1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 213
  • barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • March 24, 2022 at 11:19 PM
    • #2,921
    Quote from Marin83
    Quote from barbosa 2.0

kol.Marin83, ser.š, jako!

ne ide meni na živce to što zelenski traži pomoć, on ima svu moguću pomoć i podršku kakvu niti jedna jedina država na ovome svijetu nije dobila ali to što bezobzirno i sebično želi uvući eu i nato u 3. svj rat, to nije u redu i to jasno kažem a sve ovo ostalo što si napisao je potpuno deplasirano i promašeno što se mene tiče...i ti mi ideš na živce, ne znam zašto se uopće namečeš, općenito nemam toleranciju na podlost i glupost i površnost i što sad :?:

ma tko te šiša uopće tebe i tvoje plitke komentare da se primjereno izrazimX/

Postavili ste pitanje koji su to, dobili ste odgovor...da se ne pravimo blesavi, te preskočimo ovo vaše glumljenje uvrijeđene šiparice!

Istresat se po Ukrajincima i ukrajinskom vodstvu, jer se pazi brane i traže pomoć od svijeta, a dok za lika koji maltetira sve susjedene zemlje 20 godina i prijeti atomskim naoružanjem ako ne nije po njegovom, nemaš ni jednu zamjerku. Ovde se radi ili o nedostatku socijalne inteligencije ili o određenim psihopatskim ili sociopatskim tedencijama, izaberi što ti više od toga paše. ;)

a s kim se ti svađaš...koji to odgovor :?: nadrobio si tu hrpu gluposti bez ijednog argumenta...što to tebe dere da konstruiraš tu neke neargumentirane štorije i još bi mene počastio "nedostatku socijalne inteligencije ili o određenim psihopatskim ili sociopatskim tedencijama", znam ja da bi ti to želio ali jednostavo ne može, nema šanse, ja se ne mogu spustiti na te niske razine... moji kriteriji su izgleda prenapredni za tebe a ti nešto baš nemaš intelektualnih potencijala parirati mi pa malo okrećeš naopako uz pokušaj vrijeđanja ^^ ...ali nećeići, ne prolazi...

...ja sam sve ove stvari koje ti gledaš sad na televiziji i prošao iz prve ruke i nije to niti psiho niti socio niti kako bi ti to volio prikazati, to ti je kolega objektivno, sviđalo se tebi ili ne, te bambi priće sam slušao ko dijete, sada sam muž i volio bi kada bi imao priliku pokazati ti koliki muž, ali ježišga kad je danas sve virtualno :(

... a ukrajinci će se na kraju sami morati izboriti za svoju državu, ne eu, ne us, sami, i opet ponavljam, legitimno je to što zelenski traži i u tome smislu svašta govori ali je isto tako legitimno postaviti granice i ne dozvoliti biti uvučen u tuđi rat...nije to niti psiho niti socio, kako bi ti to nedoraslo volio prikazati, to je samo objektivno...a putinovu rusiju uopće neću komentirati, nema se što, da taj narod što vrijedi već bi sami riješili svoje probleme i integrirali moderne standarde...ali očito ne, stoga je za sve nas je najbolje da si podignu "željeznu zavjesu" i da ta zaostala parada seljačluka i krkanluka zgnjili iza nje...

• pod_zidom
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    462
    • March 27, 2022 at 3:36 PM
    • #2,922

Molim administratora da briše sve ovo što su verdi i Yieldchaser napisali u prethodnih par dana.

Šire prorusku propagandu, antieuropsku i antihrvatsku. Sve umotano u celofan, nepažljivi čitači nasjednu na gluposti, klikaju na linkove na opskurne portale iz Srbije i Rusije.

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • March 27, 2022 at 4:03 PM
    • #2,923
    Quote from pod_zidom

Molim administratora da briše sve ovo što su verdi i Yieldchaser napisali u prethodnih par dana.

Šire prorusku propagandu, antieuropsku i antihrvatsku. Sve umotano u celofan, nepažljivi čitači nasjednu na gluposti, klikaju na linkove na opskurne portale iz Srbije i Rusije.

Isto tako ja molim moderatora da obrise sve što je napisao kolega pod zidom iz razloga jer je širio i potpirivao sukob ponavljajući mainstream podatke i obavijesti a koji za cilj imaju cistu obmanu i manipulaciju obzirom da nisu drugu stranu pitali ta komentar svega što su napisali i ili prenjeli. A nisu doprinjeli smanjivanju ili prestanku sukoba

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 27, 2022 at 5:52 PM
    • #2,924
    Quote from bbkk0000
    Quote from pod_zidom

Neki dan sam dobio dva upozorenja i bodove na ovoj temi, kao nisam se držao teme.

Jučer i danas čitam otvorenu prorusku propagandu i gadi mi se. Jedan od rusofila se razotkriva u postovima, zaboravi, piše srpski u sred posta. Smiješno, tužno i jadno.

Administrator sve uredno tolerira. Pitam se je li meni ovdje mjesto, u ovakvom društvu.

Ovo otvorena Ruska propagnada vam nije fer nikako. Nema tu čovjeka koji zagovara ili odobrava agresiju na Ukrajinu. Ljudi samo daju svoja mišljenja jer mediji jednostrano ,pristrano , nekorektno,manipulativno iznose i prenose situaciju. S time dodatno pogoršavaju problem jer podbadaju već ljutog risa. Ispada da je za sve kriva isključivo Rusija što nemože biti točno nikako. Rusija,Ukrajna i Hrvatska su prevarene sa komunizmom iz zapadnih kuhinja. Komunizam je presjekao povjesnu ,svetonazorsku,intelektualnu i svaku drugu povijesnu vertikalu sve tri države. i To na toliko brutalan načina da su pobili sve koji bi i u natruhama mogli u budućnosti razmišljati drugačije nego oni. Jesu Rusi ili komunisti napravili SSSR? Malo Vi pogledajte tko su ti Karl Marx ( i kakvo on ima mišljenje o Hrvatima) ,Roza Luxemburg i Engels. Pa onda malo pogledajte tko je taj Lenjin ,Trocki i ostala ekipa koja koje je provela operativno komunizam .

O kakvom hebenom komunizmu je ovdje riječ.

Komunizam je ideal savršenog društva, a ovo što je nastalo u državama na istoku Europe su samo diktatorski režimi.

Riječ komunizam se za dnevno-političke potrebe bogatih zloupotrebljava milijardu puta dnevno!

Jer se kapitalisti i njima slični boje društva u kojem bi bili malo jednakiji sa ostalima.

Ili da pojasnim, postoje samo dvije partije i skupine ljudi, a to su bogati i oni koji nisu bogati.

Ostalo je sve laž i manipulacija! :) :S

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • March 27, 2022 at 6:03 PM
    • #2,925
    Quote from Milijarder
    Quote from bbkk0000

Ovo otvorena Ruska propagnada vam nije fer nikako. Nema tu čovjeka koji zagovara ili odobrava agresiju na Ukrajinu. Ljudi samo daju svoja mišljenja jer mediji jednostrano ,pristrano , nekorektno,manipulativno iznose i prenose situaciju. S time dodatno pogoršavaju problem jer podbadaju već ljutog risa. Ispada da je za sve kriva isključivo Rusija što nemože biti točno nikako. Rusija,Ukrajna i Hrvatska su prevarene sa komunizmom iz zapadnih kuhinja. Komunizam je presjekao povjesnu ,svetonazorsku,intelektualnu i svaku drugu povijesnu vertikalu sve tri države. i To na toliko brutalan načina da su pobili sve koji bi i u natruhama mogli u budućnosti razmišljati drugačije nego oni. Jesu Rusi ili komunisti napravili SSSR? Malo Vi pogledajte tko su ti Karl Marx ( i kakvo on ima mišljenje o Hrvatima) ,Roza Luxemburg i Engels. Pa onda malo pogledajte tko je taj Lenjin ,Trocki i ostala ekipa koja koje je provela operativno komunizam .

Komunizam je ideal savršenog društva, a ovo što je nastalo u državama na istoku Europe su samo diktatorski režimi.

Riječ komunizam se za dnevno-političke potrebe bogatih zloupotrebljava milijardu puta dnevno!

Jer se kapitalisti i njima slični boje društva u kojem bi bili malo jednakiji sa ostalima.

Ili da pojasnim, postoje samo dvije partije i skupine ljudi, a to su bogati i oni koji nisu bogati.

Display More

Sustavi ekonomski se daju projektirati svakako. Bitno je tko ih projektira i za koga. Jeste primjetili kako je na sutonu zalaza komunizma na nasem dihelu planete čini mi se Milton Friedman isprojektirao neoliberalni sustav i gurnu ga/ gurnuli ga dolje u čini mi se Chile kao antipod komunizmu? Ako je komunizam ideal u tim vremenima najbolje mjesto bi bilo za njega Amerika kao već žestoko raslojena ekonomski,društveno drzava

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 27, 2022 at 7:02 PM
    • #2,926
    Quote from bbkk0000
    Quote from Milijarder

Display More

Sustavi ekonomski se daju projektirati svakako. Bitno je tko ih projektira i za koga. Jeste primjetili kako je na sutonu zalaza komunizma na nasem dihelu planete čini mi se Milton Friedman isprojektirao neoliberalni sustav i gurnu ga/ gurnuli ga dolje u čini mi se Chile kao antipod komunizmu? Ako je komunizam ideal u tim vremenima najbolje mjesto bi bilo za njega Amerika kao već žestoko raslojena ekonomski,društveno drzava

Display More

O kakvom vi to sutonu, čega, pričate?

Komunizam se nije niti desio, a ono što se nije desilo, ne može imati "suton"!

Sam Marx je rekao, da će se socijalizam početi razvijati u visoko razvijenim zemljama (Skandinavija).

Ono što se desilo u nerazvijenim zemljama Istoka, su samo i jedino diktature!

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • March 27, 2022 at 7:32 PM
    • #2,927
    Quote from Milijarder
    Quote from bbkk0000

Sam Marx je rekao, da će se socijalizam početi razvijati u visoko razvijenim zemljama (Skandinavija).

Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne rusi) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 27, 2022 at 7:34 PM
    • #2,928
    Quote from bbkk0000
    Quote from Milijarder

Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne ruši) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...

Komunizam je ono što je "navodno" zagovarao Isus. (nisam bio prisutan)! :/

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • March 27, 2022 at 7:50 PM
    • #2,929
    Quote from Milijarder
    Quote from bbkk0000

Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne ruši) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...

Komunizam je sljed kroz povijest a koj je cista prevara na cjelokupni povijest,svjetonazor..sve su presjekli kroz i ili lažne ljude prevarante... pratite sljed od francuske revolucije ( da tada je francuska bila najkatolickija zemlja eu ) pa do kraja 1900 pa prvi svjetski rat pa ruse kroz rusebje romanova pajprojekt pa nastavak drugi svjetski... za ovaj dio svijeta se zna rusi su rusi, Ukrajinci su Ukrajinci a hrvati su hrvati puno duže,jače i ljepše nego se govori..a tko su ti Amerikanci?

Quote from Milijarder
    Quote from bbkk0000

U Isusovo vrijeme je bio kapitalizam koj je zapravo normalno stanje društva. Obitelj koja je imala 500 koza nemoze biti u istoj poziciji kao obitelj sa 50 koza. Bude u Crkvi čitanje o talentima. Jedan čovjek dobije 11 ,drugi 3 a treci jedan talenat ,pa to malo proguglajte. Radi sebe

Edited once, last by bbkk0000: Merged a post created by bbkk0000 into this post. (March 27, 2022 at 7:55 PM).

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 27, 2022 at 8:02 PM
    • #2,930
    Quote from bbkk0000
    Quote from Milijarder

Morate razumjeti da komunizam ( ne govorim o teoriji iz 16,17 stoljeca) je cista prevara ,obmana,manipulacija...čisti sotonski posao.. otet ćemo bogatima i dati sirotinji( u prijevodu ljudi sa dna kace su postali prvi ljudi ). komunizam i nacionalsocijalizam su nadopuna jedni drugom.. pobili su 150,200 miliona ljudi... najveća zapreka tim.ljudima sa zapada razvijenog su granice drzava i vjera... moje neko sitno razmišljanjeje da su okrupnili sssr ( ne rusi) i poslje toga eu. Sad traju borbe kršćana u granicama sssr i paralelno u eu ali na višoj razini ...

Prestanite se služiti sa floskulom predstavnika Stranke Bogatih, koji nas stalno plaše onim lažnim komunizmom (diktaturama), da se mali čovjek ne bi dosjetio, da ga šetaju žednog preko vode, sve ove godine. :)

• bbkk0000
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    636
    • March 27, 2022 at 8:05 PM
    • #2,931
    Quote from Milijarder
    Quote from bbkk0000

Prestanite se služiti sa floskulom predstavnika Stranke Bogatih, koji nas stalno plaše onim lažnim komunizmom (diktaturama), da se mali čovjek ne bi dosjetio, da ga šetaju žednog preko vode, sve ove godine. :)

Vi se te predstavili kao milijarder. A to se ni.oze biti bez stranke iz sebe rako da kolega.. pilu ste okrenuli naopako :)

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 27, 2022 at 8:06 PM
    • #2,932
    Quote from bbkk0000
    Quote from Milijarder

Komunizam je sljed kroz povijest a koj je cista prevara na cjelokupni povijest,svjetonazor..sve su presjekli kroz i ili lažne ljude prevarante... pratite sljed od francuske revolucije ( da tada je francuska bila najkatolickija zemlja eu ) pa do kraja 1900 pa prvi svjetski rat pa ruse kroz rusebje romanova pajprojekt pa nastavak drugi svjetski... za ovaj dio svijeta se zna rusi su rusi, Ukrajinci su Ukrajinci a hrvati su hrvati puno duže,jače i ljepše nego se govori..a tko su ti Amerikanci?

Quote from Milijarder

U Isusovo vrijeme je bio kapitalizam koj je zapravo normalno stanje društva. Obitelj koja je imala 500 koza nemoze biti u istoj poziciji kao obitelj sa 50 koza. Bude u Crkvi čitanje o talentima. Jedan čovjek dobije 11 ,drugi 3 a treci jedan talenat ,pa to malo proguglajte. Radi sebe

Vidim da si jako pametan, pa me stalno dociraš.

Krajnje je vrijeme da se probudiš iz svog velikog sveznanja, i malo proguglaš kako stvari stoje! :)

Quote from bbkk0000
    Quote from Milijarder

Vi se te predstavili kao milijarder. A to se ni.oze biti bez stranke iz sebe rako da kolega.. pilu ste okrenuli naopako :)

Proguglaj pojam: sarkazam!

Moraš puno učiti i guglati!

Želim ti mnogo uspjeha u tom poslu!

Edited once, last by Milijarder: Merged a post created by Milijarder into this post. (March 27, 2022 at 8:09 PM).

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • March 28, 2022 at 9:38 AM
    • #2,933

GOLDEN OCEAN GROUP

OSLO BØRS

BMG396372051 - STOCK

NOK 106.20

28/03/2022 - 09:34 CET

Since Open
    +1.60 (+1.53%)
    Since Previous Close
    +2.40 (+2.31%)

ATPL - 063%

Dok vani otvaraju u plusu mi naravno u minusu....

• stipe_Cro
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    910
    • March 28, 2022 at 9:44 AM
    • #2,934

Laži i obmane. ATPL je otvorila u plusu :)

• Mrcash
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,554
    • March 28, 2022 at 12:51 PM
    • #2,935

cejpovi padaju ko sikire već tjedan dana , evo i danas 8 posto . Znam , znam nemaju gospari tu robu, no sumnjam da manji brodovi mogu ostati imuni na ovoliki pad velike braće. Just saying ...

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • March 28, 2022 at 2:53 PM
    • #2,936

evo ponovno ongo broda. nisam do kraja odgedao. pojma nemam šta se tu desilo. zaključke donesite sami.

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • March 28, 2022 at 3:34 PM
    • #2,937

Hvata se zalet,prije nego sutra poskupi gorivo😂😂

• Chuck
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    507
    • March 28, 2022 at 3:58 PM
    • #2,938

Koliko vidim na Atlantskoj plovidbi do 500 kn nema vise znacajnijeg otpora na prodaji. Vani svi brodari rastu vec tjednima.

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • March 28, 2022 at 4:33 PM
    • #2,939

Očekujem sutra raketu, na jeftino gorivo, po današnjoj cjeni...

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • March 28, 2022 at 4:49 PM
    • #2,940
    Quote from plavi01

Ante je legenda. Znalac kakvog treba tražiti.

Ante & Co. bi mogli sutra posegnuti za dionicama Kralja, kao što su to danas odradili na Kraljici. :)

• 1
    • 146
    • 147
    • 148
    • 213

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 450

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      450
      Pregleda
      198k
      450
    3. Takamina

May 15, 2025 at 11:04 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 15, 2025 at 10:38 AM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.8M
      10k
    3. accountant

May 15, 2025 at 10:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 10:37 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      828k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 15, 2025 at 10:37 AM
    1. Best buy 1.4k

• gta1
      • February 15, 2020 at 10:05 PM
      • Dionice
      • gta1
      • May 14, 2025 at 1:39 PM
    2. Odgovora
      1.4k
      Pregleda
      789k
      1.4k
    3. Goran

May 14, 2025 at 1:39 PM
    1. ZABA (Zagrebačka banka d.d.) 1.9k

• Like 1
      • Admin
      • February 12, 2020 at 2:01 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 13, 2025 at 4:46 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      886k
      1.9k
    3. vitoo

May 13, 2025 at 4:46 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Takamina May 15, 2025 at 11:04 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 15, 2025 at 10:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 15, 2025 at 10:37 AM
  • Best buy

Goran May 14, 2025 at 1:39 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

vitoo May 13, 2025 at 4:46 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 13, 2025 at 1:31 PM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 13, 2025 at 11:47 AM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 13, 2025 at 7:27 AM
  • MDKA (Medika d.d.)

vodoinstalater May 13, 2025 at 12:23 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

misterno May 12, 2025 at 5:34 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice