izgleda će se on morat umijesat ,nema nam druge
Ja sam cula da su se Chuck Norris i Bruce Lee isto nakupovali zlata.
izgleda će se on morat umijesat ,nema nam druge
Ja sam cula da su se Chuck Norris i Bruce Lee isto nakupovali zlata.
Poljska i druge države koje graniče neće dozvoliti milijune izbjeglica na svom teritoriju, mislim da će radije vojno intervenirati u Ukrajini nego gledat kako Rusi okupiraju malo po malo do zapada.
Nakon glasanja u UN postaje razvidno da Rusija, Kina, Indija, Emirati, dijelovi Magreba, Sirija, africke zemlje, JAR !? Ili jednom rijeci vecinom energeticari / proizvidjaci postaju jedan dio svijeta, a mi drugi.
To je odokativnom metodom 40 % svijeta na jednoj strani i mi cisti proizvodjaci na drugoj. I Hrvatska je upala medju proizvidjace. Ukrajina je kolateral. Pokretac, trigger,ali ne uzrok podijele svijeta. Rusija je agresivna, nadam se da nisu i ostali.
Jadni ljudi u Ukrajini. Unistili su im zivote. 😥
Ukrajinske sigurnosne snage su ubile jednog od svojih pregovarača, kažu da se opirao pri uhićenju koje su provodili zbog sumnje na "izdaju". Vjerojatno su bili u strahu da će ih deda sve podavit ko piliće pa su ga preventivno izrešetali.
A sad je li uistinu odavao tajne ili ne više nije bitno. Dobro došli u vrli novi svijet.
Ukrajinske sigurnosne snage su ubile jednog od svojih pregovarača, kažu da se opirao pri uhićenju koje su provodili zbog sumnje na "izdaju". Vjerojatno su bili u strahu da će ih deda sve podavit ko piliće pa su ga preventivno izrešetali.
A sad je li uistinu odavao tajne ili ne više nije bitno. Dobro došli u vrli novi svijet.
S obzirom na udio ruske populacije i utjecaja rusije zapravo je tu najveci problem ima sigurno previse dvostrukih igraca
Analiticari daju max 12 mjeseci prije ruskog bankrota
"Lažete sami sebe", rekao je Macron Putinu, rekao je dužnosnik. "'To će skupo koštati vašu zemlju, vaša će zemlja završiti izolirana, oslabljena i pod sankcijama na jako dugo vrijeme'."
Oglasio se Putin: 'Ciljevi ruske invazije će biti postignuti'
ja mislim da Putin nece stati samo na Ukrajini...
Jedna od mnostvo analiza.
Earlier, The Washington Post reported that the US had been sending hundreds of millions of dollars’ worth of military hardware to Ukraine since December 2021 – months ahead of Russia's decision to launch its special military operation.
Up to 50 cargo planes carrying military hardware from the US, UK, Canada, Poland, and Lithuania landed in Ukraine prior to the start of the Russian military operation there, Russia’s Foreign Ministry has revealed. Some 2,000 tonnes of modern weapons, ammunition, and protective gear were supplied to Ukraine in the first month and a half of 2022, the ministry added.
The Foreign Ministry further specified that the UK singlehandedly transferred over 2,000 units of anti-tank weaponry.
The Russian Foreign Ministry’s spokeswoman said that Moscow has once again called on the EU and NATO to stop the "mindless pumping" of modern weaponry to the Kiev regime. She said that it creates great risks for civilian aviation and other transport systems in Europe and beyond.
Kaže sputniknews
Analiticari daju max 12 mjeseci prije ruskog bankrota
Ja dajem 2 mjeseca i bankrot.
Britanci i Izraelci pozivaju svoje državljane da odmah napuste Rusiju...nešto se kuva...verovatno pomorska blokada Rusije...od 8,3 ruske aviokomapnije više ne lete van Rusije.
Imamo daljnu eskalaciju situacije.
Britanci i Izraelci pozivaju svoje državljane da odmah napuste Rusiju...nešto se kuva...verovatno pomorska blokada Rusije...od 8,3 ruske aviokomapnije više ne lete van Rusije.
Čekaj to su dobre vijesti, a di su loše?
ne bi rekao da se tu nešto dodatno kuha u ratnom smislu........više avioprijavozničkom.....jel kako ste i sami dolje napisali, neće moći otići avionom iz rusije ako nito ne vozi.....
Povećavaju se ulozi, zapad Rusiju doslovno ide razvaliti u svim smjerovima osim vojnog. Eskalacija sukoba na terenu = nove sankcije. A sankcije će ostati godinama ili desetljećima nakon što rat završi. Čak da Rusija sutra pobijedi biti će toliko siromašna i oslabljena, da je samo pitanje vremena kad će se kinezi okrenuti protiv njih. Ostaje im Eritreja, sj. Koreja i Bjelorusija kao partneri...
Veceras na htv1 je bio dokumentarac o rusiji.
Putin je nesto izmedu sminkerskog staljina i sminkerskog hitlera.
Ali samo ga penzici podrzavaju.
Mladi rusi ga ne mogu smisliti.
Bore se ali okrutan je to diktator.
On provodi genocid i nad svim rusima koji zele misliti svojom glavom.
To je KGB monstrum.
A ko je stvorio famozni KGB? Rusi.
To je pomalo poludivlji narod.
Na istoku život nikad nije vrijedio kao na Zapadu.
Počinje domino efekt.
https://www.novilist.hr/rijeka-regija/…krsne-blagdane/
Počinje domino efekt.
A mi nikako da naucimo da nam glavna ekonomska grana ne moze biti turizam i rentijerstvo. Dodje epidemija i rat i gotovo.
Kako Hrvatska stoji sa svojim zalihama nafte, plina, zlata, pšenice, itd.?