kaze plenki sa 10 na 12, drago mi je da sam bio u krivu
Zahvalimo Možemo na ovom prijedlogu...
ima još vremena za zahvalit Mažemo.
kad ih glupi narod dovede na vlast, pa nam uvedu naknadu za "odrast"
e sad bez zajebancije, ali ja rasmisljam da si razvim plan sto napraviti sa imovinom kada / ako mozemo dodje na vlast
jer ako oni dodju, ja sam 100% siguran da ce pocet otimat imovinu nekakvim zelenim i inim porezima, pogotovo ljudima koji su zli kapitalisti pa imaju stednju, nekretnine i investicije
za to se javno zalazu i rekli su to nekoliko puta, i treba biti naivan misliti da ako dodju na vlast da to nece napravit
Koji lik i iz koje stranke nam kroji poreznu politiku, svašta. Znači nekome dobro ide i treba mu odmah uzest više i to retroaktivno, najobičniji jalnuški hrvatski mentalitet. Osobni odbitak za kapitalne dobitke i prenošenje gubitaka, to ništa, to nama ne treba, jer smo miljarderi....hahahah
Ovi Možemovci će me natjerati da izađem na izbore prvu put u 20 godina, jer ako ovi dođu na vlast, šišnit će nam porez od 30%, bez da trepnu.
btw., evo ministar kaže da smo jedna od zemalja EU koja najmanje opterećuje dohodak, i to je potkrijepio prezentacijom.
btw., podigao je i stopu za preprodaju nekretnina na 24%, šta će još više zacementirati cijene nekretnina, i najvjerojatnije ih još i podići.
ali najveći smijeh je šta je cilj porezne reforme smanjit nejednakosti
btw., evo ministar kaže da smo jedna od zemalja EU koja najmanje opterećuje dohodak, i to je potkrijepio prezentacijom.
a to je kada gledas sa onim, sto konj ima da ne gleda lijevo desno kak se zove
maknes mirovinsko i zdravstveno i odjednom smo porezno najbolji u europi
Sve radi kmečanja Možemovaca koji nisu htjeli racionalizirati rashode grada.
Mogao bi HDZ u koaliciju s njima, zašto im idu niz dlaku.
btw., digao je i stopu za ove šta imaju nesrazmjer prihoda i imovine na 72%.
eto, sad neka porezna više istražuje, a ne da zaebava poštene poduzetnike.
glavno da dignu represivni aparat za kažnjavanje radi razlike u cijeni radi uvođenja Eura 🤡
btw., podigao je i stopu za preprodaju nekretnina na 24%, šta će još više zacementirati cijene nekretnina, i najvjerojatnije ih još i podići.
ali najveći smijeh je šta je cilj porezne reforme smanjit nejednakosti
Zašto nikad ne idu smanjiti nejednakosti u trudu i radu, pa da besposličare potjeraju da rade kao ja.
a to je kada gledas sa onim, sto konj ima da ne gleda lijevo desno kak se zove
maknes mirovinsko i zdravstveno i odjednom smo porezno najbolji u europi
Ništa, kupit obveznicu Zg holdinga i čučat Tomaševića sa 5% godišnje do 2028
ništa kupit obveznicu Zg holdinga i čučat Tomaševića sa 5% godišnje do 2028
htio ja upravo to napravit al nista kad su oglasili 12 minuta prije izdavanja koje je trajalo pol sata
da sam uspio kupiti onda bih cak i zavolio senf
Zašto nikad ne idu smanjiti nejednakosti u trudu i radu, pa da besposličare potjeraju da rade kao ja.
realno, porez na kapitalnu dobit, kao i ovaj porez na preprodaju nekretnina su totalno kontra-produktivni, jer njima samo tržište pasiviziraš.
ali to ovi genijalci sad ne kontaju, ali bi mogli ako cijene nekretnina do izbora još više podivljaju
ništa kupit obveznicu Zg holdinga i čučat Tomaševića sa 5% godišnje do 2028
htio ja upravo to napravit al nista kad su oglasili 12 minuta prije izdavanja koje je trajalo pol sata
da sam uspio kupiti onda bih cak i zavolio senf
I što je najbolje ne daš parazitima ni centa poreza
Još možeš...biti će ponuda na ZSE...treba biti spreman.
hoćemo li morat platit porez na kupnju/prodaju i kamate ovih trezoraca šta najavljuju?
hoćemo li morat platit porez na kupnju/prodaju i kamate ovih trezoraca šta najavljuju?
Porez na kamatu na trezorce se plaća....ali nešto mi govori da bi se to moglo ukinuti, kako bi što bolje plasirali "narodne trezorce"
Inače to sa tom 3ZGH2 obveznicom si na vrhu hranidbenom lanca, parazitiraš na parazitu
ima li negdi cijeli ppt, pa da zalijepimo u temu porezi?
da na trezorce ide porez, nisu oslobodjeni poreza kao obveznica
medjutim, moguce je da kada ih izdaju naprave iznimku i kazu da je ova serija oslobodjena poreza
evo i cijeli ppt ispod članka
ima li negdi cijeli ppt, pa da zalijepimo u temu porezi?
Nemam pojma, ovo je sad svježi info iz žute štampe sa samo par slajdova. "http://www.na%c5%a1najposje%c4%87enijiportal.hr"
evo i cijeli ppt ispod članka
Digli su doslovno sve poreze i potpuno eliminirali sve što su prije ljeta napravili ukidanjem prireza.
Dakle totalna pušiona, izmjena poreznog sustava da bi se postiglo jedno veliko ništa.
Trebalo bi politici zabraniti da uređuje poreznu politiku.