Po meni nije tako loše izvješće očekujem oporavak sutra bar na 260
Treba se samo strpiti još 10 dana i kupiti dionice što jeftinije...
Po meni nije tako loše izvješće očekujem oporavak sutra bar na 260
Treba se samo strpiti još 10 dana i kupiti dionice što jeftinije...
ovakvi nepismeni tekstovi samo potvrđiju......hrvati su neobrazovani, lijeni i krezubi.....nepismeni ljudi koji vrijeđaju kada im to netko spomene. Besmislene rečenice koje samo oni koji ih pišu razumiju. Ostali nisu bistri.
Trenutno dionica hpb dobro kotira, držimo dobre karte u rukama,"poker as-eva",na 500 počinje "game"
Na 1000e će ostat samo profesionalci
No ti si zbilja kitolovac.. "nitko ne zna ništa, spiskati luvu u Solarisu, imaju sreće,..." pa to sve nije dovoljno za hold. Ja nisam pametniji, ali niti toliko protivuriječan. Ajde se ti malo ufati za svoj nick.
To ukoliko nisi baš bistar pa ne razumiješ tekst ne znači da je nešto proturječno.
U međuvremenu, pohodi INGR, DDJH i sl. teme gdje se skupljaju intelektualci. Eventualno dodji do Solarisa pa se možeš poigrati sa mojim nickom.
Nisam znao da postoje dionice za glupe i vas pametne
Refinanciranje starog duga, ali sa nižom kamatom od zadnjeg zadužuvanja. Kada ne bude interesa građana, budu naše banke zainteresirane.
Koje naše osim HPB, a za to nisam baš siguran, to jer njihova banka.
potegnuo sam tu temu pred više mjeseci na insajder forumu ali su me napali adezeovci pa je klasično tome forumu sve završilo na vrijeđanju, a obzirom da je forum u rukama određene stranke i vrši se klasična represija izasa sam van i ne mislim se vraćati. Pa sad pitam je li i na ovome forumu isto ili mozemo otvoreno razgovarati koliki iq moraš imati da ne ulažes u dionice nego u obveznice koje ne pokrivaju niti devalvaciju ? Ovo pitam zato jer trazim forum gdje otvoreno mogu reci sto mislim, a ne da mi prijete polupismeni mopsovi.