a znate li koliko ima viceva o bosancima
niti jedan sve istina
a znate li koliko ima viceva o bosancima
niti jedan sve istina
BabaLuji bude banan, a ti koji indirektno kažes da dionicu ne treba opće imati i smiješ se ovdje, nisi. Mala je razlika između iznošenja svoga mišljenja i trollanja. Baš mi se ovo moderiranje čini legit...
Dionica ima svoje probleme kao mali free float, likvidnost i "specifična" industrija, ali zato ima i svoje dobre strane kao npr. odlične rezultate. Da, brojke ne lažu. Tko je naučio domaću zadaću o tome šta koji pokazatelj znači, neka ide na https://hr.investiramo.com/ZSE/VLEN/key_stats i pročita za sebe. Ja kad sam prvi puta došao na zse, odmah sam primjetio Lenac, jer je po brojkama "jeftin". Tad je vrijedio oko 7, 8 kuna, a danas kad je eto na 14 i nešto, je i dalje "jeftin". Tko želi naučiti više o pokateljima neka ode na https://www.investopedia.com/terms/p/price-earningsratio.asp i malo pročita.
A sad ove priče "šta bi bilo kad bi bilo" i "zašto su oni prodali" i slično. Kako to doprinosi temi ? Pa očito šalješ poruke negativnog tona. Pokušavaš diskreditirat Lenac temeljeno na čemu? Plitkim analizama ?
Daj ti molim te napiši svoju duboku analizu, pa ćemo od te točke nadalje nastaviti raspravu.
Sve šta trebaš znati o dionici sam napisao u dvije rečenice i jednom linku. Ako si napravio "domaću zadaću", to ti je dovoljno da odlučiš kako dalje.
Čini se da je moja analiza bila dobra tad, zato i jesam skoro 100% u plusu.
I danas se ovdje moze lijepo izaci.
I jos lijepse uci.
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
Treba imati hrabrosti propustiti iskoristiti super priliku ovdje 😎
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
Treba imati hrabrosti propustiti iskoristiti super priliku ovdje 😎
Ne treba niti zuriti. Nece Atpl nigdje pobjeci.
Baltic Dry Index Falls 1.22% to 1,452
Capesize -2.84% to $15,675
Panamax +0.11% to $13,359
Supramax 58k tons -0.01% to $12,820
Handysize +0.61% to $10,649
Nije tebi lako
Nije tebi lako
A tko ce ga tek trpiti ako stvarno napuca Atpl?
Mozda da osnujemo kakav Reddit-ZSE fond za kupnju Atpl?😅
Nije tebi lako
Jos pogotovo kako je ATPL totalno shortan, pa to ce biti raketa samo takva. GME će biti mala beba kad se krenu banke i ja pokrivati
Display Morejedan od omiljenijih vojnih filmova mi je "spašavanje vojnika ryana"
to možeš gledat više puta....
a ovakva trgovina je isto napeta iako se ponavlja?
tu bi se i D. Coperfield zamislio kako to funkcionira?
joj ,joj.....izdaju me trbušni mišići,nisam popio aspirin a trebalo je,srećom pa ide vikend
sjećate se onih legendarnih tv reklama od Croatia osiguranja?
"ništa ne brini,sve će to izać na dobro"
kad ga je kobila radi ljubomore udarila?
Analizom sam došao do zaključka da je netko prodao 1000 komada ATPL nakon što je
kolega Festival objavio insajd informacije na temi ATPL.
Vrijeme se tu negdje poklapa, cca u 14h
Jos pogotovo kako je ATPL totalno shortan, pa to ce biti raketa samo takva. GME će biti mala beba kad se krenu banke i ja pokrivati
Mislim da je i TPNG totalno shortan i da slijedi raketa, a ako ne raketa onda bar vatromet .
Ajmo Reddit-ZSE Robinhood ekipa, navali narode
Display More
Display Morejedan od omiljenijih vojnih filmova mi je "spašavanje vojnika ryana"
joj ,joj.....izdaju me trbušni mišići,nisam popio aspirin a trebalo je,srećom pa ide vikend
Analizom sam došao do zaključka da je netko prodao 1000 komada ATPL nakon što je
Mislim da je i TPNG totalno shortan i da slijedi raketa, a ako ne raketa onda bar vatromet .
Da, naravno. To sam zapravo ja s drugim nickom, plasim dionicare.
Petak je, pa mi najte kaj zameriti gospon migra , ali evo malo zezancije na vaš naj izbor filma
Nalazi se na 18. mjestu na donjem popisu, a slodobno i ostali nek pogledaju neke od naslova
Npr. ima i za @Neo jedan na 47. mjestu
Display More
Da, naravno. To sam zapravo ja s drugim nickom, plasim dionicare.
A bas je bila inside info. Navodno je pricao s nekim pomorcem.
A sto se tice Reddita-ZSE pokusavala sam i ja skidati s aska prosle godine da izazovem vlakic pa na kraju ostala sama i bez casha🙈
Jedino je Neo znao organizirati ekipu😅
Bas me zanima tko je rekao da su brodari vani možda bolji izbor. Hmmm?
Svi koji su kupovali kad je Anna prodavala na dnu, i prodali na ovim razinama su zaradili. I jos imaju sanse za izaci i zaraditi.
Kolega je zapeo u telekomunikacijama pa mu teško padaju ovi skokovi na drugim dionicama.
Dođeš i ti, možda, na red...
vrlo vrlo vrlo slaba likvidnost, euforija, nagli skokovi i padovi. ne vidim scenario u kojima bi mali jazavci ovdje profitirali osim da realiziraju poziciju ukoliko su imali ludu sreću za budu u plusu. ovo je za trejdere da probaju pokriti višegodišnje minuse. Firma radi dobro.
vrlo vrlo vrlo slaba likvidnost, euforija, nagli skokovi i padovi. ne vidim scenario u kojima bi mali jazavci ovdje profitirali osim da realiziraju poziciju ukoliko su imali ludu sreću za budu u plusu. ovo je za trejdere da probaju pokriti višegodišnje minuse. Firma radi dobro.
Nije mi jasno nis u komentaru.
Trejdere da pokre visegodisnje minuse? Ak imaju minus jer drze vise godina slabi su to trejderi.
I mali jazavci? Ludu srecu da su u plusu?
evo da objasnim. Trejdera na ZSE nema, to je vic. Tko je trejdao u minusu je pa može ovdje probat nesto ušićariti.
Mali jazavci na ZSE su ulagači ispod milijun kn. Ludu sreću ima svatko tko je na ZSE u o plusu. Ulaganja u VL malih ulagača su vrlo skromna par tisuća do nekoliko desetaka tisuća i to su premali iznosi za euforiju ili delirijum koji se nastoji ovdje stvoriti. Priča se o mirovini ili slično. Alo rođeni. Dajte najte previše je utakmica u nogama da bi se u to vjerovalo.
“Što se babi htilo, to se babi snilo...”.
Članak 68.
Operator koji obavlja djelatnost prijenosa audiovizualnog i/ili radijskog programa ne može biti nakladnik televizije i/ili radija te pružatelj medijskih usluga iz članka 92. ovoga Zakona i obrnuto.