Nek si ti sad to pobrisao i prekinuo jednu od rijetkih konstruktivnih rasprava. O Podravci.
Drugi put brenerom sve popali. I premjesti negdje u najzabačeniji dio foruma gdje to nitko vise neće vidjeti ni procitati.
Nek si ti sad to pobrisao i prekinuo jednu od rijetkih konstruktivnih rasprava. O Podravci.
Drugi put brenerom sve popali. I premjesti negdje u najzabačeniji dio foruma gdje to nitko vise neće vidjeti ni procitati.
ovo je tema Agrokor ili Podravka?
nadam se da ce ti ta sposobna Dalicka doci u IGH 👍
nadam se da ce ti ta sposobna Dalicka doci u IGH 👍
Pa onak iskreno, ne bih ja tu imao ništa previše protiv. A ti o njoj misli što hoćeš.
Evo ja ću stavit moju prognozu za dividendu, pa ćemo vidjeti.Od 8-10kn.
a ja stavljam moju prognozu 10-12 za divku!
Moja je 20kn
Kolike ste vi ljude zeznuli g. Flight, zadnje one koji su jučer prodavali po 8,40.
Jedino ovdje sitni paraziti koji čuvaju vlastitu foteljicu konstantno uvjeravaju eter i prisutne u nešto za što ih kontinuirano u stvarnosti demantira. Sad kad su Hanfa i tržište učinili svoje i izbile grlatima i nadobudnima dionice iz ruku, sad se svi međusobno gledaju u očekivanju čuda u Mrduši Donjoj. Baš me zanima koji će biti sljedeći "zec iz šešira"...
Rekao bi upravo suprotno a razvidno je iz tvog posta, da se EKIPICA zaigrala i da je voda došla do grla. Ogromni resursi, energija i vrijeme su potrošeni, kao i ogroman broj nickova, čini mi se da ste potpouno pogubljeni u vremenu i prostoru.
Nije važno koliko je izgubljeno, nego koliki gubitak se može podnijeti, a Vi to tek trebate preispitati.
Molio bi moderatora da ovaj post ne shvati na pogrešan način. Naime ova cijela haranga i negatini PR nickova sakrivenih iza multinickova, a koji stvaraju enormnu negativnu energiju, zaslužuje barem malo prosora. Hvala!
p.s. A što se tiče Hanfe napisao je DiAbLeRo sve
Evo Flight i tebe u masonskoj loži ahaahahahahaha
@giga_ljiga
Ako hoćeš da dionica raste, onda moraš kupovati i dizati cijenu. Vrijeme prazne priče o pozitivnom outlooku i očekivanjima je prošlo, a nadobudni više nema love ni "preparirani kožuh" da pegla vaše interne igrice. Prema tome, sve je jasno, lovu na sunce i lupaj po asku. Sve ostalo je brbljanje u prazno i pjev crknute ševe.
Šteta što kaljate uspomenu na Stjepana Filipovića, ne treba vam to.
Nije to Filipović. To je jedna od forumskih reinkarnacija bivšeg naima.
Najzanimljviji su likovi koji u nedostatku vlastitog habitusa prebrajaju krvna zrnca, a još gori oni koji stalno broje tuđi novac u tuđem novčaniku....
Jašta. Al pobijanje elaborata je ionako ćoškav posao... Mjerenje kvadrture kruga.
Ma glavno da si ti i takvi kao ti svojim razmišljanjima i svojim komentarima nagovorio neke dioničare da prodaju pošto-poto jer će cijena u elaboratu biti niža od prosjeka ...
Draga Hanfo, na postupanje!
Najzanimljviji su likovi koji u nedostatku vlastitog habitusa prebrajaju krvna zrnca, a još gori oni koji stalno broje tuđi novac u tuđem novčaniku....
Najbolji su oni koji su na svakoj temi najstručniji za sve sa punim ustima stručnih izraza od dibidusa do habitusa......nesmijem upotrijebiti naziv za takve "stručnjake" da me ne bi poslali na "hlađenje".......
Progres cijepljenja po svim zemljama svijeta , ažuriranje na gotovo dnevnoj bazi...https://www.bloomberg.com/graphics/covid…l-distribution/
Ja bi rekao da je sezona sigurna, bar što se tiče Covida-19.
ja bih se za sada odlučio samo za siguran podbačaj u odnosu na 2019, e sad koliki ? cijepljeni bili pa vidjeli
To i nije tako teško za prognozirat.....
Najbolji su oni koji su na svakoj temi najstručniji za sve sa punim ustima stručnih izraza od dibidusa do habitusa......nesmijem upotrijebiti naziv za takve "stručnjake" da me ne bi poslali na "hlađenje".......
ja bih se za sada odlučio samo za siguran podbačaj u odnosu na 2019, e sad koliki ? cijepljeni bili pa vidjeli
To i nije tako teško za prognozirat.....
pa besplatno je, koliko Vakulu plate pa malo malo promaši, a tek Dunja što ga zna fulati
Možda će ići u nabavku novijih plovila, ali bilo bi korektno od njih da su naveli iznose prodaje i uvjete leasing aranžmana. Tada bi znali procijeniti koliki je sklad iI nesklad imovine u knjigama u odnosu na trzisne cijene te imovine.
A gdje je preša, sta ste se svi uskokodakali, kad dođe fin. Izvjestaj budete dobili sve bitne informacije. I tako kazete da se vise isplati uzeti vani brodare, pa sta se opterecivati sa atpl 😀
Vidim da ovdje ima puno onih koji zagovaraju teoriju da je fantastičan potez spiskati sav kapital pa prodati vlastitu kuću ili stan da bi novom vlasniku plaćali najamninu, nego imati vlastitu kuću ili stan
E jesu ti podstanari budale kad svi maštaju o svojem stanu !
Na što je ova Atlantska spala, Bože sačuvaj !
Vidim da ovdje ima puno onih koji zagovaraju teoriju da je fantastičan potez spiskati sav kapital pa prodati vlastitu kuću ili stan da bi novom vlasniku plaćali najamninu, nego imati vlastitu kuću ili stan
E jesu ti podstanari budale kad svi maštaju o svojem stanu !
Na što je ova Atlantska spala, Bože sačuvaj !
Čekaj, valjda je jasno da to nije tvoj stan dok nisi isplatio kredit jelda? Opet ako prodas pola stanova, da pola ostane komplet tvojih i tih pola nesto vrijede 🤔.. a kad se sredis, onda mozes opet kupiti neki novi stan ako mislis da ce bit ok situacija, da nemas stari koji treba stalno renovirati i trositi na odrzavanje..
Nego ovi koje su prodali i uzeli u najam,.... to onda ti koji su kupili ce opremiti procistacima 🤔
Uza sve negativno sta smo napisali cijena se ATPL-u nije nit pomakla. Iako cak i burze vani padaju. Toliko o tome koliko mi imamo utjecaja na promjenu cijene