da se mene pita ja bi ponovio godinu ante markovića ali sa ovim iskustvom. para je bilo ko pljeve samo što niko nije znao kako ćemo nahebati.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
Ništa u toj umjetnoj tvorevini SFRJ (čitaj: Srboslaviji) nije bili dobro. Zahvaljujem dragom Gospodinu Bogu kaj je to trajno iza nas i nikad se nešto slično ne ponovilo.
-
to srboslavija ti je dobrim dijelom točno ali da ti nije bilo juge, ne da bi sada struju plačao 10x skuplje nego je nebi niti imao ili misliš da bi ndh koja je prodala istru primorje dalmaciju i otoke za škrinju dukata gradila nasipe, akumulacije, elektrane, industrije i kom. infrastrukture po svakome selu baš kao i što je hdz izgradio od 90ih do danas
-
Nego, možda ste vi gospodine zaposlenik IGH????
-
Ne, nego na zalost dionicar.
-
mogla bi uprava predložiti i da se dividenda ne isplati ove godine...
Da, i mogli bi umjesto da predlože kupovinu svojih dionica, donijeti odluku da ih prodaju. Idemo se malo uozbiljiti.
-
Sumnjam......
-
Sumnjam......
Pa pitajte admine portala. Morao sam dati podatke o sebi. Ime prezime, sve se provjeri u 2 min.
-
Kakvo drvo, kakvi bakrači?
Ti pišeš o drvnoj masi, a ne obrađenoj standardiziranoj robi FCO na nečijem skladištu. Petljaš s cijenama ogrijevnog i industrijski obrađenog trupca.
Nitko nenormalan ne bi sklopio ugovor bez zastitinih klauzula, pogotovo ako ga defacto sklapa sam sa sobom.
I djetetu je jasno da se radi o muljazi epskih razmjera, al ono sto još ne znamo da li je ta firma bila jedini igrač ili je to bila shema i za neke druge ekipe (PPD i slične).
Eto, PPD uvaljuje hotel mirovincima. Za firmu koja ima aktivu od 166 milijuna kuna i toliki kratkoročni dug netko će zamjenom imovine platiti našom lovom 47,1 mil. EUR? Jel i to posten deal?
Mirovinski fondovi od Vujnovca žele kupiti onu grdosiju od hotela na BračuUPRAVA Jadrana d.d. Crikvenica, hotelijerske tvrtke u vlasništvu mirovinskih fondova PBZ Croatia osiguranje i Erste, pokušava na izvanrednoj skupštini uvjeriti…www.index.hrIli ponovni ulazak mirovinaca i Agrokor?
Mirovinci na pragu ulaska u FortenovuUdio Sberbanka otkupit će jedna od Fortenovinih tvrtki, a udio mirovinskih fondova mogao bi doseći 30 postowww.vecernji.hrU svakoj varijanti je PPD s druge strane? Kako to? Kako to? A vid cuda, u plinskoj nije?!
Da sve je pošteno i uobičajeno.
Nego koliko je sad metar gacije za ogrjev na trešnjevačkom placu? 😕
-
ej, ništa ne petljam, dobro sam ti napisao
ps.
400
-
-
Još prije 40 godina su ljudi doslovno ubijani po Njemačkoj zbog marifetluka u Ini, nije se puno promijenilo do danas očito.
Ok, ne padaju glave (još), ali mulja se na sve strane i dalje
-
Još prije 40 godina su ljudi doslovno ubijani po Njemačkoj zbog marifetluka u Ini, nije se puno promijenilo do danas očito.
Ok, ne padaju glave (još), ali mulja se na sve strane i dalje
Možda samo pokoji strada od gravitacije. Samo glasno razmišljam.
-
gospodo draga mi živimo u revolucionarna vremena koja se viđaju jednom u 100 godina pa ni jedna predpostavak ili teorija nije ispravna. sjesti će to sve na svoje mjesto ali će trebati vremena. prvu činjenicu koju bi trebali uvažiti da bi shvatili sve ostalo je da novca na planeti ima previše. da skratim, keša ima barem 20 puta više nego cijelokupne imovine. naravno da je to lažni novac koji je sve obezvrijedio. koliko ja ovo razumijem sad ce se smanjivati ponuda novca, dolara će biti sve manje i potražnja za njim sve veća. oni koji imaju nešto (energente, hranu, rude i td.) izmišljaju razne razloge da to ne daju za keš jer on ne vrijedi. pošto amerika, kina i rusija niti smiju niti mogu propasti sve druge valute će biti obezvrijeđene. mi se zapravo vraćamo u trgovinsku razmjenu nešto za nešto. roba za robu. ako baš i mora keš onda odabrane valute. euro to sigurno nije.
-
sada kada dodje racun za plin i struju nadam se da ce se svi hrvatici sjetiti kako je " ina "prodala 17 % svoje GODISNJE proizvodnje plina po 20 eura povlastenima, a istovremeno prodala hrvaticima i njihovom gospodarstvu, bolnicama, javnim ustanovama, gradovima i.lokalnim zajednicama po 200 eura :)), svaki mjesec kada im stigne racun neka se sjete kome to placaju...PIH pa to niti Putin ne moze
De da se jednom sjete i na izborima. Ali opet neće.
I nemojte mi samo reći da alternativa ne postoji. Pa od ovih nema gore, daj bilo koga jbt, samo ne HDZ!
-
Ovo smo nekako naslućivali jer onaj tć kao da je u zemlju propao a i Plenkoviću je dugo trebalo da gukne
nakon Agrokora, INA je na red došla
nova afera koja će se pomesti pod tepih?
vidim opet spominjanje Dalić bračnog para
sad ima logike zašto je značajno veći iznos Škugor spremio sebi od ostalih ortaka
znači da postoji mozak operacije kojem ide njegov cut
brate mili Sopranosi su klinac od ovce za ovu ekipu
Opće je poznato da mnoge države u svijetu imaju zločinačku organizaciju ili ti mafiju, ali mi smo ipak posebni, kod nas zločinačka organizacija, pod krinkom političke stranke posjeduje državu, i to već više od 30 godina!
-
Combo veleizdaje i ratnog profiterstva...
A sve je bolje i mozemo i fokus i most i pametno, cak i domovinski pokret - sve je bolje od ovoga.
Ja mislim da njih ne bi trebalo smjeniti na izborima, nisu zasluzili, njih treba pohapsiti...
-
Combo veleizdaje i ratnog profiterstva...
A sve je bolje i mozemo i fokus i most i pametno, cak i domovinski pokret - sve je bolje od ovoga.
Ja mislim da njih ne bi trebalo smjeniti na izborima, nisu zasluzili, njih treba pohapsiti...
Vrijeme je da se svi članovi zločinačke organizacije strpaju u zatvor! I učlanjivali su se samo s jednom namjerom!
-
who is kayser söse ?
-
who is kayser söse ?
I am Kayser Sose
-
who is kayser söse ?
I am Kayser Sose
Privedite osumnjičene
-
-
Nepročitani postovi