Flight jel možeš gatat i ljudima ili samo firmama?
Zanima me dal mi je sadašnja cura buduća žena jer smo tek 3 mjeseca zajedno?
Kako god ustvari!
Daj si pogle film Tenet, moguće je uvaženi kolega Flight bio suradnik u pisanju scenarija.
Flight jel možeš gatat i ljudima ili samo firmama?
Zanima me dal mi je sadašnja cura buduća žena jer smo tek 3 mjeseca zajedno?
Kako god ustvari!
Daj si pogle film Tenet, moguće je uvaženi kolega Flight bio suradnik u pisanju scenarija.
Podsjećam vas dragi moji da je vrijeme darivanja.
Donirajte.
SOS djećje selo, Crvene noseve, Marijine obroke, društva za zaštitu životinja, sigurno ima jedno i u vašem gradu.
Osim što je stvarno dobro učiniti dobro, to je sigurno milo i Bogu od burze
Ako misliš dobiti, moraš i dati znati
upravo sa google-a prešao na duck duck go.
kap koja mi je prelila čašu je što su iz search rezultata uklonili link na Trumpov Twitter račun.
i prije mi je već išlo na živce što u search rezultatima preferiraju medijske članke prije službenih informacija, ali ako me išta nervira, to je cenzura.
nek se Ameri vesele SR SAD, a ja im lansiran odjeb.
inače, link na stranicu našeg foruma je na duck duck go odlično rangiran
Display MoreDisplay MoreDruštvo INGRA, objavljuje da je realiziran sporazum s vjerovnikom predstečajne nagodbe na
temelju kojeg sporazuma je došlo do podmirenja obveze prijenosom nekretnine te su okončani
višegodišnji ovršni postupci i uređeni su svi međusobni odnosi stranaka.
Opisana transakcija utječe na povećanje neto knjigovodstvene vrijednosti Izdavatelja za iznos od
približno 15 milijuna kuna, koji iznos je nastao kao posljedica smanjenja obveze za 32 milijuna kuna i
smanjenja imovine za iznos od 17 milijuna kuna.
Proces financijskog restrukturiranja se nastavlja.A zašto nisu naveli o kojem se slucaju konkretno radi? Kakva ke to obavijest bez najznačajnijih informacija? Ovako ulagaci nemaju pojma koji je to vjerovnik namiren. A da ne spominjem da na taj način mogu zapravo kreirati nekakve vijesti koje ne moraju uopće biti vjerodostojne.
zar nisu tebe istjerali odavde
Vidim, većina se priprema sutra na bid.
Flight, puno pišete za površnog promatrača, kako i sami kažete
@ multinick
S kojim stvarnim porivom recikliraš nešto već višestruko prožvakano? To se stručno zove - mlačenje prazne slame.
@ titulus
Današnji, nažalost nemili događaji u Banovini vjerojatno su otvorili oči i onima koji najteže shvaćaju. Nova godina koja nam je pred vratima razbistrit će mnogo toga. Nećemo još dugo čekati.
Definitivno suosjecanje s pogodjenima potresom.
I opet, ne mogu se izbjeci pitanja tipa zasto nasi ljudi zive u kucama koje potres tipa 5 po Richteru satare, i to u ZG, pa izginu, a vani piju kavu, pokupe fascikl s poda i to je to. Zasto su bolnice u ZG, pa i djecja, de facto vecinom austrougarske kasarne, stare ciglene stracare. Sve osim Rebra i Dubrave. Kad je zadnji put napravljena bolnica kod nas? Gdje je bolnica u Blatu?
Ali zato se za bandicevske smrdestine tipa spomenik domovini ima, koliko god treba. Bravo. Samo naprijed.
pa koji si ti lik
pa ti ko da si ispo iz hitlerove mladezi...
ja neznam sto ti moderator uopce dozvoljava pisat slovo a ovom forumu sa uvek nanovo otvorenim nickovima.
zbog svojih fasistickih ispada si vec banan odavde i nisi nista naucio nego i dalje tjeras po svome...
ti jedino susujecas sa svojim madzom koji ti narusava ljepotu... a svi oko tebi nek krepaju i potpuno ti je svejedno dal od potresa ili korone.
Kako vas nije sramota propovijedati en masse zastitne mjere koje moraju daviti sve da bi se zastitili samo neki? Kako se to zove?
Vase razumijevanje koncepta gradjanskih prava je jako mrsavo i daje prevelike ovlasti drzavi. Tu se razilazimo. Svacije zdravlje je primarno njegova odgovornost. A tek onda drzave i nekog treceg.
Zarazna bolest i cuvanje samog sebe od nje nije nikakva iznimka. Nemas pravo traziti od drugog da cuva tebe. Da dekomodira sebe da bi se ti osjecao siguran. A pogotovo ne zbog prehlade tipa korona.
I to ako ne shvacate onda se pozivate na demagogije tipa solidarnost, empatija i sl. Kao sto i radite.
Bilo bi dobro da ti se roditelji prehlade od korone i da im je ti doneseš, pa da nas iz prve ruke izvijestiš o razvoju i preboljevanju te bezopasne prehlade.
To bi bilo pravedno i pošteno.
Display MoreKako vas nije sramota propovijedati en masse zastitne mjere koje moraju daviti sve da bi se zastitili samo neki? Kako se to zove?
Vase razumijevanje koncepta gradjanskih prava je jako mrsavo i daje prevelike ovlasti drzavi. Tu se razilazimo. Svacije zdravlje je primarno njegova odgovornost. A tek onda drzave i nekog treceg.
Zarazna bolest i cuvanje samog sebe od nje nije nikakva iznimka. Nemas pravo traziti od drugog da cuva tebe. Da dekomodira sebe da bi se ti osjecao siguran. A pogotovo ne zbog prehlade tipa korona.
I to ako ne shvacate onda se pozivate na demagogije tipa solidarnost, empatija i sl. Kao sto i radite.
Bilo bi dobro da ti se roditelji prehlade od korone i da im je ti doneseš, pa da nas iz prve ruke izvijestiš o razvoju i preboljevanju te bezopasne prehlade.
To bi bilo pravedno i pošteno.
.
Zašto to činite?
Da li zelite da se to dogodi Vama ili nekome u Vašoj obitelji?
Da li znate da je to grijeh ako zaista to i zelite ako tako pišete?
Ne kaze se bez razloga:
Grijeh, moj grijeh, moj preveliki Grijeh!
jer što je veći grijeh to je veća mogućnost da se to što zelite upravo vrati Vama ili Vašim bliznjima, djeci, unucima, 5. koljenu!
Još jednom: Nema razloga za širenje mrznje i uvreda bilo koga i po bilo kom osnovu. Odgovor treba biti argument za ili protiv a ne ovakve teške uvrede!
.
Razmislite dobro što pišete i koje posljedice to moze imati za druge a i za Vas!
.
Vidim nitko ne komentira namještaljku koja se moguće sprema?
http://www.inspire.investments/wp-content/upl…IO-ULAGANJE.pdf
Datumi au toliko stisnuti da se netko sa strane ne može javiti ni da hoće?!
"umirem" od smijeha.
Iako će me (nas) obrisati, mislim da se i admin dobro nasmijao
Boli kolega, gadno boli...ma koliko vremenskih zona ste daleko.
Samo ti umiri, al morat ćeš jako čuvati onaj auto koji si zaradio na Optimi.
Dobro procitaj sto tu piše, jer ako će ovako namještati Dalekovod odnsono Konsolidator kao sto namještaju čini se Čoviću kontrolni udjel u ZM Grupi, onda bi netko mogao završiti s praznom “košaricom”.
Tko jest to je njegova stvar. I neka s tim ne davi druge.
Pa zadrzi svoju stvar za sebe i prestani daviti druge...
Vec mjesecima davis sve oko sebe s tom tvojom stvari...
Dolje epidemioloske mjere, ukinimo stozer! Zivjela sloboda! Zivjelo trziste kapitala! Dolje drzavna privreda!
U svakom slucaju vise kapitalizma, liberalizma i individualizma je recept za kvalitetniji zivot vecine ljudi. A manje socijalizma i zajednistva. Zajednistvo je najcesce samo dobro pokrice za lopovluk.
Dečko, čini mi se da ti zapravo nemaš pojma što je to zajedništvo, niti si ga ikada doživio, možda jedino kao član kakve delinkventne grupe, sekte ili navijačke skupine.
A sumnjam da razumiješ što je to kapitalizam, liberalizam i individualizam, sumnjam da si te savršene plodove ljudskog postojanja u svoj punini konzumirao i osjetio na svojim leđima,
Sumnjam i da si recimo pokušao otvoriti neki svoj privatni kapitalistički biznis. Sumnjam da si uopće zaposlen,ili si kakav ugostitelj koji kapitalistički, liberalno i individualno zarađuje na oblokavanju tinejdžera i mladih u ritmu cajki i lokalnih alkosa koji potom odu doma namlatiti ženu i djecu.
Ti vrlo vjerojatno iz vrlo sebičnih razloga i interesa, nezadovoljenih potreba i osobnih konflikata zapravo prenosiš i namećeš nekakve anarhističke ideje, a crpiš ih sa kakve facebook grupe u kojoj sasvim sigurno sebe vidiš kao jednog od vodećih individualista kojem je sveta dužnost prenositi "napredne ideje", a zapravo plasiraš jeftine teorije zavjere i provociraš.
S tobom polemizirati je gubljenje vremena, tebe je najpametnije ignorirati (tu si jedino bio u pravu u nekom od prethodnih postova) i ne ulaziti u nikakve rasprave.
Na kom je to programu?
Na zse.hr ,:)
Pa mogao bi zse imati svoju tv.
Na koji način je reguliran?
Sve sto ljudi pišu je opravdano. Investicijska klasa za koju sami vjernici ne zna čemu sluzi je prilično dvojben model ulaganja. Možda uspije, a možda i ne. Činjenica da je nešto ograničeno i da se sve teze do toga nečeg dolazi, uz rast cijene koju pegla neki “suit gangster” najvjerojatnije tudjom lovom je dovoljna da pokrene FOMO i formira vjernike i sljedbu.
A na koji način je to BTC reguliran?
Vidi, ti ljude koji kupuju ili koriste BTC nazivaš "vjernicima". Ti si unaprijed donio svoj sud o ovome, a čini mi se da vrlo malo o tome znaš (bez uvrede), pa zato svaka daljnja rasprava nema smisla.
Prodao sam ovu kvalitetnu dionicu iako smatram da ima odličnu perspektivu. Uzeti dividendu i imati odličan (vrhunski) prinos ipak je uspjeh na ZSE i % prinosa uz dozu skromnosti je presudio, te pripremljena realokacija novaca. Nažalost nisu ZSE i dionice. Samo simbolično ostavljam na burzi.
Joooj Barikb ode i ti u beton kak mi se vidi.
Dobar je beton sve dok ne pukne (booking ili onak na pola), a i troškovi su stalni.
Imam iskustva sa lošim najmoprimcima, devastiranim inventarom, nemogućnosti isključenja grijanja preko tolinarstva i još 100 piz...ija. Tko voli i lakom je, neka izvoli i neka se polakomi za imetkom u nekretninama.
Lapsus calami... Tisuća, a ne miliona, iako nisam puno pogriješio jer sam napisao ukupna vrijednost investicije, a zgrada te katnosti vjerojatno košta i više.
Bitno u cijeloj priči je da se otvaraju nova tržišta...
Hahahah....genijalno.....kog briga koliko košta zgrada?.....znate li možda koliko koštaju sve zgrade u Rusiji pa sa ih pribrojimo u dogovorene poslove IGH?......