Do maksimalno 1026 kuna..........
HPB pokreće program otkupa vlastitih dionica s namjerom stjecanja do maksimalno 341 dionica („Dionice“) s
novčanim iznosom dodijeljenim Programu otkupa u iznosu od 350.000,00 HRK.
Jesu se mašili 341 dionica hahaha
HPB pokreće program otkupa vlastitih dionica s namjerom stjecanja do maksimalno 341 dionica („Dionice“) s
možda je to dnevni otkup, inače su to mogli danas do podne riješiti, šteta da kreću tek sutra
Pa to im ja poklonim, heheheh, koja smijurija
uf........ako svih 341 kom odluče kupiti odjednom bit će to blokčina kakva na ovoj dionici nije dugo viđena........i JP Morgan mogao bi se tad posramiti........
ljudi, dajte najte se zezati!! 341 kom v jednoj transakciji stvarno dugo nije viđeno ovdje! a nofce bodo morali zeti v riznici!!
Dionice bi se trebale kupiti radi godišnjih bonusa clanovima uprave.. HPB ima 795 kom već svojih dionica plus ovih 341 = 1136.. pa kada rasporede nagrade moguće svako dobije u kunama oko 300000 Hrk. Nije loše za njih.. a opet nije loše ni za dioničare ako nastave sa rezultatima kao zadnjih par godina..
Dionice bi se trebale kupiti radi godišnjih bonusa clanovima uprave.. HPB ima 795 kom već svojih dionica plus ovih 341 = 1136.. pa kada rasporede nagrade moguće svako dobije u kunama oko 300000 Hrk. Nije loše za njih.. a opet nije loše ni za dioničare ako nastave sa rezultatima kao zadnjih par godina..
danas sam upravo dobio od jedne banke godišnje izvješće o naknadama za paket usluga, pa možda bolje da ne komentiram zasluge Uprava za rezultate, a poglavito ne ove kojoj nisam komitent
Ovom sa nalogom na 890kn, dodijalo čekat,pa sad daje po 835kn....čudnog svita...
danas sam upravo dobio od jedne banke godišnje izvješće o naknadama za paket usluga, pa možda bolje da ne komentiram zasluge Uprava za rezultate, a poglavito ne ove kojoj nisam komitent
I ja od Erste Banke , dao sam im lani 780kn za Gold paket, neograničen broj besplatnih platnih naloga, zlatna kartica tekućeg+ devizni račun sa svojom karticom + jeftinije brokerske i skrbničke naknade...kad se sve zbroji ispada da oni meni plate oko 1200kn za ovo sve ovo
Tako kod mene što na mostu dobiju, na čurpiji izgube. Dobro, kada se brokerski odjel banke uključi u konto, onda sam im natprosječni klijent po naknadama koje im platim.
Promjena u top10 upravo, Erste fond +114kom
štedljiva neka banka, ili čekaju još 20 komada
Preferirao bih otkup dionica i poništavanje u većem opsegu nauštrb davanja dividende koja se oporezuje. Ali eto, ZSE je uvijek više nagrađivala dividendu što se tiče porasta cijena pa ajmo vidjeti što dalje...
Ovom sa nalogom na 890kn, dodijalo čekat,pa sad daje po 835kn....čudnog svita...
I ja od Erste Banke , dao sam im lani 780kn za Gold paket, neograničen broj besplatnih platnih naloga, zlatna kartica tekućeg+ devizni račun sa svojom karticom + jeftinije brokerske i skrbničke naknade...kad se sve zbroji ispada da oni meni plate oko 1200kn za ovo sve ovo
Tako kod mene što na mostu dobiju, na čurpiji izgube. Dobro, kada se brokerski odjel banke uključi u konto, onda sam im natprosječni klijent po naknadama koje im platim.
Super smart od HPB-a. 170 kn samo za pltne usluge. Bez ikakvih drugih troškova. Ne plaća se održavanje računa i mobilno bankarstvo
Nitko nije stavio ovu vijest...
Super smart od HPB-a. 170 kn samo za pltne usluge. Bez ikakvih drugih troškova. Ne plaća se održavanje računa i mobilno bankarstvo
Imam i ja Super Smart račun barem 5 godina, vrlo kvalitetna aplikacija...tu inače sparkiram višak keša...i još mi je super što je poslovnica pošte i bankomat HPB parstometara od kuće mi...
Inače HPB kao banka omogućava SEPA instant plaćanje, šteta što je druge velike banke(osim PBZ-a) u tome ne prate. Ukratko ovo znači da se bilo kakvi transferi ili platni nalozi provode instant i to po principu 24/7/365.
izgleda su građani u velikom broj krenuli podizati depozite iz banke i upućuju se u trgovačke centre po bračno, šećer, sol, kvasac i neizbježni toaletni papir
mislim da se danas fondovi igraju, kako na HPB tako i brojnim drugim dionicama.
mislim da se danas fondovi igraju, kako na HPB tako i brojnim drugim dionicama.
Normalno, na silu ruše dionicu, pogotovo pred sam kraj....a bio skriveni na 795kn i kupio sve što su prosipali po bidu I onda pred kraj stavi 500 dionica na 800kn, da se koji paničar baci po bidu.
Bdw netko je od cuga kupio 588 dionica na 790kn u 15:53h pa sad vi vidite.
I ovdje imamo double top. Zato mislim da s korekcijom nismo gotovi.
Malo sam ljut na sebe što to nisam ranije vidio. Danas sam bio na rubu da rasprodam sav HPB i hvatam ga niže. Kad je previše palo, odustao sam.
A ništa, treba stalno bit prisutan, a tko za to ima vremena.
ja sam uboo ponešto na 790 a vidim da je interes na ovim vrijednostima impozantan... danas 1.63M na volumenu 2050dionica po prosječnoj 795...a i puno je malih ispalo danas što znači da će i eventualni otpori daljnjem rastu biti imanji
Danas sam bio na rubu da rasprodam sav HPB i hvatam ga niže.
Mislim da je masa malih ovo danas napravila , panika zavladala...neopravdano, pogotovo kad vidiš da netko kupi 588 dionica po 790 kn, pred samo zatvaranje.
ja sam uboo ponešto na 790 a vidim da je interes na ovim vrijednostima impozantan... danas 1.63M na volumenu 2050dionica po prosječnoj 795...a i puno je malih ispalo danas što znači da će i eventualni otpori daljnjem rastu biti imanji
I ja sam isto kupovao na 800 te više na 790kn...čak sam se i ADRS2 riješio da bi imao kešovine za dokup HPB i VLEN.-a. Slažem se da je masa malih iskočila iz vlak i to baš jako nasilno...vjerovatno će sljedeći tjedan opet nazad i opet na silu, a onda treba malo prodati na 850kn, bar dio što smo dokupili.
EDIT:Ja definitvno opet dokupim u pon, ako bude ispod 800kn...dam se kladiti da je netko iz TOP 10 danas kupovao.
Ovo zakucavanje na samom kraju se često dogodi. Ništa neobično.
A što se tiče mojih razloga za prodaju, kao što sam i rekao - cijena je 2 puta testirala 850 kn i odbila se. Sumnjam da ćemo baš u idućim danima opet na te razine. Sigurno će se cijena malo konsolidirati, ja sam evo uvjeren da će idući tjedan nastavit kliziti prema dolje. Ako baš krene ispod 750 kn, evo dat ću svoj obol, imam nešto keša.