Izgubili ste cijeli vikend, a vani lijepo vrijeme.
Samo bez ikakve nervoze.
Pustite ovu dionicu da napravi svoje.
Ja koji posjedujem ovu dionicu ne pisem da bi vas nagovarao, niti se plasim sto ce sutra biti. Sutra je novi dan.
Izgubili ste cijeli vikend, a vani lijepo vrijeme.
Samo bez ikakve nervoze.
Pustite ovu dionicu da napravi svoje.
Ja koji posjedujem ovu dionicu ne pisem da bi vas nagovarao, niti se plasim sto ce sutra biti. Sutra je novi dan.
pusa za lplh
Ovo su pravi majstori, sudac Kovačić i stečajni upravitelji Petanjek su šegrti Malenice i Hrkaća.
U Kini se ovakva ekipa dovede pred vojni red, 3, 2, 1 i društvo se očisti najgoreg smeća. A kod nas ovakvi nastavljaju biti uglednici i pljačkati.
Ovo su pravi majstori, sudac Kovačić i stečajni upravitelji Petanjek su šegrti Malenice i Hrkaća.
U Kini se ovakva ekipa dovede pred vojni red, 3, 2, 1 i društvo se očisti najgoreg smeća. A kod nas ovakvi nastavljaju biti uglednici i pljačkati.
... I kolega, obitelji se ispostavi račun za ispaljeni metak... Nema snažnije poruke
Znaci dosli smo do kraja rasprave i sada krecemo ispocetka? 😁
Prvi turisti će doći za 3 mjeseca, značajnije u lipnju. Značajno ispod 2019.g
30 do 40% manje.
Ne znam što je smješno kolegi d. nebitno, ali Britanija je objavila da zabrana putovanja traje MINIMALNO do 17. svibnja, a mjere bi se ukinule 21. lipnja baš kako sam i predvidio. Nadamo se da će cjepljenje ići dobro. Srbija upravo ovih dana ima 25% zaraženih u testovima. Nije baš odveć smješno nažalost.
smiješno mi je što vam je pobjegla cijena pa sad crnjačite...
Ne znam što je smješno kolegi d. nebitno, ali Britanija je objavila da zabrana putovanja traje MINIMALNO do 17. svibnja, a mjere bi se ukinule 21. lipnja baš kako sam i predvidio. Nadamo se da će cjepljenje ići dobro. Srbija upravo ovih dana ima 25% zaraženih u testovima. Nije baš odveć smješno nažalost.
smiješno mi je što vam je pobjegla cijena pa sad crnjačite...
nije to tema...što mislite je li je 60% do čak 70% ak u nekoj najboljoj varijanti prihoda u od odnosu na 2019. g. realno za 2021. i/ili kakva je Vaša procjena. dajte malo optimizma.
evo malo optimizma: postoji jos mala vjerojatnost da se uspijete ukrcat natrag nakon izvjesca...
%tak prihoda i kojekakve procjene su mi nebitne, bitnije mi je da u prosloj godini nisam prodao niti jednu nego kupio nekoliko
kada je dobro vrijeme za kupiti rivp? tko mene pita dobit ce odgovor - uvijek!
da, ja sam rivp fanboy i to puno gori od nekih koji su bili jako glasni pa napravili salto mortale
migra, daj uspori malo!!
što strastvenije i srčanije pišeš, to atlantska više i brže pada!
Pa napisali ste da se kredit ne vraća, nego je sastavni dio transakcije. Ja još uvijek nemam spoznaja o nikakvoj transakciji (kupoprodaji), tako da je kredit još uvijek tu da se vrati ili reprogramira.
Ako dođe do prodaje onda se ne treba brinuti za taj kredit.
Mislim da sam bio jasan u komentarima, tako da ne znam s kime raspravljate.
Ha kada, je zima i kada nemaš šta raditi piši po optimi. Nevjerojatno svakih 15 dana.
Oni gledaju da naplate sto vise duga i dobiju najbolju cijenu za dionice.
Stvarno kolega! Prodavatelji to žele?
Stvarno vam danas nije dan.
Dajte da se "čujemo" sutra, već mi pomalo nije gušt 😁
Podnošenje ponuda je završeno 18. ožujka 2020. Proces prodaje je u tijeku.
nisu li neki odmah nakon izvješće krenuli s tim procesom
neka jesu, samo neka stanu. nemam više mjesta u košari za tolike padajuće kruške.
Kivi, slozio se ti ne slozio vlak ide, a ti gledas i skupo ti je po 170-180.
Bit ce jeftino kad bude 300-400. To je prava tocka za ulaz, hehe.
Kivi, slozio se ti ne slozio vlak ide, a ti gledas i skupo ti je po 170-180.
Bit ce jeftino kad bude 300-400. To je prava tocka za ulaz, hehe.
Kolega, na 300-400 kuna ce biti samo pozitivne divergencije.
A joh, boli me srce kad vidim da još se mučite sa ostacima ostataka ddjh. Neke stvari treba prosto pustiti da odu tamo gdje im je mjesto. Sa time ne mislim na tvornice i radnike, nego na vrijedonosnicu. Zbog nekih vječnih optimista ovdje, zaista bih zelio da me događaji sa česima u bližoj budućnosti demantiraju.
Gledam cijeli dan se spominje neki novinar Brkić i nije mi jasno koji je to.
Otvorim članak kad ono Tomić 🤣🤣
Uglavnom pouzdano znam da Tomić barata dobrim informacijama iz TK svijeta, tj. nije tip koji bezveze lupeta.
A gdje bi čovjek stigao kad bi išao komentirati sve napisane gluposti...
A tko će kupovati značajnijie količine ATPL? Retail?
Jedini tko je to radio dok je bilo aktualno i dok je bilo bitno steći utjecaj i "kontrolu" bio je vodeći privatni dioničar iz Splita. Nisam siguran da on više ima razlog, a niti poticaj da dodatno stječe dionice. Općenito, institucionalci se drže po strani na volatilnijim dionicama već dugo vremena, pa baš ne vidim mnogo kandidata koji vjeruju u lokalne brodare i spremni su investirati značajniji novac u njih. Free-float na ATPL nije baš tako malen, što znači da grudu snijega čak i u vrlo povoljnim okolnostima nije tako lako zakotrljati. A kamoli je nastaviti kotrljati.
Mislim da cijeli market ima problem seljenja kapitala abroad i u druge financijske instrumente. Domaći equity trenutno nije najpopularniji, čini mi se.
Moguce, ali to vrijedi za cijelu ZSE.
Vece zrtve nelikvidnosti su kvalitetne firme na ZSE, a ne Atpl.
"Vece zrtve nelikvidnosti su kvalitetne firme na ZSE, a ne Atpl."
Koje su to?
Moguce, ali to vrijedi za cijelu ZSE.
Vece zrtve nelikvidnosti su kvalitetne firme na ZSE, a ne Atpl.
"Vece zrtve nelikvidnosti su kvalitetne firme na ZSE, a ne Atpl."
Koje su to?
Npr Koei, Sapn itd. Debelo su podcijenjene.
sto se prije istrese prije ce i dionica poceti rasti..do tad stepljenje...meni se razine 400-420 cine prihvatljivima ta dokup jer imam otprije nesto Hpb dionica.