non stop griješim
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
on je taj post prvi i stavio i morate priznati da nam je svima pomogao tijeko cijelog prodajnog procesa
-
Ne želim se mješati ali....kolega Jubito totalno si pod emotinal driveom.
A kolega Znaš već tko je dosta doprinio temi i dio je kolektiva kao i ti. Lako se zakači ali ti baš dražiš i provociraš u zadnje vrijeme. Crnilo samo ko od sipe.
Možda sve bude fijasko, možda će se šampanjci otvarati al jebaga nervoza se vidi iz svakog drugog posta. Ja ne znam kak da ti pomognem al daj malo stani na loptu.
-
Koji je najpovoljniji online broker za hrvatsko tržište? Iz lijenosti, a i nisam nešto previše izložen u RH, koristim samo eTrade od Hita Vrijednosnica, no možda ima neki povoljniji?
-
The message is too short
-
Kod nas ima malo investitora. Zato treba imati puno vise strpljenja nego vani.
baš tako, i budite oprezni, ako vam je cilj - sada kupiti i izaći za tri dana van sa +xx% plusa, tko zna da li će vam se isplatiti ili ne sutra ujutro kupiti? Osobno nisam prakticirao takvu strategiju...
Odluku morate donijeti sami... jer slijedi snajperska bitka oko kote 400
-
Rast sa 130kn na 390kn je 200% porasta u par mjeseci, što se na ZSE ne viđa baš često,
pa ima sigurno puno zainteresiranih za izlazak na ovim razinama. Ali kažem, zona 400
nije daleko, ako to što znači, kako kaže kolega bubimir . Isto tako zona
350 nije daleko, a ni 300 ako se vani nastavi pad. Odluka je samo vaša, a za ostalo je tu
mastercard .
mitkko napisao si super i iskren post na temi tehnička analiza, ali ova dionica se nikad nije
ni ponašala u skladu sa pravilima tehničke analize, zato je joj i tako nepredvidljivo ponašanje koje je teško
unaprijed znati, pa čak i nama koji smo 15+ godina na burzi, ali nemoj si to predbacivati, super si lik i jedan
od meni omiljenih na forumu i rado te čitam . Ovdje uglavnom vrijedi ona stara hrvatska izreka: trend is
your friend iliti kada raste, onda raste do neba, a kada pada onda ode u bunar. I još malo niže.
-
baš tako, budite oprezni, ako vam je cilj - sada kupiti i izaći za tri dana van sa +xx% plusa, tko zna da li će vam se isplatiti ili ne sutra ujutro kupiti?
Odluku morate donijeti sami... jer slijedi snajperska bitka oko kote 400
Neznam da li sam fulao nick ali nije li zadnje po vama trebala neka korekcija sa 190 na 146 ili tako nešto na temi TA?.......toliko o TA vjerodostojnosti........"snajperiram" i ja pisanja po forumu još od tih 180-190 pa bi za neke bilo bolje da šute umjesto da bacaju "dimne bombe".......lista "odstrela" več je poveča na ovoj temi od 180 na ovamo i mnogi su "ugledni građani" ovog foruma doveli svoj ugled u pitanje a mnogi se i diskreditirali bilo pisanjem ili "lajkanjem"......jednom će i oni biti u pravu a za njihov "forumski ugled" bolje je da budu što prije jel inače postaju samo bivši "ugledni građani" ovog foruma.......
PS
sljedeća 2 rjedna su ključna
-
Neznam da li sam fulao nick ali nije li zadnje po vama trebala neka korekcija sa 190 na 146 ili tako nešto na temi TA?.......toliko o TA vjerodostojnosti........"snajperiram" i ja pisanja po forumu još od tih 180-190 pa bi za neke bilo bolje da šute umjesto da bacaju "dimne bombe".......
očito je to bilo davno..u svakom slučaju, hvala na pažnji, ali danas više nije taj datum:
-
@budifox prvo nije rasla sa 130 na 390 , već sa 190 nakon što su je stopali tjednima. Nakazem da je to malo , al budimo fer. Drugo, budfox je u tom rastu drukao na pad jer je greškom prodao sve prerano , dok nije opet kupio i počeo hvalospjeve. Trwnutni bih rekao da niste unutra stoga ste za mene izgubili svu vjerodostojnost , od sad pa na dalje i ubuduće.
-
-
Prodala opte nakon dugo odgadjanja i kupila atpl za 340kuna,sretno nam svima.hvala svima koji su pisali ovdje i nama manje strucnim pojasnjavate i ucite nas sto pratiti.ljudi su opet poceli govoriti o dionicama pa se nadam zaradi.
-
naj nače su igre na IGH haha da pukneš od smijeha
kako je ono regulator bio rekao i
imaju saznanja i provode nadzor nad skupinom koja manipulira cjenom dionice IGH
a to je da pukneš od smijeha
naš sami regulator tržišta je polu pismen izuli opanke obuli cipele i sad su glavi
alo polu i nepiseni regulatoru
prvo vi svi skupa sa diplomama iz OS ijeka iz banja luke mostara svi ste za goli otok
-
za moderatora
napisao sam da regulator neradi ništa i da su to obični kriminalci koji su skinuli opanke i obukli cipele da su zaslužili 100 god robije
to sam napisao prije ove pljačke na dalekovodu i igh
evo to se upravo događa
pljača je u tjeku alo alo
pljačka je u tijeku već 30 godina, nažalost...
-
nemojte tako se sprdati nije pošteno
mitko i još pokoji forumaš zloćko rcimo al mitko posebno se trude i ljepo je od njih što ljepe grafove i sve ostalo
zato treba znanje volja vrijeme al tu troše na našem forumu nisu otišli na masažu
ja osobno to poštivam
nisu oni krivi kao ni mi svi koji smo uložili u naše dionice pošteno zarađene pare
a govna lopovska hdz ova cjelu državu opljačkala i naravno svoj narod
Bruno BUŠIĆ je rekao da smo složni i čestiti odavno bi imali državu
a vidjet ćete kad naši počmu krasti
čovjek sve znao davnih godina
nema većeg zla za naš narod i državu od HDZ a
sve su opljakali pokrali potjerali
tako da tu nikakve analize ne pomažu
-
Pozdrav, ako može DLKV?
Ne vrijede velke sise u debele, ne vrijedi velka kita u crnca ne vrijedi TA za stečajušu. Tako to ide.
-
Kakvi likovi... Recite na koliko želite da vam srušim igh
Ovdje je potencijal 10x a vi serendajte
-
Kakvi likovi... Recite na koliko želite da vam srušim igh
Ovdje je potencijal 10x a vi serendajte
Radje ga napucajte da izadjem sa pozitivnim nulom. Bio je potencijal i na 300 kada sam na ulazio...
-
- gospon BudFox, sada kada ste se bezobrazno obogatili na ZSE zaradili puste milijune kuna vi odlazite s ove ZSE.
- zar je razlog ovaj DLKV ???
- probajte se zapitati zašto ja nemam tih dionica DLKV.
- gospon Mitkko, zar i vi odlazite s ZSE sada kada ste na JDPL zaradili preko 100%.
- probajte se zapitati zašto ja ne bi ni štapom dodirnula taj JDPL.
- i na kraju jedna zanimljivost, ovaj tjedan kada su investitori gubili veliku lovu na DLKV meni su dva preduzeća donijeli žive love kroz tvz. dividendu koja je sigurno viša nego plaća Milanovića i Plenkovića zajedno, ne računam na ono ispod stola.
- na ovom padu DLKV investitori DiokiDina i onaj mali japanski avijatičar će zaraditi mnogo novaca, a nisu oni jedini biti će ih na stotine, i da vam nije dobar ovaj ZSE ???
- i na kraju da vam objasnim što je to "preduzeće" = osnovni privredni subjekt, koji se osniva radi sticanja dobiti.
- tako da i ja želim da vi u vašem preduzeću "Dalekovod" ostvarite što veće novčane dobitke bilo kroz tvz. dividendu ili kroz kapitalnu dobit.
- zahvaljujući pozitivnim HR zakonima vi i na velikom padu možete zaraditi jer tada nećete platiti porez na dobit.
- ja bih prije stavila ruku u vatru nego državi platila porez, eto vidite nije svako zlo za zlo.
- ali ne zaboravite dionicu prodati, nemojte da vam se dogodi kao u Agrokoru ostanite u dionici i ništa od neplaćanja poreza.
-
[…]
- gospon BudFox, sada kada ste se bezobrazno obogatili na ZSE zaradili puste milijune kuna vi odlazite s ove ZSE.
- zar je razlog ovaj DLKV ???
- probajte se zapitati zašto ja nemam tih dionica DLKV.
- gospon Mitkko, zar i vi odlazite s ZSE sada kada ste na JDPL zaradili preko 100%.
- probajte se zapitati zašto ja ne bi ni štapom dodirnula taj JDPL.
- i na kraju jedna zanimljivost, ovaj tjedan kada su investitori gubili veliku lovu na DLKV meni su dva preduzeća donijeli žive love kroz tvz. dividendu koja je sigurno viša nego plaća Milanovića i Plenkovića zajedno, ne računam na ono ispod stola.
- na ovom padu DLKV investitori DiokiDina i onaj mali japanski avijatičar će zaraditi mnogo novaca, a nisu oni jedini biti će ih na stotine, i da vam nije dobar ovaj ZSE ???
- i na kraju da vam objasnim što je to "preduzeće" = osnovni privredni subjekt, koji se osniva radi sticanja dobiti.
- tako da i ja želim da vi u vašem preduzeću "Dalekovod" ostvarite što veće novčane dobitke bilo kroz tvz. dividendu ili kroz kapitalnu dobit.
- zahvaljujući pozitivnim HR zakonima vi i na velikom padu možete zaraditi jer tada nećete platiti porez na dobit.
- ja bih prije stavila ruku u vatru nego državi platila porez, eto vidite nije svako zlo za zlo.
- ali ne zaboravite dionicu prodati, nemojte da vam se dogodi kao u Agrokoru ostanite u dionici i ništa od neplaćanja poreza.
A daj Ivane baš kao uvijek se..., ti si vidovita Banga i baš ni jednom ne za jebeš. Šta ljudima dodaje sol na ranu.
-
ATPL si je na brodove ugradila kvalitetna sidra koja je iskovao Dalekovod.
Samo da nije struju sprovela usput
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k