JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
Krenuo mitkko u napad?
-
Ajmoo svi u napad...
-
Ajmoo svi u napad...
Ajte svi u napad da dođem na nulu😀
-
Ta dva kemijska tankera pokušavamo kupiti i prije dokapitalizacije, nadamo se da ćemo u tome uspjeti, ali dokapitalizacija je svakako ključ razvoja.
Spomenuli ste prethodnu dokapitalizaciju, kad ste bili na čelu Luke Ploče. Je li sad u igri isti kandidat – Energia naturalis Pavla Vujnovca?
– Koliko znam, nije. Mirovinci bi željeli da uđe netko iz struke, razgovara se s nekim stranim tvrtkama. S Ennom nisam imao kontakte, što ne znači da se možda neće javiti…
A imate li vezano uz dokapitalizaciju kontakte s tvrtkama iz struke?
– Imamo, ali ne s domaćima i s brodarima, nego sa stranim logističarima. Mene ne zanima samo promjena vlasničke strukture, nego da to budu kompanije koje imaju i robu za prijevoz. Recimo, volio bih vidjeti u vlasničkoj strukturi Inu jer ona ima prijevoz 200.000 tona propan-butana, LPG-a, a mi kupujemo 'kemikalce'. Tražimo kompanije poput HEP-a, koji uvozi ugljen.
Ivan Pavlović: Volio bih da u dokapitalizaciji u vlasničku strukturu Jadroplova uđu i kompanije koje imaju robu za prijevozIvan Pavlović na pragu 69. rođendana svaki dan odvozi automobilom iz svojih Ploča do Splita i natrag, tri sata i 170 kilometara. Tjera ga adrenalin, reći će…lider.media -
Kvaka je u tome što je najavio i sazivanje skupštine zbog novog pokušaja dokapitalizacije. Znači da se može očekivati i novi model koji bi jamčio više izgleda za uspjeh ovako ambiciozno postavljenih ciljeva dokapitalizacije. Ovdje država kao najveći dioničar ima potpunu kontrolu glasova na skupštini pa im to ne bi trebao biti problem.
‘Jadroplov‘ ima velike planove - Split i škoje povezat će trajektom na struju! Feribot bi plovio i do najudaljenijih srednjodalmatinskih otoka, a evo koliko će putnika i vozila moći prevozitiRazgovaramo s kapetanom Ivanom Pavlovićem, direktorom splitskog "Jadroplova". Krećete snažno u investicijsku fazu poslije mnogo godina: u pripremi je…slobodnadalmacija.hrKonačnu odluku o dokapitalizaciji donijet će Glavna skupština, po prijedlogu Uprave i odobrenju Nadzornog odbora, pri čemu će Glavna skupština donijeti i glavne smjernice provođenja postupka. Izabrat će se pravni financijski savjetnici koji će dalje voditi proces.
-
Mislim da ne razmišlja ludo, ako to sve uspije realizirati.I drago mi je što očekiva ciklus na bulkerima do ,2023,2024
-
Splitski ‘Jadroplov‘ raste, konačno dobiva ‘booster dozu‘: kupit će dva tankera vrijedna poput cijele flote, bili su brodovi godine! Kapetan Pavlović: Tražit ćemo pomorce...Sazrelo je vrijeme da i "Jadroplov" konačno dobije "booster" dozu: ne bude li neugodnih iznenađenja, već u ožujku tvrtka bi trebala značajno proširiti flotu,…slobodnadalmacija.hr
Sve ide po planu kako je obecavao stari Pavlovic. Znam da je bilo skeptika, i ja sam bio kad je tek zasjeo za stolicu predsjednika.
-
da nebi nakon boostera bilo ugrušaka u krvi ....
-
Haha. Ovo je dobro a prvi ugrušak mogao bi biti kupnja dva broda koji bi tek za nekih godinu dana trebali donositi prihode a što do tada.
-
-
Haha. Ovo je dobro a prvi ugrušak mogao bi biti kupnja dva broda koji bi tek za nekih godinu dana trebali donositi prihode a što do tada.
Molim da preselite temu na Corona!
-
-
Odakle sada ovo? Pa kupuju brodove, a sada blokada.
Da nije ista stvar kao prije s Atlanskom...nema novaca na domaćem računu, a na inozemnim love kao u priči.
-
Stara stvar. Vuce se po sudu godinama.
Ratko Bozic.
Bit ce odblokirano najvjerojatnije danas.
Da nije ista stvar kao prije s Atlanskom...nema novaca na domaćem računu, a na inozemnim love kao u priči.
Jadroplov ima 6mil $ na racunu.
-
Stara stvar. Vuce se po sudu godinama.
Ratko Bozic.
Bit ce odblokirano najvjerojatnije danas.
Jadroplov ima 6mil $ na racunu.
...Ratko Božić
Hvala za info kolega insider!
-
Što im je teško napisati u obavijesti razloge i iznose blokade.
-
Erste broker ima HALT na trgovanju ovom dionicom.
Neda cak ni povuc ili promijenit naloge od jucer
-
-
Hebate i krivosuđe u HR, 20 godina oni nesto sude i nisu u stanju to rjesiti !!!! I mi se cudimo da nemamo investicija ??.
Valjda u sve ugovore treba treba staviti da je u slucaju spora nadlezan sud negdje u EU, a ne lokalni u HR, jer su ovdje totalno nesposobni ocito.
-
Bojim se da će Ratko Bozic tesko do novaca bez obzira sto je otkupio trazbinu. Mogao bi se pokrenuti kazneni postupak protiv njega obzirom na to da je stecajni iz SSM bio član NO Jadroplova i da mu je ocito u sprezi sa sucima namještao slucaj.
Jadroplov izgubio spor teži od 2 milijuna dolaraSplit Ship Management u stečaju ima pravomoćnu presudu koja bi se mogla pokazati fatalnom za splitskog brodaradalmatinskiportal.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 22, 2024 at 7:29 PM