1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • April 11, 2022 at 2:49 PM
    • #2,721
    Quote from rambo_5

Možda sam naivan, ali u Ukrajini je provedena opća mobilizacija, svi muškarci od 18 - 60 su PRISILJENI ići ginuti u taj rat, sviđalo se to njima ili ne. Što ih čeka ako se neodazovu, srijeljanje ili šta? Vi pričate ovdje o nekim demokracijama i idealima, ali ja tu ne vidim ništa demokratskoga u mobilizaciji ljudi koji ne žele ništa imati sa tim j... ratom. Ionako mogu samo izgubiti...

Kad ovdje opet zaiskri, ja bježim što dalje i vodim svoje samnom, a vi ratujte. Kad vidim kako mi je stari prošao 1992, nema te sile koja će me natjerati u takvo nešto...

Barem ce imat manje minhen bojne nego kaj smo mi imali , uostalom brane svoje , meni nije bilo problem ratovat protiv cetnika u Hrvatskoj, ali na kraj pameti mi nije bilo ratovat u bosni za bosance jer to nije moja drzava.

Lijepo budes dragovoljac i onda te ne mogu mobilizirat :)

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • April 11, 2022 at 2:52 PM
    • #2,722
    Quote from havi

ali na kraj pameti mi nije bilo ratovat u bosni za bosance jer to nije moja drzava.

Samo problem je bio što se iz Bosne napadala Hrvatska, tako da ti je paralela kriva, jer da se iz Bosne nije napadala RH, ni ne bi bilo okupacije ni rata u nas.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • April 11, 2022 at 2:52 PM
    • #2,723
    Quote from Kadisibil91
    Quote from rambo_5

Možda sam naivan, ali u Ukrajini je provedena opća mobilizacija, svi muškarci od 18 - 60 su PRISILJENI ići ginuti u taj rat, sviđalo se to njima ili ne. Što ih čeka ako se neodazovu, srijeljanje ili šta? Vi pričate ovdje o nekim demokracijama i idealima, ali ja tu ne vidim ništa demokratskoga u mobilizaciji ljudi koji ne žele ništa imati sa tim j... ratom. Ionako mogu samo izgubiti...

Kad ovdje opet zaiskri, ja bježim što dalje i vodim svoje samnom, a vi ratujte. Kad vidim kako mi je stari prošao 1992, nema te sile koja će me natjerati u takvo nešto...

Kaže rambo :) .Koji paradoks, osim ako se to ne odnosi na amadeusa ili nekog drugog.

Trejderski Rambo, ratujem samo zlatom, olovo me ne zanima previše ^^

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • April 11, 2022 at 2:54 PM
    • #2,724
    Quote from Marin83
    Quote from havi

ali na kraj pameti mi nije bilo ratovat u bosni za bosance jer to nije moja drzava.

Samo problem je bio što se iz Bosne napadala Hrvatska, tako da ti je paralela kriva, jer da se iz Bosne nije napadala RH, ni ne bi bilo okupacije ni rata u nas.

Istina, i svaka cast deckima koji su isli u Bosnu, ali evo ja nisam htio ici kao ni veliki postotak nas iz Zg, i nitko nam nije zamjerio ili nesto drugo . Odlazak je bio na dobrovoljnoj bazi.

Uvijek smo znali govorit, mi cemo ovdje a bosanci nek idu svojima i sve pet .

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • April 11, 2022 at 2:56 PM
    • #2,725

I dragovoljci moji, kako vam se čini rezultat vašeg ratovanja, je li vrijedilo? Šta mislite koliko će Lijepa Naša još potrajati? Koliko će još Hrvati živjeti na ovom prostoru za koji ste se toliko žrtvovali? Kod mene u kvartu sve manje Hrvata, sve više Azijata i Afrikanaca u zadnjih par godina. Nije da imam nešto protiv njih, ali ne čini mi se da su se za to naši ljudi žrtvovali 91. Ili možda griješim?

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • April 11, 2022 at 2:59 PM
    • #2,726
    Quote from rambo_5

I dragovoljci moji, kako vam se čini rezultat vašeg ratovanja, je li vrijedilo? Šta mislite koliko će Lijepa Naša još potrajati? Koliko će još Hrvati živjeti na ovom prostoru za koji ste se toliko žrtvovali? Kod mene u kvartu sve manje Hrvata, sve više Azijata i Afrikanaca u zadnjih par godina. Nije da imam nešto protiv njih, ali ne čini mi se da su se za to naši ljudi žrtvovali 91. Ili možda griješim?

Meni i mojima je bolje nego u jugi, a da je trebalo i moglo bolje je .

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • April 11, 2022 at 3:04 PM
    • #2,727
    Quote from havi
    Quote from Marin83

Istina, i svaka cast deckima koji su isli u Bosnu, ali evo ja nisam htio ici kao ni veliki postotak nas iz Zg, i nitko nam nije zamjerio ili nesto drugo . Odlazak je bio na dobrovoljnoj bazi.

Uvijek smo znali govorit, mi cemo ovdje a bosanci nek idu svojima i sve pet .

1995 se išlo masovno u Bosnu, nije bilo oćeš, nećeš...bez operacija Maestral i Južni potez, još bi se i danas puškaralo u Bosni.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • April 11, 2022 at 3:19 PM
    • #2,728
    Quote from rambo_5

Ja sam dragovoljac pa da odgovorim, borba za slobodu i demokraciju je teška i krvava, ali razočarao sam se u svoj narod u doba mira i dobivene slobode što ne znaju živjeti slobodu pa su je za sitne pokvarene interese predali u ruke korumpiranim političarima koji manipuliraju narodom.

renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • April 11, 2022 at 3:21 PM
    • #2,729
    Quote from havi
    Quote from rambo_5

Mojoj obitelji je sigurno bolje u Hrvatskoj. Ovakva kakva je, gospodarski, Hrvatska sada sami smo si zasluzni. A Hrvatska se mijenja, kao i sve zemlje EU. Nista posebno.

Da se otarasimo kroni kapitalizma moglo bi nam svima biti puno bolje.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • April 11, 2022 at 3:31 PM
    • #2,730
    Quote from plavi05
    Quote from rambo_5

Ja sam dragovoljac pa da odgovorim, borba za slobodu i demokraciju je teška i krvava, ali razočarao sam se u svoj narod u doba mira i dobivene slobode što ne znaju živjeti slobodu pa su je za sitne pokvarene interese predali u ruke korumpiranim političarima koji manipuliraju narodom.

samo mali ispravak netočnog navoda, nisu oni ništa predali, nego su im ovi oteli, čak ima negdje (čini mi se neka izjava A.Gotovine) o tome kao, mi smo stvorili državu, a vi upravljajte, ovi su nešto krivo shvatili i zato malo malo udaramo odbojnike na putu u provaliju

tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,058
    • April 11, 2022 at 3:37 PM
    • #2,731
    Quote from plavi05
    Quote from rambo_5

Nitko tada nije mislio dalje od, imati svoju državu, nije nas ništa drugo zanimalo, entuzijazam je bio nevjerojatan. Ali to je bilo davno..moram priznati, strah me za djecu i njihovu budućnost ..

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • April 11, 2022 at 6:16 PM
    • #2,732

Znam dragi moji, i moja obitelj je platila ogromnu cijenu u ratu i ovoj sramoti koja je usljedila nakon rata pa sve do danas. Zato MOLIM VAS smirite malo strasti vezano uz ovo u Ukrajini, ono što smo mi proživjeli u zadnjih 30 godina je njihova budućnost, moguće još i puno gore nego je nama bilo. Nema pobjednika u tom ratu, najbolje što im se može dogoditi u ovom trenutku je mir - pod bilo koju cijenu. Promjena granica, zastave, himne, nije vrijedna tisuća ljudskih života koji će biti izgubljeni u ratu i desetcima tisuća koji će nastradati nakon rata od PTSP-a, karcinoma i golog očaja, pa makar "pobjedili". Nek daju Putinu što hoće i nek se uguši u tome. Ukrajinci nek se okrenu budućnosti, uđu u EU i krenu graditi naciju bez Rusa, bit će oni OK.

tento
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,058
    • April 11, 2022 at 7:21 PM
    • #2,733

Naravno da sada nisu ista razmišljanja, u prvom dijelu posta se slažem u potpunosti. Ali da nas opet napadnu, bez obzira na sva događanja poslije rata, nekako mislim da bih to u trenu zaboravio, i fokusirao se samo na obranu domovine, iako sam sto puta rekao prvi bih otišao. Ne znam, sve je to teško i složeno, i pitanja i odgovori, jedino što sigurno znam, to je, ne ponovilo se.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • April 11, 2022 at 7:32 PM
    • #2,734

Nažalost ljudi ništa od ovoga se nije moglo spriječiti. Po mojem dubokom uvjerenju išlo je nekoliko projekata iza rata da se osigura sadašnja situacija. 1. Umiroviti branitelje i ( ubrzo i generale) na način da se osmišljeno nije Hrvatska razvijala da ima posla za ljude kada dođu sa fronta i ili kada rat završi. Veliki dio branitelja više nije imao posao jer su tvornice jednostavno propale. A mlad čovjek bez posla nije dobra kombinacija. Generalima su dali sinekure, kredite za privatni posao, suvlasništa u poduzećima... Sa time su pacifizirali taj dio najboljih ljudi u svoje vrijeme koji bi bili brana ovome svemu danas . 2. Osmišljeno su potjerali/pustili ili što već 300-400 tisuća ljudi u najboljim godinama ( fertilnoj i radnoj dobi ). 3. Osmišljeno su dozvolili da na građevinskoj industriji ( ponajprije stanogradnja ) financijska industrija doslovno otme ušteđeni,sadašnji i budući kapital na umjetno postignutim cijenama nekretnina. To je ekonomski dio. A ako bi napisao sociološki,društveni,kulturološki... jednostavno su sile zla bile prejake..

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • April 11, 2022 at 7:36 PM
    • #2,735

S Ukrajinom je sada 'šta je, tu je'. Ja sam i na drugome forumu pisao da će biti rata, da se kriva politika vodi. Ratovi ne izbijaju samo tako. Dobro je kolega toluen napomenuo da treba oružja, municije i motivacije. Ali ne samo toga, nego i raznih zaliha i drugu stranu koja se hoće kačit. U tome SSSRu su Ukrajinci imali dosta moći, to je bio i 'elitni' dio SSSRa za živit. A i prije kroz rusku povijest, brojni Kozaci su bili Ukrajinci, podosta moćnika carske Rusije je bilo ukrajinskog porijekla, Sibir je mahom naseljevan njima. Danas dobar dio njih traži neku svoju sudbinu, bez Rusa... Dio je pak jako orijentiran na Rusiju i povezan na brojne načine... Izuzetno podijeljeno društvo, ali ih je ovaj rat dosta ujedinio. Mahom se priča/misli da će Rusija pobijediti. Ne mora biti. U zadnjih pedeset godina smo imali prilike vidjeti da i Amerika i SSSR gube rat od manjih, ali determiniranijih naroda.

• Kayser Sose
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    342
    • April 11, 2022 at 9:03 PM
    • #2,736
    Quote from havi
    Quote from rambo_5

Pa, da je pušiona i jest, zayebali su nas dobro..ali osobno sam ratovao između ostalog i da bi svako mogao valjda imat svoje mišljenje, reći ga i napisat , kofrontirat se bez da se ode zbog toga u prdekanu...btw. lijepo je kad imaš mogućnost izbora i kad je sve lijepo i krasno...

pecunia non olet

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • April 12, 2022 at 12:08 PM
    • #2,737
    Quote from bbkk0000

Nažalost ljudi ništa od ovoga se nije moglo spriječiti. Po mojem dubokom uvjerenju išlo je nekoliko projekata iza rata da se osigura sadašnja situacija. 1. Umiroviti branitelje i ( ubrzo i generale) na način da se osmišljeno nije Hrvatska razvijala da ima posla za ljude kada dođu sa fronta i ili kada rat završi. Veliki dio branitelja više nije imao posao jer su tvornice jednostavno propale. A mlad čovjek bez posla nije dobra kombinacija. Generalima su dali sinekure, kredite za privatni posao, suvlasništa u poduzećima... Sa time su pacifizirali taj dio najboljih ljudi u svoje vrijeme koji bi bili brana ovome svemu danas . 2. Osmišljeno su potjerali/pustili ili što već 300-400 tisuća ljudi u najboljim godinama ( fertilnoj i radnoj dobi ). 3. Osmišljeno su dozvolili da na građevinskoj industriji ( ponajprije stanogradnja ) financijska industrija doslovno otme ušteđeni,sadašnji i budući kapital na umjetno postignutim cijenama nekretnina. To je ekonomski dio. A ako bi napisao sociološki,društveni,kulturološki... jednostavno su sile zla bile prejake..

Ne bih rekao da su sile zla bile prejake, ali da nista od toga se nije moglo sprijeciti, jednostavno ne kaze se bez veze kakav narod takva vlast, jednostavno napredak i demokracija se stvara generacijama, prosta je cinjenica da je narod izasao iz komunizma te kao takav nedovoljno obrazovan za promjene jer politika komunizma je oblikovanje slobode i znanja koje potice komunizam i sad prestankom komunizma ne mjenja se ponasanje ljudi preko noci, a starijim generacijama se ne mjenja uopce jer drzava nije nista poduzela za obrazovanje u novom sustavu ni za mlade, a kamoli za stare i oni su samo nastavili po svome vidimo koliko vremena treba da se obrazovni sustav promjeni, a narod je opet glasovao za isto ponasanje jer i oni su isti, nepotizam i kriminal prolazi kao prihvatljivo jer je sastavni dio drustva jer uvjek nesto drugo je bitnije od toga, a drustvo se sporo mjenja, da nema interneta ,slobode kretanja i eu utjecaja, pitanje je koliko uopce bi se mjenjalo i ovo malo sta se mjenja, jednostavno vecina nas ovdje je sad u tim srednjim godinama kada mozemo na nesto utjecat jer nase vrijeme dolazi ali ukoliko sami ne reagiramo, zatvaramo oci i mucimo opet se nista nece na bolje promjeniti, promjene iskljucivo ovise o nama, svaki pojedinac ima glas da djeluje na drugoga i utjece na razmisljanje okoline u konacnici i glasovanje na izborima jer ni oni se nece promjenit ukoliko ne moraju jer ih drustvo nije pritisnulo da im kaze to vise ne prolazi, stare tesko mozemo promijenit ali nece oni jos dugo, mladi su oni koji su bitni, tako da nije bitno sta je bilo jucer nego sta cemo napravit da sutra bude bolje, nazalost tesko da oce tek tako jer evo opet ista politika je napravila isto sranje sve isto nekretnine, neproduktivni krediti, nefunkcionalna i skupa drzava i porezni sustav oko imovine koja ne daju dugorocnu prednost i cash flow u odnosu na druge i koji ce opet dovest do toga da smo tu di jesmo, naravno i vani je ista igra s kreditima nema puno razlike osim u tome da strateske stvari ipak se tretiraju strateskima i da postoji neki bitniji interesi zbog kojega ipak tamo ljudi odlaza za razliku od ovdje.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • April 12, 2022 at 12:59 PM
    • #2,738

Kolega StatusQuo

Malo bi se osvrnuo na ovo što ste napisali. 1.svjetski rat Hrvati su topovsko meso i gubitnici ( nešto smo ipak dobili od te Austrougarske npr. skoro svi svjetionici,ipak neko obrazovanje …) i tada kao gubitnike rata ta svjetska nevidljiva nadvlada nas daje pod opanak lošijem od nas. Oni nas maltretiraju na toliko razina da se to uopće nemože niti u malo vremena prepričati. Tuku seljake,Hrvati plaćaju najveće poreze u toj tvorevini, ti likovi nedaju ništa hrvatsko da se razvija niti za Hrvatsku da se ulaže. Potpuno oslabljenoj bilanci Hrvatske posuđuju novce uz visoku kamatu tobože ugledni ljudi. Sjetite se skupštine i Radića kako je prošao..tamo u skupštini je bio i taj zloglasni Pavelić kada se sve ono dogodilo… btw on je bio zagrebački odvjetnik i skupštinar u tadašnjem gradskom poglavarstvu i iz te pozicije je otišao pod bor na Velebit. 2. Svjetski rat arhivi još nisu otvoreni ali su Hrvati jako optuženi i osuđeni i imaju veliki teret. Na svaki pokušaj propitkivanja ali sa dokumentima ide protunapad mainstreama žestoki. Veliki dio tih ljudi koji su sudjelovali operativno u NDH su pobijeni na križnim putevima nakon 2 rata. Dolazi taj komunizam i odmah onaj dio ljudi koj je možda malo u sklopu toga bio za Hrvatsku šalju na Goli otok. Kroz taj komunizam koj je po mojem mišljenu čisto zlo ,srbi su našli ključ kako da zapravo nemetnu sebi veliku srbiju. U komunizmu nije sudjelovao veliki broj ljudi ali je bila policijsko udbaška država. Na takav način su ovladali svime kroz represiju. Kome bi u takvoj tvorevini bilo u interesu da Hrvati budu pismeni, budu „napredni“.. Gdje god je bio taj Hrvatski identitet jako izražen ( Hercegovin ) tu je udba najviše djelovala. Znači Hrvatsko proljeće je bila 3 košnja na kojoj su pobrali one najtvrđe . Na takav način si je ta ekipa i svi njihovi svjetonazorski i intelektualni nasljednici kupila još možda 100 godina. Naravno stvaranje Hrvatske države, trebalo je sve te ljude iz juge prevest ovamo. To je uspješno učinjeno jer su svi danas tu i vode nas. I sad dolazimo da tog „novog“,“naprednog“ „superobrazovanog“ školskog sustava. Naravno da su ta djeca najbitinija i oni će doslovno sutra voditi ovu državu… zato je i taj strahoviti pritisak na obrazovni sustav,tko će biti ministar … obzirom da antropolozi kažu da se ljudski mozak zapravo nije promjenio proteklih najmanje 2000 godina i da zapravo postoji toliko psihićkih poremećaja jer prosjećan čovjek jednostavno nije dorastao današnjem trenutku i načinu života koj propisuje taj mainstream. Dali bi ja kao hrvat katolik mogao biti ministar obrazovanja u srbiji? U bilo kojoj nacionalno osvještenoj državi? Ako vam se čini da nam se ponovno namješta pad nemojte uopće sumnjati u to. Ne čini vam se

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • April 12, 2022 at 12:59 PM
    • #2,739

Pa pogle samo ta politička kadroviranja. Naravno da će politika imati odlučujući utjecaj kad je javni sektor u pitanju i ona ga mora imati jer bi to inače bila prijevara birača. Ako populacija da jednoj političkoj opciji povjerenje, to čini upravo u očekivanju da će na ključne pozicije doći ljudi iz te opcije. Problem je kad dolaze neki sasvim peti, za koje nitko nije čuo, a prodaju ih pod 'svoje'(npr. neku budalu za koju nitko bije čuo učlane u HDZ tri mjeseca ranije i postave ju negdje jer ju netko 'njen' 'gura'..neki ujac, stric i kaj već..) ili dolaze iz te političke opcije, ali poput padobranaca na rukovodeća mjesta u pravnim osobama o čijim poslovima znaju jako malo do ništa, a ako nešto i znaju, ima tamo daleko više kvalificiranijih ljudi za to - tipičan primjer je Martina Dalić kao predsjednica uprave Podravke. Zar nije uvredljivo za cijelu dotadašnju upravu Podravke da nije mogao biti imenovan netko od tih ljudi na to mjesto, koji godinama to rade, neki i cijeli život, a da njihovo mjesto člana uprave 'popuni' netko tko se istaknuo na mjestu nekog voditelja ili čega već unutar same kompanije? Nego umjesto toga, na čelo Podravke dolazi osoba koja o njezinom poslovanju jako malo zna, a upitno je koliko uopće zna o proizvodnji hrane i lijekova... Ne trebamo ni ulaziti u dubinu afere vezane uz Agrokor i ulogu te osobe u svemu tome, što ju već u startu diskvalificira za ikakve rukovodeće dužnosti te bi u svakom zdravom društvu bila marginalizirana, a naše društvo ju uzdiže. Je li to baš samo komunizam i njegovo nasljeđe ili je nešto i u nama, ne znam?

Pa taj lik Paladina sad. Zar nema nijednog čovjeka od doslovno mase ljudi koji rade u predmetnom ministarstvu, koji znaju taj posao i nota bene članovi su HDZa pa da nitko od njih to ne bi mogao raditi, nego dopeljaju tipa koji iza sebe ima nekakve (polu)propale projekte, golemu imovinu za koju ne može u cijelosti objasniti od kud mu, a i pitanje je da li je to uopće njegovo, s obzirom da znamo s kime je povezan i na kraju krajeva, koja normalna vlast usred agresije istih tih s kojima je povezan kadrovira takvog tipa? Pa čak i da je hipersposoban?

Pričamo o tim komunistima, ali su oni imali daleko logičniju kadrovsku politiku od ovih danas.. Bilo je nemoguće da ovakav tip poput Banožića bude na čelu ičega tada, a kud ministar obrane. To je, kad promatramo danas, čak i opasno za državu. Ne samo štetno, nego i opasno.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • April 12, 2022 at 1:10 PM
    • #2,740

Zašto bi uopće dolazili i birani na izborima likovi po bilo kojoj političkoj opciji ?

Zašto ne bi bili birani programi i ljudi koji su u stanju i imaju ideju nešto napraviti i promijeniti ? Sasvim svejedno iz koje si stranke i opredjeljenja. Ili si čovjek sa nekim znanjem i idejom ili si uvlakač, niškoristi.... da si mi i najrođeniji, ako si nesposoban makni se.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 940

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:13 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 29, 2025 at 4:11 PM
    2. Odgovora
      940
      Pregleda
      493k
      940
    3. slovojed12

May 29, 2025 at 4:11 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 2:25 PM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. umalo

May 29, 2025 at 2:25 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 29, 2025 at 10:36 AM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Meri

May 29, 2025 at 10:36 AM
    1. Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora 2

• imavrek
      • May 13, 2025 at 11:47 AM
      • Stručne rasprave
      • imavrek
      • May 29, 2025 at 10:24 AM
    2. Odgovora
      2
      Pregleda
      373
      2
    3. imavrek

May 29, 2025 at 10:24 AM
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • May 29, 2025 at 9:38 AM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. mooji

May 29, 2025 at 9:38 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

slovojed12 May 29, 2025 at 4:11 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 29, 2025 at 2:25 PM
  • Što smo danas tržili

Meri May 29, 2025 at 10:36 AM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 29, 2025 at 10:24 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji May 29, 2025 at 9:38 AM
  • Trumpove carine

pod_zidom May 29, 2025 at 9:32 AM
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

umalo May 29, 2025 at 9:29 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

vitoo May 28, 2025 at 7:08 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 28, 2025 at 2:00 PM
  • Hrvatski ETF fondovi

Bokyklc May 28, 2025 at 8:01 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt