Al jezična konstrukcija je sjajna... "ulaže".... k'o uranilovka
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Što ste mislili da će Podravka proći neokrnjena ovom nominacijom kraljice? Prvo up up dionica da smiri fondove onda up up plaće da udovolji koprivničkom plebsu. I tako balans, a vi kupujte Podravka proizvode made in Italy.
-
Što ste mislili da će Podravka proći neokrnjena ovom nominacijom kraljice? Prvo up up dionica da smiri fondove onda up up plaće da udovolji koprivničkom plebsu. I tako balans, a vi kupujte Podravka proizvode made in Italy.
Ja mislim da ce PODR i dalje rasti, ali presporo za potencijal koji ima.
Drzao bi ju jos 20 god, ali nakon sto je Dalicka dosla sam se ipak odlucio za prodaju.
Nisam mogao progutat to da je ona CEO, a zeznula tisuce malih dionicara
Vidjeti cemo 1Q, pretpostavljam da ce biti puno losiji od proslogodisjeg
-
Ja mislim da ce PODR i dalje rasti, ali presporo za potencijal koji ima.
Drzao bi ju jos 20 god, ali nakon sto je Dalicka dosla sam se ipak odlucio za prodaju.
Nisam mogao progutat to da je ona CEO, a zeznula tisuce malih dionicara
Vidjeti cemo 1Q, pretpostavljam da ce biti puno losiji od proslogodisjeg
Nije zeznula samo male dioničare. Zeznula je i fondove a upravo fond menadžeri su je izabrali za predsjednicu uprave što je apsurd nad apsurdima kakav se samo kod nas na brdovitom Balkanu može dogoditi. Pardon, može i u ravnoj Podravini.
-
Zasto su otpustene ove dionice?
6000 dionica otpusteno
-
Piše da je 19.03. 2021 otpušteno 6.000 dionica. Na ZSE danas protrgovano 1805 dionica. Kako to ?da li netko moze pojasniti.
-
Zašto nisu naveli tko je stjecatelj dionica i temeljem kojeg zakona ili pravilnika su neki dobili te dionice ili ako su prodane na burzi prethodnih dana to bi trebali navesti u ovoj objavjesti,
-
Otpuštanje trezorskih dionica društva provodi se mimo uređenog tržišta tako da ta transakcija nije vidljiva jer nije ni protrgovano na ZSE, a radi se o povlaštenoj prodaji ili nagrađivanju menadžmenta ili radnika društva, a sve u skladu s Programom raspolaganja dionicama društva koji je izglasala Skupština društva.
Nova šefica je izgleda jako darežljiva , možda su to otpremnine nepodobnim ili nepotrebnim članovima upravljačke strukture, nagrade zaslužnim članovima uprave ili se daruju radnici jer lokalni izbori su opasno blizu.
-
ako nekome nešto znači.... počela otpuštanja na izmišljenim radnim mjestima i srednjeg managementa.
-
ako nekome nešto znači.... počela otpuštanja na izmišljenim radnim mjestima i srednjeg managementa.
Kolega dragi ste mi i imate zanimljive komentare, ali ako mislite da je Martina Dalić došla da "optimizira" Podravku i otpušta radnike, onda mora da ste propustili njeno razdoblje u visokoj politici.
Gospođa predsjednica uprave je krenula u mijenjanje kadrova, rješavanje "nebitnih" i "nepokolebljivih" te instaliranje "podobnih i podobnijih" na slabo plaćena ( ) mjesta srednjeg managementa.
-
-
ako baš želite moje osobno mišljenje.... postavljena je od strane mirovinaca na prijedlog premijera na rok g dana! zadatak joj je ušminkavanje i priprema za prodaju državnog udjela. kc i okolica pričaju isto. koliko čujem iz same podravke, vrlo je energična i oštra, vrlo nezadovoljna gotovo nikakvim pozicioniranjem snack i prikladnih proizvoda na tzv vrućim mjestima (benzinske, kiosci, dm, muller....), posebno kritična prema regionalnim voditeljima prodaje.
ostaje nam za vidjeti....
-
ako baš želite moje osobno mišljenje.... postavljena je od strane mirovinaca na prijedlog premijera na rok g dana! zadatak joj je ušminkavanje i priprema za prodaju državnog udjela. kc i okolica pričaju isto. koliko čujem iz same podravke, vrlo je energična i oštra, vrlo nezadovoljna gotovo nikakvim pozicioniranjem snack i prikladnih proizvoda na tzv vrućim mjestima (benzinske, kiosci, dm, muller....), posebno kritična prema regionalnim voditeljima prodaje.
To već ima smisla ✔️✔️👍
-
Ovaj dio oko snack programa je čista budalaština, ali samo govori koliko je neprikladna za poziciju. U kratkom roku ne može puno naštetiti.
Ostalo što pišeš je vrlo moguće. Ona je na još jednom specijalnom zadatku gdje se isplate ključnim igračima događaju negdje daleko od EU očiju.
Pitanje svih pitanja. Ostati u dionici ili izaći? Za razliku od prvog specijalnog zadatka gdje su ulagačima isporučili nulu u ovom slučaju naplaćuju fee za preuzimanje tržišta i mislim da se isplati ostati unutra. Polančec i ekipa su bili u obrani, a sada se igra predaja utakmice.
-
A koliko su trebali dobiti dioničari firme koja je završila u stečaju s dugovima višestruko većim od kapitala? I vjerovnici su gadno ošišani, a koliki bi onda vlasnici trebali dobit? Ovo s Dalićkom u podravci ćemo vidjet kako će završit. Da nije dionica tako skupa u odnosu na ove koje imam u portfelju Dalićka mi nebi bila prepreka za kupovinu istih. Ne čini mi se da su njezini politički imenovani prethodnici bili veći stručnjaci od nje same. Uostalom, to što su je fondovi potvrdili nakon epizode s Agrokorom nešto govori.
-
u prvi mah na info o dolasku dalićke predmnijevao sam prodati sve (imam ih podosta, a i familija ih je puna). srećom (za sada) nisam sve, već samo dio jer sam kupovao auto. prsti su me jako zasvrbjeli u ovom zadnjem trodnevnom letu iznad 550 kn.
kaj mislite o tome? u nekoliko sati rast 10% na malom prometu i onda stop!!?? netko je ispitivao raspoloženje? promjena u top 10 nema!
-
u prvi mah na info o dolasku dalićke predmnijevao sam prodati sve (imam ih podosta, a i familija ih je puna). srećom (za sada) nisam sve, već samo dio jer sam kupovao auto. prsti su me jako zasvrbjeli u ovom zadnjem trodnevnom letu iznad 550 kn.
kaj mislite o tome? u nekoliko sati rast 10% na malom prometu i onda stop!!?? netko je ispitivao raspoloženje? promjena u top 10 nema!
Kad tad netko ce se prvi zakotrljati niz tobogan.
Tehnicki gledano RSI pregrijan.
-
tehnički gledano... u stvrnosti uskoro pada kota 600.... koliko god bila vruća ili pregrijana!
-
PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu. Neizvjesna budućnost uzgoja i prerade rajčice u Istri: PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu - Glas Istre
-
Evo kod koga je završilo 5.000 dionica koje je otpustila Podravka prije par dana. https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…1c28c098341.pdf
-
Čekamo je na 500 da istrese ako još još što ima i onda može nastaviti nazad prema 600 gdje je blizu već bila došla.
23. i 24. gospođa je prodala 1.200 kom, jučer vjerojatno oko 2.000, i danas već 1.600 kom što znači da je gotova.
Hvala joj što nam je omogućila jeftinu kupovinu, jer je već bila došla do 570 kn.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun