Također bi trebalo otkupiti ruska potraživanja prema Fortenovi(uz debeli diskont također), jer je to način na koji su Rusi izvlačili dobit iz firme, a da nisu platili ni lipu poreza na dobit, te poreza na dividendu.
nije to samo iz Fortenove, sada je valjda malo jasnije pisanje o 30000ha polj. zemljišta u Slavoniji i Baranji (Belje, Vupik, Pik VK ), Petrokemiji i njihovom kompleksu, tu strategiju još samo "slučajni predsjednik" ne kuži, izgleda on ipak nije slučajno postao predsjednik, nekako mi se čini da je to mjesto dobio nasljedstvom
Dobro za Milanovića je očito da je ruski čovjek. Svaka njegova izjava vodu vodi na ruski mlin (direktno ili indirektno). Iskreno sada me pomalo sram, što sam ga povremeno gotivija, jer mi je djelovao također na momente državnički.
meni djeluje da on nije svoj, naravno da će kasnije govoriti da nas je htio zaštititi od mogućeg napada, jer je smirivao Dodika da ne dođe do eskalacije u BiH, naravno da će mnogi opat na to nasjesti, nije on prvi protiv svoga naroda u hrvatskoj predsjedničkoj povijesti