Ako prihodi u 6mj budu i manji u odnosu na 4 i 5mj, 2Q ce biti bolji od 1Q.
Pripuz uredno placa,da ne bilo sumnje.
Ako prihodi u 6mj budu i manji u odnosu na 4 i 5mj, 2Q ce biti bolji od 1Q.
Pripuz uredno placa,da ne bilo sumnje.
U clanku se novinar dotaknuo i Jadroplova.
Izvjesce jos nije gotovo, za 20tak dana ce bit. Gledajuci za 2Q 4 i 5mj su bili vise nego dobri, 6mj u obradi.
Solin i Split i dalje ukrcavaju Pripuzov otpad.
Dede je nasao jedan stariji brodic na trzistu da uz Split ukrcavaju umjesto Solina, jer Solin je noviji brod i angazirao bih ga za daleke relacije.
Evo jedna slika iz Splita, tocnije iz Sjeverne luke gdje se ukrcaje otpad, ima ga podosta.
Solin i Split i dalje ukrcavaju Pripuzov otpad.
Dede je nasao jedan stariji brodic na trzistu da uz Split ukrcavaju umjesto Solina, jer Solin je noviji brod i angazirao bih ga za daleke relacije.
Evo jedna slika iz Splita, tocnije iz Sjeverne luke gdje se ukrcaje otpad, ima ga podosta.
Di u Ghani
Moramo imati na umu da vise nije flota od 5 brodova, vec uskoro i 7 brodova.
Moramo imati na umu da vise nije flota od 5 brodova, vec uskoro i 7 brodova.
Sad je to već ozbiljan brodar
Dok sebi trazim jahtu (20m minimum) u otvoreno more naletio na clanak pa i sliku jdpl prinove pa je evo na uvid. Moram priznat da meni ne izgleda lose, japanac je to na kraju krajeva.
Lijepo za vidjeti..........
Lijepo za vidjeti..........
Yanmar je isto lipo za viditi 😜
što je ovo danas ? "simboličnih " + cca 10 %
Ekipa kada se ocekuje kvartalno izvjesce ovdje? Ja nisam nasao njihov kalendar. Ja se nadam profitu oko 30milja.
izašao FI. brutalno odlično !
Bomba!
A ulozilo se nesto usput i u staru ragu:
Na povećanje vrijednosti imovine utjecala je, također, i ugradnja
uređaja za balastne vode na brodu Trogir, u iznosu od 3.155.019 kuna. Na ostale brodove
Peristil, Sv Dujam i Solin u tijeku je investicija ugradnje uređaja za balastne vode, u koju je
do sada uloženo 3.376.836 kuna. Završetak radova očekuje se u trećem tromjesečju ove
godine.
jel ja nešto krivo gledam dobit 1H 49 mil. kn... 30 kn/dionici a cijena na ZSE 60tak kn ???
jel ja nešto krivo gledam dobit 1H 49 mil. kn... 30 kn/dionici a cijena na ZSE 60tak kn ???
Ne gledaj nego radi!
Pa ima li bolje burze na svijetu, sve za bagatelu
Kak je krenulo mozda je opet dočekamo ispod 60.
Kulturološka boljka, ne cijenimo svoje.
Pošto skupljam ne bunim se.
Fascinantno, onda kad netko iz vana preuzme većinu u nekoj kompaniji onda se njurga kako su jeftino kupili...
a ne tako davno prodavala se cijela po 25 kn po dionici