kolege
da li je vrijeme da državni udio ide na bubanj? nekako mi se ta misao mota po glavi. ne samo ovdje, ima poprilično kandidata. svi znamo da su kase prazne.
kolege
da li je vrijeme da državni udio ide na bubanj? nekako mi se ta misao mota po glavi. ne samo ovdje, ima poprilično kandidata. svi znamo da su kase prazne.
To treba gledati kao priliku.
Kad tad ce to doci na svoje.
Cekali smo VLEN i Saponiju 2, 3 godine pa evo, na kraju je to sve doslo na svoje.
Sa Lencom sam bio strpljiv, ali sa Saponijom na zalost nisam i prodao ju bas prije pocetka rasta.
Dionica nije reagirala ni za bobu hahahah
Nažalost očekivano. Ja se ne bi iznenadio ni da padne malo...
Bila je pala kada su lani za Q2 objavili FI, sa 480kn kuna ošla bila ambis, totalno iracionalno.
dijagnoza, državna paraliza
Čula nas je dionica pa je otišla na 482kn
dijagnoza, državna paraliza
Ne baš, tu u Ministarstvo državne imovine, dolaze i subotom i nedjeljom.
Nije im teško.
Zanimljiva dionica. Šteta što je nelikvidna.
Nek se prodavač ubuduće najavi, nemogu čučat s kešom na bidu...
Nek se prodavač ubuduće najavi, nemogu čučat s kešom na bidu...
ahhh vaša visosti, samo vi najavite da kupujete, puk će imati razumijevanja za vaše potrebe
nema čovjek novaca za Optimu pa mu se čini da je bolje prodati HPB.
Ja sam takodjer na kupnji. Uz Tpng ova dionica ima najbolje fundamente u odnosu na cijenu trenutno.
Poštovani
Danas neki promet 460/462/460
Može neki komentar i osim prvih dioničara dali ima nekih poznatijih imena.
HPB ima veliki potencijal samo predugo to traje. Dali su rasčišćeni vlasnički odnosi?
Dionica podcijenjena do boli
Poštovani
Danas neki promet 460/462/460
Može neki komentar i osim prvih dioničara dali ima nekih poznatijih imena.
HPB ima veliki potencijal samo predugo to traje. Dali su rasčišćeni vlasnički odnosi?
Dionica podcijenjena do boli
Ja ovu dionicu imam više od godinu dana, kada cijena padne na 450kn ili manje dokupim, kada poraste do 500kn dio prodam, to radim zadnjih 12 miseci...
što više vrime ide, bliži je trenutak kada će se cijena dionice oslobodit i eksplodirat, tako da ću možda i poduplat poziciju sljedećih mjeseci...nekidan sam kupio po 464kn, ako padne na 455kn opet dokupim.,da napomenem 31% ZSE portfelja mi je u HPB,i nijedom u godinu dana nisam bio nemiran radi ove dionice.
Svaka čast, mi koji dulje pamtimo (malo stariji) sječamo se protege i sličnih. Dobro je da se počinje vjerovat državnim poduzećima. Ja radim u državnom poduzeću pa sam zato možda skeptik prema političkom kadroviranju i upravljanju.
Svaka čast, mi koji dulje pamtimo (malo stariji) sječamo se protege i sličnih. Dobro je da se počinje vjerovat državnim poduzećima. Ja radim u državnom poduzeću pa sam zato možda skeptik prema političkom kadroviranju i upravljanju.
aha.
sad mi je jasan Vaš nick.
tamo ga bome imate
He he. Tako ispada, da. Iskreno, radio sam u privatnim poduzećima tako da kužim da je ovo ladovina. Nick je vezan uz moje ime kad se čita obrnuto.
Ja ne znam što da vam kažeš, boj se vuka, boj se mraka, nikad u šumu. Vaš strah je uglavnom iracionalan, koliko iracionalan može biti za dionice.
A koliko je cijena dionice niska, ja bi rekao da u nju nije ukalkuliran jedan mogući novi Protega, već barem tri.:)
Nisam rekao da cijena nije povoljna nego me potaknula ova vaša izjava da mirno spavate. I ja ju škicam, ali nikad nebi mirno spavao da sam u njoj nego uvijek s jednim okom otvorenim.