1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Ostali oblici ulaganja
  3. Nekretnine

Porez na nekretnine

• Manu
  • July 15, 2022 at 11:18 AM
  • st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 27, 2023 at 7:14 AM

jel ovi sa Slobodne čitaju forum ili šta? :S

Kupci stanova u splitskim novogradnjama očajni jer ne mogu useliti, a i investitori šize: ‘Znate li tko je kriv za ovo?‘
    Zabrinjavajuća sporost Grada Splita u izdavanju dozvola za gradnju jedan je od razloga što su cijene stambenih kvadrata odletjele u nebo – kaže nam građevinski…
    slobodnadalmacija.hr

tko mi nije vjerovao što je isto jedan od uzroka rasta cijene nekretnina, evo vam sad, crno na bijelo, potvrđeno od strane građevinara.

prema tome, obzirom da bi ovima trebao ići porez od nekakvog novog, budućeg, sveopćeg poreza na nekretnine (jer je svaka druga opcija protu-ustavna), ja mogu samo reć da smo mi svi skupa zadnje budale ako tako nešto prođe.

raspitajte se svi skupa malo kakva je situacija i u drugim jedinicama lokalne samouprave.

p. s. vjerojatno npr. kod Tomice dobijete dozvolu u roku "keks", pa što bi on bio kriv za rast cijena nekretnina u ZG 🤡

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • September 27, 2023 at 8:12 AM

To je poznato. Kad su uhapsili referente koji su radili na dozvolama za Kotarca cijeli Odjel za prostorno uređenje je bio u totalnoj blokadi više od pola godine. Sad je nešto malo bolje. Jbga problem su i zakoni, pisani da ih tumačiš kako ti dođe taj dan.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 27, 2023 at 8:18 AM
    Quote from KultLicnosti

To je poznato. Kad su uhapsili referente koji su radili na dozvolama za Kotarca cijeli Odjel za prostorno uređenje je bio u totalnoj blokadi više od pola godine. Sad je nešto malo bolje. Jbga problem su i zakoni, pisani da ih tumačiš kako ti dođe taj dan.

gle, nisu hapsili referente i drugdi, pa je svugdi ista priča.

rak rana su ovi i ZK odjeli suda di na predmetima rade "ovlašteni referenti", bez pravnog faksa.

kraj regimente nezaposlenih pravnika.

klaunska država, s potencijalnim kreditnim rejtingom A :S

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • September 27, 2023 at 10:09 AM

Haha kolega pa mnoge probleme je ovdje zakuhala pravna struka, preciznije raznorazne ' radna skupina ministarstva ' sa pre-regulacijom svega , pa neka ih oni i rješavaju kako znaju. Ima razloga zašto imalo iskusniji ne žele radit u Uredima za dozvole svakodnevno sa nesuvislim Zakonima koji se preklapaju u nadleznosti, podzakonskim aktima, a plaća bezveze i prijetnje koje dolaze kao dio radnog ugođaja.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • October 5, 2023 at 9:26 AM

a sto ce biti sa porezom na nekretnine? placat ce ga drzava?

mislim znam da porez na nekretnine dolazi, al dok mi imamo ovako nesrednjene knjige i zasticene najmoprimce i slicne peripetije, nekako bi mi bilo logicki da porez na nekretnine se ne moze uvest, dok se to ne rijesi

al posto ne zivimo u logickoj drzavi...sve me strah da ce nakeljit porez sa nerjesenim knjigama, sto ce tek onda izazvati kaos

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • October 5, 2023 at 9:44 AM
    Quote from zdenkic

a sto ce biti sa porezom na nekretnine? placat ce ga drzava?

mislim znam da porez na nekretnine dolazi, al dok mi imamo ovako nesrednjene knjige i zasticene najmoprimce i slicne peripetije, nekako bi mi bilo logicki da porez na nekretnine se ne moze uvest, dok se to ne rijesi

al posto ne zivimo u logickoj drzavi...sve me strah da ce nakeljit porez sa nerjesenim knjigama, sto ce tek onda izazvati kaos

pa u tome i je kvaka.

opet će na*ebat onaj koji je išao sve legalno, ako onaj koji je sagradio nekretninu na zemlji di mu je upisan pokojni pradid iz Čile-a, neće platit ama baš ništa, jer on nije vlasnik nekretnine već samo korisnik.

jedino komunalnu naknadu plaća ili vlasnik ili korisnik, tako da je uvođenje svakog novog poreza tu neustavno.

recimo, bilo bi pravedno da se ta komunalna naknada + porez na "kuće za odmor" (namjerno u navodnicima, jer je to porez na svaku drugu nekretninu u kojoj se ne stanuje) koriste isključivo za unaprijeđenje komunalne infrastrukture i stambeno zbrinjavanje, a da se porez na dohodak troši na plaće uhljeba + sredstva udrugama, penzionerima i socijali pred izbore, itd.

samo, jeste li sigurni da bi se, u ovoj varijanti koju predlažem, broj uhljeba i legalnih sredstava političke korupcije povećao ili oporezivanje dohodka smanjilo?

nekako više tipujem na varijantu 1, a to bi značilo i više nameta na nekretnine i više (ne)radne snage + "kruha i igara" u lokalnim samoupravama :S

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • October 6, 2023 at 7:11 AM

evo još malo tipičnog whatabout-izma za naivne Hrvate

Imaju li iznajmljivači razloga za brigu?; ‘Ma kakvo gašenje apartmana! Neće se ništa ukidati u izbornoj godini‘
    Dubrovački gradonačelnik Mato Franković ovaj tjedan je u fokusu javnosti, no čini se da mu to ne prija sasvim. Naime, prvo je najavio ograničavanje…
    slobodnadalmacija.hr

pa kaže:

"A da imamo porez na imovinu - smatra Macan - vjerojatno bismo danas imali alate za ograničenje i kontrolu rentijerstva.

Sada smo meta stranaca, nije slučajno da imamo najviši skok cijena nekretnina u Europi.

A ako to ne zaustavimo, zaista ćemo dobit stare jezgre gradova s duhovima zimi, a to nije održivo."

1. je li on to hoće reć da su rentijeri stranci ili domaći?

2. ako se uvede taj porez, tko ima veći dohodak za platiti ga, stranci ili domaći?

neka mi to malo PR-ovski objasni, jer sam se pogubio u ovoj PR-ovskoj/parapolitičkoj logici.

iz navedenog, meni se čini da je gospodin od nekoga dobio "u džep" da uvjeri širu javnost da bi trebali pristati da se njihova imovina dodatno oporezuje, kako bi je stranci prestali kupovati.

vidi se da je netko u mladosti očito bio ljubitelj Alan Forda, pa sad od toga fino parazitira.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • October 6, 2023 at 7:44 AM

Bolje da uvede da ondaj tko kupi nekretninu treba znati 🤣HR jezik pa ce ogranicit prodaju strancima.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • October 6, 2023 at 7:56 AM
    Quote from D_artagnan

Bolje da uvede da ondaj tko kupi nekretninu treba znati 🤣HR jezik pa ce ogranicit prodaju strancima.

ne možeš tako nešto napraviti na tržištu EU.

ma mislim, svima je jasno da je ovo ciljana kampanja, samo traže način kako nešto proturiti naivnoj javnosti.

ne mogu vjerovati da ću ovo napisati, ali sada imamo sreću šta su nam zemljišne knjige u rasulu, jer tko zna što bi domaćim izdajnicima sve moglo pasti na pamet.

ovdi moraš svaki dan zapalit sviću za višegodišnji "bijeli štrajk" našeg pravosuđa na ovom polju.

šta su oni sporiji, već će se neke okolnosti promijeniti, a dotad će i javnost shvatiti da je ovo planirana legalna otimačina vrijedne imovine na korist stranih gospodara.

pomalo, rekli bi mi u Dalmaciji.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • October 6, 2023 at 9:35 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from D_artagnan

ma mislim, svima je jasno da je ovo ciljana kampanja, samo traže način kako nešto proturiti naivnoj javnosti.

ne mogu vjerovati da ću ovo napisati, ali sada imamo sreću šta su nam zemljišne knjige u rasulu, jer tko zna što bi domaćim izdajnicima sve moglo pasti na pamet.

ovdi moraš svaki dan zapalit sviću za višegodišnji "bijeli štrajk" našeg pravosuđa na ovom polju.

šta su oni sporiji, već će se neke okolnosti promijeniti, a dotad će i javnost shvatiti da je ovo planirana legalna otimačina vrijedne imovine na korist stranih gospodara.

Display More

To se uvik moze rijesit dodatnim rijesenjima recimo da onaj koji ima prebivaliste u RH odredjeno vrijeme ima pravo na odbitak poreza recimo ili drugaciju stopu pa onda lako mozes segregirat strane i domace

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • October 6, 2023 at 2:06 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from st-brajo

Display More

To se uvik moze rijesit dodatnim rijesenjima recimo da onaj koji ima prebivaliste u RH odredjeno vrijeme ima pravo na odbitak poreza recimo ili drugaciju stopu pa onda lako mozes segregirat strane i domace

Display More

i...? StatusQuo jesmo se opet vratili na porez? ^^

porez ti je i majka i maćeha, onaj koji ga uvodi mora srediti evidencije, bazu ubiranja, pa imaš duplu korist: sređene knjige plus možeš njime lakše ili više oporezivati neke grupe kao npr. strance

st-brajo nama su knjige lošije nego u austro-ugarskoj kad su, sjećaju se naši stari, s papirom i olovkom u rukama stranci popisivali otoke, vale i rtove pa su pitali domaćine kako što zovu, a ovih ih sprdali s 'babin kuk', strinina guzica', didovo prkno' itd. itd.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 7, 2023 at 8:27 AM

ajmo opet malo šljemove na glavu i u rovove

Hrvatski porezni sustav je isti od devedesetih, u nekim porezima je rekorder EU
    HRVATSKA je pri vrhu EU po oporezivanju proizvodnje.
    www.index.hr

zaključak autora:

"Ali uvođenje novih poreza ili povećavanje postojećih poreza bez istodobnog smanjivanja ostalih poreza, u kojima je Hrvatska rekorder EU i svijeta (PDV, trošarine), bilo bi ekonomski kontraproduktivno.

Hrvatski porezni sustav treba korjenitu promjenu, ali ne tako da se samo dodaju novi porezi na postojeći porezni sustav."

moj zaključak:

najveći prihodi opće države su doprinosi + PDV.

prihodi jedinica lokalne samouprave su: porezi na dohodak i imovinu.

znači, imamo skupu opću državu.

nama treba novi "društveni ugovor" gdje će se država baviti samo onime za što je i po Ustavu zadužena i na što svi imamo jednako pravo, a to je:

1. zdravstvena skrb

2. rad i socijalna skrb

3. osnovno školstvo

sve ostalo bi trebalo prebaciti na jedinice lokalne samouprave da se same među sobom bore na tržištu, prvenstveno financiranje srednjih škola i fakulteta/sveučilišta, te stambeno zbrinjavanje.

tek onda bi mogao smanjiti PDV, a povećati porez na imovinu.

i tu cijela priča staje.

ali, onda postaje bitan tvoj gradonačelnik i/ili župan (jer je npr. Tomašević 2 u 1, za razliku od ostalih (grado)načelnika), a u potpunosti ti postaje nebitno tko je predsjednik ili premijer, kao što je npr. slučaj u zapadnim zemljama.

kad političke elite procijene da smo na taj korak spremni, tada će se on i dogoditi 🤷

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,158
    • November 7, 2023 at 12:26 PM

st-brajo lijepo si detektirao problem... samo što on nije nov, to traje već dugo

činjenica je da se nije napravila temeljita reforma lokalne samouprave, jednako kako se ništa nije napravilo na razini države sa zdravstvom i školstvom

o čemu govovim? o sitnim jedinicama (općine, manji gradovi) kojih valjda 90% ne može financirati svoje potrebe iz poreza i prireza, raznih doprinosa i sl. već im onda država pomaže iz svoje kase

i tako... država je važna koliku moć i utjecaj ima premijer i ministar financija koji odlučuju o tome

tek kad vidimo da se ljudi sele iz Zagreba u npr. Fužine... onda možemo zaključiti da se nešto mijenja

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 6, 2023 at 12:33 PM

evo ovdi malo statistike koliko se uprihodi od poreza na drugu nekretinu

Splitski Most predlaže da se 'uredno' naplaćivanje poreza na kuće za odmor umjesto povećanja poreza na dohodak
    Smatraju kako je sramotno mala razina naplate ovoga nameta
    dalmatinskiportal.hr

"Smatramo kako je sramotno mala dosadašnja kao i trenutna razina naplate istoga poreza. U 2022. godini ukupno je naplaćeno poreza za kuće na odmor u iznosu od 106.746 kn, odnosno naplaćen je porez za oko 110 kuća za odmor odnosno 0,55 % od ukupnog broja kuća za odmor.

U prvih šest mjeseci 2023. godini (izvor: Izvršenje proračuna od I. do VI. mjeseca 2023.) ukupno je naplaćeno 10.915 EUR poreza, odnosno isti porez je naplaćen za oko 84 kuće za odmor, odnosno naplaćeno je 0,42 % od ukupne vrijednosti poreza!

Kako se radi o apsolutnom kontinuitetu u propustu naplate poreza jasno je iz podataka za 2020. godinu kada su ukupno naplatili predmetnog poreza u iznosu od 154.119 kn, odnosno naplaćen je porez za oko 158 kuća za odmor, odnosno naplata poreza iznosi cijelih 0.79 %."

kao što ja odavno trubim, nije bitna visina porezne stope ili paušala, već postotak naplate!

kad postotak naplate svih poreza (i doprinosa) bude kao i kod PDV-a, tek onda možemo početi pričati o ostalim stvarima.

#uhljebi #nerad #daj mi već plaću za istu ili još goru produktivnost

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • December 6, 2023 at 1:48 PM

Ne razumijem kako je naplata 0,79% ?? Sta je svakom na izbor dali ce platiti 🤣🤣🤣.
    Pa jbga, imas datum valute poreza, na to ide kamata, i jos opomenu svaki kvartl nek im salju i zaracunaju… pa pomalo

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • December 6, 2023 at 1:57 PM
    Quote from D_artagnan

Ne razumijem kako je naplata 0,79% ?? Sta je svakom na izbor dali ce platiti 🤣🤣🤣.
    Pa jbga, imas datum valute poreza, na to ide kamata, i jos opomenu svaki kvartl nek im salju i zaracunaju… pa pomalo

pretpostavljam da se nisu potrudili niti utvrditi tko su obveznici navedenog poreza i napraviti popis.

sad zamisli samo koliko bi se Tomašević nabrao od ovih koji stan u ZG posjete samo dok je zima/advent.

je li mu i za to Bandić kriv?

ni Puljak ni Tomašević se u 2 god. mandata nisu potrudili niti evidenciju napraviti.

nesposobnost na najjače 🤡

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • December 27, 2023 at 11:48 AM

medijska masinerija radi punom parom za pripremu terena za uvodjenje poreza

na zalost, uspijeva im.

nedavno sam imao raspravu sa visokoobrazovanim ljudima , magisterij i doktori, ja sam bio jedini glup tamo, i svi su mi objasnjavali kako kad se uvede porez, da ce najam pasti, cijene ce postat pristupacnije, a uz sve to, porez ionako nece biti na nekretninu u kojoj zivis vec samo "njima koji imaju puno" pa sta se ja zivciram bezveze

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • December 27, 2023 at 11:55 AM

Masa je uvijek u krivu, tako će biti i sada. Tržištu se na kraju krajeva samo treba prilagoditi i iskoristiti ono što nudi. Kad Hrvati nakon poreza na nekretnine budu padali s 90% vlasništva na 40% vlasništva kao na zapadu, nastojat ću biti jedan od onih što iznajmljuje stan Hrvatima po 2000 eura mjesečno, isto kao što to manjina radi podstanarima na zapadu.

Hrvati zazivaju porez jer su generalno ljubomoran i jalan narod, i svakog tko ima više treba oderati. To je jednostavno jal koji je ostavština komunizma. Na kraju će vrijeme pokazati tko će stvarno biti oderan. Na zapadu postoji taj porez na nekretnine, i nije riješio nijedan problem manjka nekretnina, skupih nekretnina, itd. Upravo će porez dovesti do skupoće. Ali polako, glupe mase će to shvatiti u praksi, ako već ne mogu u teoriji.

Na kraju krajeva, država ne uvodi nijedan porez da bi ga plaćalo 5% ili 10% stanovništva. Na kraju će plaćati apsolutno svi, i na prvu nekretninu, kao što je to slučaj svugdje na zapadu. Bogati stranci i bogati Hrvati će pokupovati što valja od umirovljenika i siromašnih nasljednika kojima će porez biti preskup.

Vjerojatno će ovo biti i način da se iz bogatih kvartova istjera sirotinja, tako da se stvore zone gdje žive bogati, gdje živi srednji sloj i gdje živi sirotinja. Tako je svugdje na zapadu, pa zna se tko živi na Beverly Hillsu, a tko u Comptonu. Vjerojatno će ova tranzicija trajati 10-20 godina.

Na kraju će netko shvatiti da je prije bilo bolje, ali kad bogati pokupuju sve što valja tada će biti kasno. Polako se pretvaramo u Ameriku osim po količini rada, a netko će iz ovog izaći kao pobjednik, a netko kao gubitnik.

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • December 27, 2023 at 12:22 PM

I koliko ono 50% Hrvata ima štednje u banci, manje od 1000 eura ? Takvima će biti posebno veselo kad im dođe porez na nekretnine. Zato će ova manjina što ima keša pokupovat nekretnine jeftino i onda dignuti rentu svima. Samo polako, nećete trebati dugo čekati. Sve se to već istim scenarijom odavno dogodilo na zapadu.

Ne znam zašto naivčine u Hrvatskoj očekuju da će porez dovesti do jeftinijih nekretnina i stanovanja kad se to na zapadu nigdje nije dogodilo. Od Slovenije, Njemačke, Austrije, Francuske, UK, svi plaćaju puno veći najam nego je u Hrvatskoj. Jedino je vlasnika bitno manje.

Hrvatska je uvjerljivo među najjeftinijim EU članicama po cijeni najma, a isto i po cijeni kvadrata. Zapravo smo nevjerojatno jeftini s obzirom na turizam. Nakon poreza ovo će se promijeniti.

average-rental-price-for-a-one-bedroom-apartment-in-the-v0-ygzpsrpqkrrb1.jpg?width=1080&crop=smart&auto=webp&s=a0bf33bc0584e544367da5c1b83a74decfe6ddc2

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • December 27, 2023 at 12:56 PM

mikromakrto

a sto je s ovima koji su se bespravno uselili u tudji stan i ne placaju najamninu. jer i oni spadaju u kategoriju s vlastitom nekretninom ? :D pa ne placaju najamninu :D

Samohrana majka s djetetom provalila u gradski stan: Sud je stao u njihovu obranu
    Sud ne spori da je majka protupravno uselila u stan i tamo živi, no nakon njezina iskaza odbio je tužbu grada Zagreba.
    dnevnik.hr

Quote from zdenkic

medijska masinerija radi punom parom za pripremu terena za uvodjenje poreza

na zalost, uspijeva im.

nedavno sam imao raspravu sa visokoobrazovanim ljudima , magisterij i doktori, ja sam bio jedini glup tamo, i svi su mi objasnjavali kako kad se uvede porez, da ce najam pasti, cijene ce postat pristupacnije, a uz sve to, porez ionako nece biti na nekretninu u kojoj zivis vec samo "njima koji imaju puno" pa sta se ja zivciram bezveze

a najveci naglasak je na "njima koji imaju puno " :D

i s malo zrna pameti dodjes do zakljucka da u kategoriju "njima koji imaju puno" ulaze iskljucivo ti koji i trebaju donijet taj zakon pa samim time porez koji ce uzet upravo njima samima nikad necemo vidjet nego nakaradnu izvedbu poreza koji ce uzet svima a jedino njima nece ili ce radi "ravnopravnosti" i oni platit nesto sice.

Paulie

Pravo u srž. Bravo. vidim neki su se prepoznali u svom jalu pa lupaju prstic nadole.

Al to sto si napisao je ziva istina a oni su slijepi kraj zdravih ociju a kad progledaju bit ce KME KME.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

Edited once, last by emil: Merged a post created by emil into this post. (December 27, 2023 at 1:00 PM).

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema) 4.3k

• maratonac
      • February 19, 2020 at 1:17 PM
      • Kavana
      • maratonac
      • May 25, 2025 at 7:51 PM
    2. Odgovora
      4.3k
      Pregleda
      1.3M
      4.3k
    3. All

May 25, 2025 at 7:51 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 2:13 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

All May 25, 2025 at 7:51 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 2:13 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM

Popularne Teme

• Porez na nekretnine

911 Replies, 2 years ago
  • Nekretnine opcenito u HR

904 Replies, 5 years ago
  • Porez na iznajmljivanje nekretnina

100 Replies, 2 years ago