Display MoreIzgleda da ipak postoji interes potencijalnog strateskog partnera.
Što se tiče potencijalnih ulagača, Kovačić nam je otkrio da postoji iskazani interes, ali da nemaju u vidu konkretnog strateškog partnera.
'Prethodnih mjeseci imali smo nekoliko upita o privatizaciji društva, međutim u ovom trenutku nemamo ni s jednom zainteresiranom stranom postignut dogovor o strateškom partnerstvu ili bilo kakav drugi dogovor', rekao nam je Kovačić.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-20210722/print
"Iskreno vjerujem kako su pred društvom mirna mora, jer ovaj proces, kao finalni stadij restrukturirana, predstavlja jezgru dugoročne stabilnosti, prosperiteta i razvoja tvrtke", ističe u objavi predsjednik Uprave Jadroplova Branimir Kovačić.
Mitko, ja iz ovog vidim samo da oni nemaju u vidu konkretnog strateškog partnera. To bi podcrtao i boldao.
Ja to gledam drugacije, vec je velika stvar da priznaju da postoji interes (sto mi pojasnjava ovaj tajming dokapa) i da je bilo upita, a to da nemaju postignut sporazum/dogovor sa niti jednim strateskim partnerom je normalno, tj. i da imaju nekakav dogovor ne bi smjeli to javno priznati jer se mora provesti procedura dokapa gdje svi imaju jednaku mogucnost sudjelovati. Ja to tako citam izmedju redova.