A kaj ako se pojavi neki novi igrač pa cerp da svoj dio na prodaju jer nešto se sveukupno događa na jadranu. Rijeka luka, Omišalj lng. Zašto netko ne bi kupio AP i Jdpl. Dubrovnik, Split, Zadar, rijeka. Moglo bi to postati neko čvorište.?
JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
neće cerp dati svoj dio na prodaju jer u tom slučaju novac ide državi a u dokapitalizaciji ostaje jadroplovu
-
ako se ne varam, u lanjskoj propaloj dokapitalizaciji država/cerp nije imala namjeru sudjelovati. kao moraju smanjiti svoj postotak vlasništva (mislim ispod 25%) po direktivama EU. zako nešto.... nisam 100% siguran.
-
Ma samo neka oni zarađuju $$$$ pa ako za sve ostalo..
-
Obavijest primopredaji LPG broda Vis dana 16.03.2023. godine Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
-
Obavijest primopredaji LPG broda Vis dana 16.03.2023. godine Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
Jadroplov je već dogovorio i dugoročni najam tog broda na razdoblje 2+2+1 godinu s jednom od najvećih svjetskih kompanija, a prvo komercijalno putovanje tog broda počinje u petak, 17. ožujka. Prvi ukrcaj tereta.
-
imamo i ais
-
vis na prvom putovanju
-
Obavijest o refinanciranju brodova Peristil i Solin Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
-
Obavijest o refinanciranju brodova Peristil i Solin Obavijesti izdavatelja - EHO (zse.hr)
Vjerovali ili ne…..
Tramak sa 2 broda vrijednosti cca 29 M $
proslavili sa nijednom prodanom dionicom.
🤓😁
-
-
ima dio zgrade na rivi (vidi se na njihovoj stranici),poslovni prostor od nekih 70 m kvad. par stotina metara dalje i skladište na ulazu u Split (blizu novog sjedišta otp banke)
-
-
Omanji brod i dovoljno star da ga JDPL preuzme i napravi deal stoljeća. 😅
-
Može li luđe od ovog? Splitski brod s ukrajinskom posadom uplovio u rusku luku! Evo što krije nevjerojatni manevarEvo zgodne pričice s modrom krijestom! Ključne riječi su: hrvatski brod, splitski brodar, ukrajinski pomorci, rusko željezo, američka čeličana, Krim, Azovsko i…slobodnadalmacija.hr
Vjerujem uz dobru naknadu 😊
-
Bome 👌brod koji je vec za rezaliste razvaljuje samo vozarinama za zeljezo iz Rijeke u Tursku… a onako usput jos pokupi rudu u Rusiji i odveze natrag u Rijeku 💪🤑🤑🤑🤑 i tako vrti u krug. Bog ga blagoslovio i nek ga zdravlje posluzi sto duze da namlati $$$$.
Ovdje u ovoj poziciji kroz neko razdoblje ce oni mudriji postenu mirovinu zaradit 😎, necemo se zadovoljit sa ovim par puta od 1-2€ ☺️ 🫣. Jos ako objave uskoro da su prosli na onom natjecaju za EU subvencije ☺️
-
Najviše me bocka zaviriti u kratkoročne obveze.👀
-
Potpuna potvrda slabog poslovanja Q1 brodarskih firmi;
-1.737.018 €
-
Jesu li to oni dužni 58 milijuna eura kredita ?
Ne znam da li čitamo isto izvješće, ja vidim 2,8 milijuna dobiti. ???
Al' pas vodič treba za rubriku po rubriku bilance
-
Jesu li to oni dužni 58 milijuna eura kredita ?
Ne znam da li čitamo isto izvješće, ja vidim 2,8 milijuna dobiti. ???
Al' pas vodič treba za rubriku po rubriku bilance
Pa di vidite dobit??
-
"Trendovi potražnje na početku 2023. godine nešto su
niži usred makroekonomskih problema, slabih trendova u Kini i nekih izravnih utjecaja uslijed sukoba između
Rusije i Ukrajine, dok zagušenje luka brodovima koji čekaju na ukrcaj/iskrcaj tereta u lukama (koje je odigralo
glavnu ulogu u jačanju tržišta tijekom 2021.-2022. godine), sada ima znatno manji utjecaj."
I voljena stecajusa u izvjescu je proglasila port congestion glavnim driverom proslih godina. Ah, gdje su ta stara dobra vremena kada je to bila hereza napisati jer smo u SUPERciklusu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun