kupio po 40,a prodao po 43-44.
Igeljupci, gdje ste ?
Crtala sam Igu, al' neću postati graf, prosto izgleda
Inverted SHS
Dno
Igeljupci, gdje ste ?
Crtala sam Igu, al' neću postati graf, prosto izgleda
Inverted SHS
Dno
Prosto dobro ili prosto loše?
Dobro, al' prosto
Dobro, al' prosto
Ha,ha, graf je činjenica, pa ga administrator ne bi trebao cenzurirati, a forumaši su se sigurno zaintrigirali, pa bi ga rado vidjeli!
Znači podižemo naloge
Dobro, al' prosto
Znači podižemo naloge sutra ili te skidamo s aska 🤔
Nemam Igu.
Ja sam u konzerva modu.
Imam cash r-a
Mittko kako stoji Podravka?
Firma vrh, proizvodi vrh.
Dionica skupa, proizvodi skupi.
Dionica za diverzifikaciju, proizvodi jer ipak volimo fino papati.
Mittko kako stoji Podravka?
Firma vrh, proizvodi vrh.
Dionica skupa, proizvodi skupi.
Dionica za diverzifikaciju, proizvodi jer ipak volimo fino papati.
valjda je i ta turistička sezona štogod doprinijela rezultatima 3Q
stoji na jednoj nozi ako stalno ne hoda, noću spava na obje noge! a cijeli dan pravi nered dok drba po gruntu, a minskih polja sve unaokolo!!
Uskoro ćete je gledati na 700kn
Baš mi je nekako postao interesantan ovaj JDPL, ali sav sam u nekom strahu! Uložio bih ponovno i ne bih... pomoć molim!
Pokazatelji su jedno i lijepo su ih neki ovdje forumaši prezentirali ali, ali uvijek postoji...
Jučerašnji zaključak da je ask prazan osim naloga strašila na 520 kuna smatrate ispravnim? Protrgovano je 3.200 dionica danas uglavnom po asku, a cijena je narasla manje od 2% uz prodaju cijelog "naloga strašila" za koji ste implicirali da zapravo niti ne prodaje. Uz sve to, danas se drastično promijenila situacija na bidu i ja sam komentirao kakvo je stanje bilo taj dan, a činjenica je da je bio prazan, tko je htio prosut 1.000 komada mogao je zatući cijenu na 470 kuna bez problema.
Ne trudi se druze. Ona je usla na 350 ili koliko vec. Ona zna, broji stanice, prati ask i bid, ugljen jede za dorucak, prodaje na 1200 za 6 mjeseci, stavlja kontejnere na bulkere, najjaca je. Ti si mali crv
Ali cekaj, ti si usao na 190 kn?! Ouch...
tento
Ima više objašnjenja ali sažeto radi se o superciklusu koji če neti tek vidjeti na četri znamenke.
Ne vide svi isto.
Ali zato tko kasnije vidi skuplje plaća.
Lp
Zjev. Dosadno. Probudite me na 600 kn.
Kolega maratonac,ovaj na 600kn na prodaji je vas pola milijunski?😉
Kolega maratonac,ovaj na 600kn na prodaji je vas pola milijunski?😉
Nije kolega. Moji ciljevi su puno viši od 600 kn. 🙂
Zjev. Dosadno. Probudite me na 600 kn.
e .bga, da si reko tisućica, ajde
Na kraju tjedna probijamo 600 kuna! Izračun koji za sada testiram!