Sad će mi admin opet premjestit post, samo ne znam gdje, a i dobit ću opomenu jer odstupam od teme. Ali gdje da ovo zalijepim a vrlo je interesantno!
Poštovani administratore, ovim putem apeliram da napravite iznimku i ovaj post ne dirate.
Sad će mi admin opet premjestit post, samo ne znam gdje, a i dobit ću opomenu jer odstupam od teme. Ali gdje da ovo zalijepim a vrlo je interesantno!
Poštovani administratore, ovim putem apeliram da napravite iznimku i ovaj post ne dirate.
pa sto nisi otvorio temu Mon Perina u podforumu DIONICe gdje stoje i sve ostale?
pa sto nisi otvorio temu Mon Perina u podforumu DIONICe gdje stoje i sve ostale?
Pa neću za svaki link otvarat novu temu
da se ne troši tema prije nego se dionica izlista
Imam tipa koji to odradi za mene
Dionica je trebala biti izlistana početkom godine, ali radi problema sa Ukrajinom izlistavanje je usporeno. Međutim to je ipak mala firma ,koja se uglavnom bavi turizmom (glavno poslovanje je auto camp ). Ne znam , koliko to može biti atraktivno - da bi povećalo dnevno trgovanje na ZSE. Samo moje mišljenje.
Dionica je trebala biti izlistana početkom godine, ali radi problema sa Ukrajinom izlistavanje je usporeno. Međutim to je ipak mala firma ,koja se uglavnom bavi turizmom (glavno poslovanje je auto camp ). Ne znam , koliko to može biti atraktivno - da bi povećalo dnevno trgovanje na ZSE. Samo moje mišljenje.
Ne znam ništa o njima, zato sam i linkao nebi li se malo pokrenula rasprava. u svakom slučaju nova izdanja su dobro došla pogotovo ako cijena bude prihvatljiva i ako firma solidno posluje i ima perspektivu.
Pocinje trgovanje 31.03.2022.
Što mislite koja će biti početna cijena, i koja bi tu bila isplativa cijena u odnosu na fundamente ?
Početna cijena je 33kn ako sam ja dobro skužio, što je too much for me...
Slažem se kolega, preko 33,00 ne ulazim. Ne kažem da neće doći i do 43,00 , ali po fudamentima ne vrijedi to puno.
Slažem se kolega, preko 33,00 ne ulazim. Ne kažem da neće doći i do 43,00 , ali po fudamentima ne vrijedi to puno.
Nominala je 10kn, tako da prodaju oni koji su već sada u plusu 390%, ako su radili dokap po nominali
Kada im se pogleda ebitda prije korone i doda se vrijednost adrisa koji imaju u portfelju dodje se na EBITDA x 10 + Adris na malo vise od sadasnje cijene. Sada idu u razvoj i dizu kredite. Prvo 50 miliona, a ukupno 300 miliona kuna. Sto ce biti sa prodajom i turizmom vidjeti cemo.
Nominala je 10kn, tako da prodaju oni koji su već sada u plusu 390%, ako su radili dokap po nominali
onda ispada da su išli na izlistanje da se toga riješe?
nešto slično se dogodilo i sa ZB, ako se još netko sjeća kako se grabilo preko 40 u to vrijeme
Tržišna vrijednost kompanije trenutno se kreće oko 400 milijuna kuna.
Taman se ponadao jer je došao još jedan solidan papir, kad ono i to nebu pod oblake odmah.
Više po normalnim cijenama ne možeš ništa kupiti. Eventualno vani nešto što nikome nije bilo na radaru ili ima neku grešku.
ovdje ima malo više podataka, procjena je da na tom terenu od nekoliko ha postoje velike zalihe tartufa
ovdje ima malo više podataka, procjena je da na tom terenu od nekoliko ha postoje velike zalihe tartufa
Mislim da sam negdje čitao,da postoje velike zalihe litija,odmah ispod zemlje.
Mislim da sam negdje čitao,da postoje velike zalihe litija,odmah ispod zemlje.
a nisu ni te rude uvijek neka sreća,
ok ako bi zaposlili turiste da to kopaju pa nose kući
Jel ovo prošlo ispod radara ili se pokušava dokupit u tišini po ovim cijenama ?