Jel to oni pišu ozbiljno, il je to nekakva neslana zahebancija ???
Vujnovac nije ni uplatio, a već se dio prodaje.
To samo mi moramo uplatit ako mislimo trgovat
Jel to oni pišu ozbiljno, il je to nekakva neslana zahebancija ???
Vujnovac nije ni uplatio, a već se dio prodaje.
To samo mi moramo uplatit ako mislimo trgovat
ovo je još i Oliver Mlakar znao, sreća da je neki premijer osmislio slogan Kupujmo Hrvatsko
O, pa to nam je opet novi ATH. Dobro je počela 2024.!
Novi logotip Grupe Podravka https://www.podravka.hr/kompanija/medi…balnom-trzistu/
ah te korporativne spike...na zalost znam koliko je sastanaka i novaca i preseravanja utuceno u taj novi logo, i onda na kraju ide tapsanje samog sebe i isplacivanja bonusa radi uspjeha novog loga
Da, te stvari ni meni nisu previše zanimljive, ime je OK, logotip dobar i ovaj i onaj…
Jedina stvar ove vrste kod nas u Hrvatskoj koja mi nije baš lijepa i trebala se mijenati je Končar, što se tako ružno zove, što se propustila povijesna prilika za preimenovati ga u nešto cool kao kao npr. “Tesla”. Sad nam je Tesla u Americi umjesto da ovdje bude.
Podravka je ok ime za nastup na stranim tržištima, logo također, stari i novi.
vrhunski način da se izvuče par milja za ništ korist. nešto tipa fima media. oni se više i ne trude da smisle nove prevare već po staroj špranci kradu.
kupnja vlastitih se nastavlja:
Otvorena i službeno tvornica tjestenine.
odgledo sve slike. ima i sunčica glavak. bliže se izbori za eu parlament. plaća je da se smrzneš odgovornost nikakva.
Pogled sa druge strane ulice.
odgledo sve slike. ima i sunčica glavak. bliže se izbori za eu parlament. plaća je da se smrzneš odgovornost nikakva.
Plaća je, a nije samo to, adekvatna postavljenoj odgovornosti nekome.
https://narod.hr/hrvatska/cijen…akvim-temeljima
Pogled sa druge strane ulice.
Većina koja piše na ovoj temi je na istoj strani ulice, popljuvanoj, kada je Podravka u pitanju.
Zanimljivo je što ispod teksta piše Objavio Sponzorirani članak.
"Prema nekim informacijama Podravka ima ozbiljnu namjeru kupiti poljoprivredni segment Fortanove odnosno preciznije Belje, Vupik i PIK Vinkovci.
Radi se o mastodontima iz Jugoslavije, koji se još uvijek nisu transformirali u visoko produktivne i profitabilne poljoprivredne proizvođače i prerađivače, a što najbolje potvrđuju mala ulaganja u novu dugotrajnu imovinu. Bez vrlo velikih ulaganja oni ne mogu biti konkurentni. Da su oni ozbiljan teret Fortanovi najbolje potvrđuje to što je Fortanova u okviru zadnjeg aranžmana s američkim fondom HPS dobila zadatak da proda poljoprivredni segment. A ako su oni teret Fortanovi, koja preko Konzuma i Mercatora može plasirati veliki dio njihovih proizvoda, onda bi sigurno bili još veći teret Podravki."
Ukratko naručitelj teksta kaže da je jeftinije kupovati krastavce i rajčicu nego je sam proizvoditi.
Danica je pisala da će morati uvoziti više krastavaca zato jer su ga počeli sami uzgajati.
Nekome smeta namjera Podravke da kupuje poljoprivredno zemljište?
Par rečenica komentara ispod teksta:
"Ako se želi prodati, a pumpa se cijena to je dobra stvar.
Prigovaramo kada se nešto proda "za kunu" jer je to kradja.
Ako će ovaj put "država" prodati svoje udjele za najvišu moguću cijenu koji bi to bio problem.
Pitanje je i zašto bi privatna tvrtka (braća Pivac) i mirovinski fondovi stvarali sebi budući gubitak kupujući precijenjeno?
A brendovi Podravke se prodaju od SAD-a, preko EU do Srbije i Makedonije (i Rusije ako samo oni ne fumaju priču o sankcijama).
Milijarda eura za te brendove je precijenjeno?
Plus Belupo - FARMACIJA "danas, u 2024."
Može biti.
Ali zapitajmo se koliko boca Jamnice bi se prodalo da se puni iz istog izvora u iste boce, ali sada na njih otisnemo Dragica."
"SPONZORIRANI CLANAK u kojem netko placa da popljuje Podravku???
Cak i da je sve tocno, a nije, u sto se upustio ovaj portal i s kojim ciljem?
Ako ista razumijem...?!?!
Sponzorirani clanak smije biti kad je jasno da ga u smislu promocije placa onaj tko je akter clanka, sponzorirani clanak u kojem se navodi ovako nesto ne bi smio biti sponzoriran vec potpisan.
Ne moze biti sponzorirani clanak u kojem placam rusenje cijene na burzi izlistanog poduzeca.!!!!! To je i kazne o djelo!"
alfa1 Pa izgleda da je sve sponzorirano?
Nikoga ne zanima izvješće? https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b550c0447f5.pdf
Je li tko čitao taj intervju iz Jutarnjeg u kojem se natuknulo preuzimanje Podravke?
Je li tko čitao taj intervju iz Jutarnjeg u kojem se natuknulo preuzimanje Podravke?
čitao sam ja i Pivci su procijenjeni kao loš kupci, čak pomalo i nagrđeni, jer su se veli obogatili na uvoznom mesu loše kvalitete i nemaju nikakav svoj brand,
mislim i ja da se njima bolje okaniti ćorava posla, jer bi mogli proći kao Gazda, jer Zna se kome je Podravku jedino moguće prodati, da nije tako valjda bi se tražilo kupca među velikim stranim kompanijama
Ako Podravka krene s preuzimanjem dijelova Fortenove, doći će opet do značajnog rasta dionice.
Dobit odlična, rast od +35%
imal veze, nemal veze, ali cijena se vraća
nadam se da će dobiti upotrijebiti na nama prihvatljiv način