kol.Marin83, ser.š, jako!
ne ide meni na živce to što zelenski traži pomoć, on ima svu moguću pomoć i podršku kakvu niti jedna jedina država na ovome svijetu nije dobila ali to što bezobzirno i sebično želi uvući eu i nato u 3. svj rat, to nije u redu i to jasno kažem a sve ovo ostalo što si napisao je potpuno deplasirano i promašeno što se mene tiče...i ti mi ideš na živce, ne znam zašto se uopće namečeš, općenito nemam toleranciju na podlost i glupost i površnost i što sad
ma tko te šiša uopće tebe i tvoje plitke komentare da se primjereno izrazim
Postavili ste pitanje koji su to, dobili ste odgovor...da se ne pravimo blesavi, te preskočimo ovo vaše glumljenje uvrijeđene šiparice!
Istresat se po Ukrajincima i ukrajinskom vodstvu, jer se pazi brane i traže pomoć od svijeta, a dok za lika koji maltetira sve susjedene zemlje 20 godina i prijeti atomskim naoružanjem ako ne nije po njegovom, nemaš ni jednu zamjerku. Ovde se radi ili o nedostatku socijalne inteligencije ili o određenim psihopatskim ili sociopatskim tedencijama, izaberi što ti više od toga paše.
a s kim se ti svađaš...koji to odgovor nadrobio si tu hrpu gluposti bez ijednog argumenta...što to tebe dere da konstruiraš tu neke neargumentirane štorije i još bi mene počastio "nedostatku socijalne inteligencije ili o određenim psihopatskim ili sociopatskim tedencijama", znam ja da bi ti to želio ali jednostavo ne može, nema šanse, ja se ne mogu spustiti na te niske razine... moji kriteriji su izgleda prenapredni za tebe a ti nešto baš nemaš intelektualnih potencijala parirati mi pa malo okrećeš naopako uz pokušaj vrijeđanja ...ali nećeići, ne prolazi...
...ja sam sve ove stvari koje ti gledaš sad na televiziji i prošao iz prve ruke i nije to niti psiho niti socio niti kako bi ti to volio prikazati, to ti je kolega objektivno, sviđalo se tebi ili ne, te bambi priće sam slušao ko dijete, sada sam muž i volio bi kada bi imao priliku pokazati ti koliki muž, ali ježišga kad je danas sve virtualno
... a ukrajinci će se na kraju sami morati izboriti za svoju državu, ne eu, ne us, sami, i opet ponavljam, legitimno je to što zelenski traži i u tome smislu svašta govori ali je isto tako legitimno postaviti granice i ne dozvoliti biti uvučen u tuđi rat...nije to niti psiho niti socio, kako bi ti to nedoraslo volio prikazati, to je samo objektivno...a putinovu rusiju uopće neću komentirati, nema se što, da taj narod što vrijedi već bi sami riješili svoje probleme i integrirali moderne standarde...ali očito ne, stoga je za sve nas je najbolje da si podignu "željeznu zavjesu" i da ta zaostala parada seljačluka i krkanluka zgnjili iza nje...