1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

JDPL (Jadroplov d.d.)

• harpun
  • February 12, 2020 at 6:23 PM
  • mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 7:45 PM
    Quote from goldfinger
    Quote from mitkko

Izgleda da ipak postoji interes potencijalnog strateskog partnera.

Što se tiče potencijalnih ulagača, Kovačić nam je otkrio da postoji iskazani interes, ali da nemaju u vidu konkretnog strateškog partnera.

'Prethodnih mjeseci imali smo nekoliko upita o privatizaciji društva, međutim u ovom trenutku nemamo ni s jednom zainteresiranom stranom postignut dogovor o strateškom partnerstvu ili bilo kakav drugi dogovor', rekao nam je Kovačić.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-20210722/print

"Iskreno vjerujem kako su pred društvom mirna mora, jer ovaj proces, kao finalni stadij restrukturirana, predstavlja jezgru dugoročne stabilnosti, prosperiteta i razvoja tvrtke", ističe u objavi predsjednik Uprave Jadroplova Branimir Kovačić.

Mitko, ja iz ovog vidim samo da oni nemaju u vidu konkretnog strateškog partnera. To bi podcrtao i boldao.

Display More

Ja to gledam drugacije, vec je velika stvar da priznaju da postoji interes (sto mi pojasnjava ovaj tajming dokapa) i da je bilo upita, a to da nemaju postignut sporazum/dogovor sa niti jednim strateskim partnerom je normalno, tj. i da imaju nekakav dogovor ne bi smjeli to javno priznati jer se mora provesti procedura dokapa gdje svi imaju jednaku mogucnost sudjelovati. Ja to tako citam izmedju redova.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • July 22, 2021 at 7:53 PM

ne znam kaj tu nije jasno!!?? dokap u ovom obliku (unosu svježe love) je fantastična vijest! stabilizira poslovanje i bitno skraćuje vrijeme konsolidacije. kratkoročno možda ne najboja vijest za cijenu dionice, a za dugoročno je odlična.

naravno, kao i uvijek ..... netko će unutra, a netko će van.

• Manu
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,342
    • July 22, 2021 at 8:00 PM

Cijena dionice je pala prvenstveno zbog nisko postavljene ljestvice od 25kn minimalne cijene kod dokapa. Ali to ne znači da neće biti i ponuda značajno iznad te cijene.

Prije svega bit će zanimljivo vidjeti izvješće za q2. Hoće li biti motivirajuće ili možda demotivirajuće za kvalitetne ponude jer izlazi usred predviđenog roka za predaju ponuda?

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • July 22, 2021 at 8:28 PM
    Quote from mitkko

Izgleda da ipak postoji interes potencijalnog strateskog partnera.

Što se tiče potencijalnih ulagača, Kovačić nam je otkrio da postoji iskazani interes, ali da nemaju u vidu konkretnog strateškog partnera.

'Prethodnih mjeseci imali smo nekoliko upita o privatizaciji društva, međutim u ovom trenutku nemamo ni s jednom zainteresiranom stranom postignut dogovor o strateškom partnerstvu ili bilo kakav drugi dogovor', rekao nam je Kovačić.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-20210722/print

"Iskreno vjerujem kako su pred društvom mirna mora, jer ovaj proces, kao finalni stadij restrukturirana, predstavlja jezgru dugoročne stabilnosti, prosperiteta i razvoja tvrtke", ističe u objavi predsjednik Uprave Jadroplova Branimir Kovačić.

Mitkko tako ti mi po splitu lazemo 8)

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 8:30 PM
    Quote from Marielena
    Quote from NaBiduAsku

kad prođe dokap JDPL će definitivno biti zdravija kompanija... ja samo ne bih bio tako siguran da će cijena biti viša od tih 25 kn. Pozdrav, neću više obećajem. Sretno svima, biti će tu još napucavanja.

Bilo je i dokapitalizacija i na Dlkv pa PSN i na Dlkv i na Igi i opet su te firme nigdje.

Ja ne vidim koji bi ozbiljan investitor iz grupe to preuzeo.

I ja se odjavljujem sa teme.

P.S. Imam 5 dionica Jdpl, kupljenih jako nisko po bidu. Vise nije proslo. Maknula sam sve naloge sa kupnje nakon sto sam procitala FI za 1Q 2021.

Da, Atpl je jako rizicna prica ali nebo i zemlja sa Jdpl.

Display More

Moram priznati da ne razumijem ovakvo razmisljanje koje se stalno provlaci po forumu na vise tema. Zasto ne bi ozbiljan investitor to preuzeo? Ja mislim upravo suprotno, da je ova firma (i takve slicne firme) odlicna udavaca i veliki potencijal.

Naime, oduvijek su se najveci profiti ostvarivali u jeftinim preuzimanjima/ulaganjima u posrnule firme koje rade u propulzivnom sektoru i koje uz mali poguranac/restrukturiranje imaju veliki potencijal rasta, a jos bolje je kada se to radi u trenutku kada je povoljan trend na trzistu za taj sektor kao sto je danas u dry bulku. Kvaka je samo znati to prepoznati na vrijeme, imati muda vjerovati svojoj procjeni i onda konacno nesto i uloziti.

Da bi to znao prepoznati moras biti dobro educiran. I to je uvijek problem na kojem 90% ljudi zapne, jednostavno im se ne da ili ne znaju dublje ulaziti u temu kada je lakse procitati par postova na nekom forumu i povoditi se za masom. To je jednostavno u ljudskoj prirodi. Zbog te cinjenice je zapravo vrlo lako biti u bilo cemu prednosti ispred 90% drugih.

Necete se obogatiti ulagajuci u dionice firmi koje su dosegnule svoj peak u razvoju, koje rastu malo iznad stope inflacije. To je ok za sacuvati kapital, ali necete se tako obogatiti.

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • July 22, 2021 at 9:50 PM

Evo da se slozim sa Vama to ste u pravu skroz. Narocito za ove koji su ulazili na 40 i cekali 75... ljepi prinos :rolleyes:

...sram me koliko nemam..

• forumas
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    433
    • July 22, 2021 at 9:56 PM

Brodari su sad u povijesnom uzletu koji se čekao više od desetljeća i sad je napokon stigao…

A s obzirom da Jdpl vozi po spotu, dobit za ovaj kvartal i ona buduća bit će maksimalna moguća i bolja od svih drugih brodara.

Samo dobit za ovu godinu će biti ovih trenutnih 30-ak kn po dionici.

Dakle Nav će biti negdje iznad 50 kn.

Pa ćemo vidjet kako se kupci neće nadmetat u ovom dokapu, dakle ulog će im se isplatiti u jednoj godini …

Dovoljno je pročitati mišljenje i očekivanje uprave koje je navedeno i u ovom pozivu.

Do izvješća je tek par dana, a možda tada napokon neki progledaju:

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 10:04 PM
    Quote from user35

Evo da se slozim sa Vama to ste u pravu skroz. Narocito za ove koji su ulazili na 40 i cekali 75... ljepi prinos :rolleyes:

Eto jos jedan dobar primjer pogresnog, odnosno vrlo povrsnog gledanja na stvari, a u duhu ovoga sto sam ranije napisao. Naravno, ako gledas od danas do sutra, da, izgleda lose, ali i ako gledas toliko kratkorocno onda uopce nisi investitor i ne bi se trebao time baviti.

Ja sam kupovao kada su me svi ismijavali, tako da sam i po danasnjoj cijeni nakon ovog pada u plusu skoro 100%, a dokupljivao sam i ja po 40 i kusur, dosta si podigao prosjek i ne mislim da sam zbog toga magarac.

Sada si razmisljam kako da udjem u dokap, ali pitanje je hocu li uopce imati priliku tako kupiti ako netko veliki ponudi kupiti cijeli paket, i mozda i po nesto visoj cijeni. Alternativno, danas sam vec pripremio novce da kupim jeftino ako sutra bude netko prosipao po 30 ili daj boze i nize.

Vidit cemo kakva ce cijena biti na kraju godine pa cemo se opet prisjetiti ove teme.

I jel nisi ti ono neki dan radio analize, ubio se od racunanja i na kraju zakljucio da ova firma vrijedi 1 kn?

Poanta je, ako ti JDPL ne valja, nitko te ne tjera da tu ulazes svoje novce.

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • July 22, 2021 at 10:14 PM

Jesam gospon mitko.

Ako pogledas i svoju procjenu long kako velis, isto ti daje samo joj podignes vrijednost za procjenu vrijednosti broda i HQ...

to su kratkorocni efekti, spekulativni... opet risk reward kako sam velis je veci ali

nekako mi spekulativno i dugorocno investiranje nejde u istu recenicu...

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 22, 2021 at 10:26 PM
    Quote from mitkko
    Quote from Marielena

Bilo je i dokapitalizacija i na Dlkv pa PSN i na Dlkv i na Igi i opet su te firme nigdje.

Ja ne vidim koji bi ozbiljan investitor iz grupe to preuzeo.

I ja se odjavljujem sa teme.

P.S. Imam 5 dionica Jdpl, kupljenih jako nisko po bidu. Vise nije proslo. Maknula sam sve naloge sa kupnje nakon sto sam procitala FI za 1Q 2021.

Da, Atpl je jako rizicna prica ali nebo i zemlja sa Jdpl.

Moram priznati da ne razumijem ovakvo razmisljanje koje se stalno provlaci po forumu na vise tema. Zasto ne bi ozbiljan investitor to preuzeo? Ja mislim upravo suprotno, da je ova firma (i takve slicne firme) odlicna udavaca i veliki potencijal.

Naime, oduvijek su se najveci profiti ostvarivali u jeftinim preuzimanjima/ulaganjima u posrnule firme koje rade u propulzivnom sektoru i koje uz mali poguranac/restrukturiranje imaju veliki potencijal rasta, a jos bolje je kada se to radi u trenutku kada je povoljan trend na trzistu za taj sektor kao sto je danas u dry bulku. Kvaka je samo znati to prepoznati na vrijeme, imati muda vjerovati svojoj procjeni i onda konacno nesto i uloziti.

Da bi to znao prepoznati moras biti dobro educiran. I to je uvijek problem na kojem 90% ljudi zapne, jednostavno im se ne da ili ne znaju dublje ulaziti u temu kada je lakse procitati par postova na nekom forumu i povoditi se za masom. To je jednostavno u ljudskoj prirodi. Zbog te cinjenice je zapravo vrlo lako biti u bilo cemu prednosti ispred 90% drugih.

Necete se obogatiti ulagajuci u dionice firmi koje su dosegnule svoj peak u razvoju, koje rastu malo iznad stope inflacije. To je ok za sacuvati kapital, ali necete se tako obogatiti.

Display More

Da, pa to su svi koji su ulagali u Viro, Opte, Dlkv, Vijadukt, Belje osjetili. Da kad ulazes u firmu na dnu ces se obogatiti.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 10:26 PM
    Quote from user35

Jesam gospon mitko.

Ako pogledas i svoju procjenu long kako velis, isto ti daje samo joj podignes vrijednost za procjenu vrijednosti broda i HQ...

to su kratkorocni efekti, spekulativni... opet risk reward kako sam velis je veci ali

nekako mi spekulativno i dugorocno investiranje nejde u istu recenicu...

Pa jel ti cujes sebe sta ti pricas? Dakle, ako u vrijednost firme ukljucim vrijednost brodova onda sam spekulant? Jel ti kada procjenjujes dionicu nekog turista, npr. RIVP, ukljucis i vrijednost njene imovine ili samo gledas prihod od operacija? O cemu ti pobogu pricas?

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 10:32 PM
    Quote from Marielena
    Quote from mitkko

Da, pa to su svi koji su ulagali u Viro, Opte, Dlkv, Vijadukt, Belje osjetili. Da kad ulazes u firmu na dnu ces se obogatiti.

Kolegice, nemoj mi zamjeriti sto cu sada iznijeti jednu opservaciju, stvarno nije zlonamjerna - vidim da si se opekla na tim diomicama, pratio sam sta pises i mogu primijetiti da si zbog tih promasaja postala dosta ogorcena u svom pisanju.

Opekao sam se i ja na kojecemu, (evo sada zadnje na DLKV gdje sam izgubio 90%, ovo mi je rekord :), bio sam i ogorcen, ali na kraju sam pokusao iz toga nesto nauciti i ne ponavljati iste greske. Tek sa takvim pristupom sam uspio nesto pozitivno napraviti.

Od ogorcenosti nema nista, samo ti kvari svakodnevni dozivljaj. Kada si ogorcen iskrivljeno gledas na stvari i onda i ono dobro ti promakne jer cijelo vrijeme stvari gledas sa predrasudom.

Nikoga ne nagovaram da kupuje JDPL ili bilo sta drugo, sada vec pricamo nacelno o pristupu ulaganjima. Pa pogledajte svjeze primjere kako i u sta veliki igraci ulazu, pogledajte evo kod nas primjer PPD-a - ulazu u firme koje su trenutno iz raznih razloga u problemu, ali sa velikim potencijalom, i pokusavaju ih kupiti sto jeftinije. To tako veliki igraci rade, malo tko danas radi greenfield investicije. Neke firme se preuzimaju sa ciljem da se podigne poslovanje, neke da se preuzme vrijedna imovina i firma zatvori, neke da se preprodaju...

Idite objasniti Pavi Vujnovcu da se to tako ne radi.

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • July 22, 2021 at 10:36 PM
    Quote from mitkko

...

dakle, ako ne znate o čemu se radi, ipak budite odgovorni, i mislite na druge ^^ ...cijepite se protiv jdpl-a, uzmite barem prvu dozu, a mi ćemo imati puno razumijevanja (barem u iznosu od 2 kune) za vašu plemenitu nakanu <X

oligarhija

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • July 22, 2021 at 10:41 PM

Dobra paralela, jel hotel RIVPa vrijedi isto ko i hotel Imperijala?

Tigre moj pricam o tvojim procjenama koje su spekulativne i kao sto sam velis sluze 90% mase...

Chalangiram ti izracun, ne vrijedam te, al cim se tako pjenis nesto mi tu ne drzi vodu.

Izracun ti se svodi na ocekivano povecanje vrijednosti broda sto daje cca 38 hrk nategnutih, ostatak na 35 hrk revalorizacija HQ.

Long gledano core buss oni su jedva break even, sa trnutnim overheadsima, da ne pricam o neopravljanja Fx i kta...

Sto me dovodi do zakljucka da je ocekivati da ovo proradi spekulacija... nije za long

To ti je samo moje laicko vidjenje :*

Jel to ovdje forbiden? Ima neka lozinka da unesem pa da me puste da pisem drukcije od mitka?

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 22, 2021 at 10:43 PM

Ma nebitna sam ja. Opekla sam se samo na Viru. Na Dlkv u plusu. Zadnje prodano na 7.2 kune. Opte, i Agrokorke i Vijadukt nisu niti bile "moje". Slabo pratis dragi kolega :) ali ja sam nebitna.

Nemam apsolutno nista protiv ulaganja u penny stocks. Iako je jasno da se tu statisticki u vecini slucajeva gubi novac. Ali mozes pogoditi pa je to Jack pot :)

Meni kod Jdpl nije nikako bilo jasno zasto je uopce narastao na 50 kuna i to bez ikakve nove vijesti osim rasta vozarina.

Ja ne procjenjujem Jdpl na 1 kunu, ali na jednoznamenkast iznos da.

I ovdje na forumu se krivo racuna vrijednost brodova i na Jdpl i na Atpl jer se zaboravlja da su to stari brodovi bez prociscivaca itd.

Sto se tice zarada, to je na Jdpl za sada spekulacija o buducim zaradama tek. Do sada ju jos nismo vidjeli.

I meni je zao da se cekaju lose vijesti pa da se i neka kritika na ovim temama dozvoli. Inace te se odmah optuzi da drukas, hoces kupiti jeftinije itd. I znam da kada zaglavis u dionici ne zelis cuti "lose misljenje".

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 10:47 PM
    Quote from user35

Dobra paralela, jel hotel RIVPa vrijedi isto ko i hotel Imperijala?

Tigre moj pricam o tvojim procjenama koje su spekulativne i kao sto sam velis sluze 90% mase...

Chalangiram ti izracun, ne vrijedam te, al cim se tako pjenis nesto mi tu ne drzi vodu.

Izracun ti se svodi na ocekivano povecanje vrijednosti broda sto daje cca 38 hrk nategnutih, ostatak na 35 hrk revalorizacija HQ.

Long gledano core buss oni su jedva break even, sa trnutnim overheadsima, da ne pricam o neopravljanja Fx i kta...

Sto me dovodi do zakljucka da je ocekivati da ovo proradi spekulacija... nije za long

Display More

Naravno da ne vrijede svi hoteli jednako, ali poanta je da ih ne mozes iskljuciti iz izracuna vrijednosti firme kako ti to radis. Stvarno si biser.

I ne pricam o ocekivanom povecanju vrijednosti brodova, vec o realnom, stvarnom povecanju vrijednosti brodova koji se svakodnevno i agresivno dogadja vec zadnih 6 mjeseci. Jel pratis ti uopce dogadjanja u dry bulku u zadnje vrijeme? Vidim da ne znas nista o brodarima, NAV-u pa onda naravno da ne znas nista i o toj cinjenici, ali bitno da se uporno i vrlo samopouzdano upustas u rasprave.

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • July 22, 2021 at 10:52 PM

Nu evo ga opet udri po meni.

Reko bi fino nastupic, dokazi mi to u teoriji.

Ma uzeo sam ja i to povecanje brodova, al HQ me peče. Al i to povecanje vrijednosti broda je nategnuto (kuzis spekulativno). Onaj clanak za NaV je piso sud pri stecaju, likvidaciji, pa za long bas nije nesto.

Kuzis ak bus tu long buju ti prema procjenama kretanja vozarina, poceli przit kapital vec mozda sljedece godine...

Ucim se o brodarima. Gospon pa vi ste ovdje negdje cca prije nekoliko strnica pisali da je ovo stecajkusa, onda se promjenio sentiment ulazak i hvalospjevi. Dajem vam fresh ajs...

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • July 22, 2021 at 10:57 PM
    Quote from user35

..

Display More

poštovani kolega, vidim da nastupate racionalno i očito baratate sa podacima...može jedno praktično pitanje za vas, upućeno od moje malenkosti malog ulagača (nisam tigar :( , niti sam u sukobu interesa, samo želim znati istinu-

da li možete podijeliti sa nama podatak o prodaji broda Bene koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo :

"A di je cijena? Poslovna tajna u javnom poduzecu? Zadnji put se prodajna cijena JDPL-a i cijena koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo razlikovala 300.000,00 USD!"

unaprijed hvala, Lp.

oligarhija

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 22, 2021 at 10:58 PM
    Quote from Marielena

Ma nebitna sam ja. Opekla sam se samo na Viru. Na Dlkv u plusu. Zadnje prodano na 7.2 kune. Opte, i Agrokorke i Vijadukt nisu niti bile "moje". Slabo pratis dragi kolega :) ali ja sam nebitna.

Nemam apsolutno nista protiv ulaganja u penny stocks. Iako je jasno da se tu statisticki u vecini slucajeva gubi novac. Ali mozes pogoditi pa je to Jack pot :)

Meni kod Jdpl nije nikako bilo jasno zasto je uopce narastao na 50 kuna i to bez ikakve nove vijesti osim rasta vozarina.

Ja ne procjenjujem Jdpl na 1 kunu, ali na jednoznamenkast iznos da.

I ovdje na forumu se krivo racuna vrijednost brodova i na Jdpl i na Atpl jer se zaboravlja da su to stari brodovi bez prociscivaca itd.

Sto se tice zarada, to je na Jdpl za sada spekulacija o buducim zaradama tek. Do sada ju jos nismo vidjeli.

I meni je zao da se cekaju lose vijesti pa da se i neka kritika na ovim temama dozvoli. Inace te se odmah optuzi da drukas, hoces kupiti jeftinije itd. I znam da kada zaglavis u dionici ne zelis cuti "lose misljenje".

Display More

Dobro, da, sorry, znam samo na kojim si temama pisala, nisam pratio jesi li profitirala, nije to ni vazno, paonta je da je puno firmi ruzno zavrsilo pa to ostavi posljedice na psihu investitora.

Volio bih vidjeti primjere te lose procjene vrijednosti brodova koje spominjes. Kolkka je vrijednost sa procistacem i bez procistaca nekog od tih brodova i kolika je razlika. I na temelju cega to uopce tvrdis?

Quote from user35

Nu evo ga opet udri po meni.

Reko bi fino nastupic, dokazi mi to u teoriji.

Ma uzeo sam ja i to povecanje brodova, al HQ me peče. Al i to povecanje vrijednosti broda je nategnuto (kuzis spekulativno). Onaj clanak za NaV je piso sud pri stecaju, likvidaciji, pa za long bas nije nesto.

Kuzis ak bus tu long buju ti prema procjenama kretanja vozarina, poceli przit kapital vec mozda sljedece godine...

Ucim se o brodarima. Gospon pa vi ste ovdje negdje cca prije nekoliko strnica pisali da je ovo stecajkusa, onda se promjenio sentiment ulazak i hvalospjevi. Dajem vam fresh ajs...

Procitaj jos jednom taj clanak o sudu, NAV-u i DCF metodi, ovog puta sa razumijevanjem.

Ja JDPL tepam da je moja draga stecajusa u koju sam ulozio puno novaca i od koje ocekujem da ce mi kroz godinu dana zaraditi za izgradnju kuce koju upravo planiram :) vidim da ne pratis redovno ovu temu pa se onda lako zabuniti i krivo shvatiti.

Edited once, last by mitkko: Merged a post created by mitkko into this post. (July 22, 2021 at 11:02 PM).

• user35
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    237
    • July 22, 2021 at 11:07 PM

Eh sad ste vec iskreni. Sretno sad cu i ja navijati za vas :*

Quote from bubimir
    Quote from user35

..

Display More

poštovani kolega, vidim da nastupate racionalno i očito baratate sa podacima...može jedno praktično pitanje za vas, upućeno od moje malenkosti malog ulagača (nisam Tigar :( ):

da li možete podijeliti sa nama podatak o prodaji broda Bene koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo :

"A di je cijena? Poslovna tajna u javnom poduzecu? Zadnji put se prodajna cijena JDPL-a i cijena koju je objavio švedski portal specijaliziran za pomorstvo razlikovala 300.000,00 USD!"

unaprijed hvala, Lp.

Display More

Cjena bi bio onaj inflow u CF na 31/3, cca 32 mio HRK. Drugdje nevidjeh eventualni info. Kaj su vam rekli švedi?

Edited once, last by user35: Merged a post created by user35 into this post. (July 22, 2021 at 11:11 PM).

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 10:29 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      915k
      2k
    3. Sheki

June 6, 2025 at 10:29 AM
    1. Tvrtke s potencijalom za IPO 33

• toluen
      • May 31, 2020 at 6:04 PM
      • Dionice
      • toluen
      • June 6, 2025 at 9:21 AM
    2. Odgovora
      33
      Pregleda
      17k
      33
    3. Avx

June 6, 2025 at 9:21 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 6, 2025 at 9:09 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

June 6, 2025 at 9:09 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

Sheki June 6, 2025 at 10:29 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago