Dali je izvješće toliko loše? Pa dionica je pala 50% od vrha!
JDGT (Jadroagent d.d.)
-
-
-
Dali je izvješće toliko loše? Pa dionica je pala 50% od vrha!
Sve i da je izvješće loše i da nema predujma dividende, ovoliki pad u tako kratkom vremenu... Nešto je tu drugo. Neka me netko ispravi, ali nisam siguran da je izašlo izvješće.
-
JDGT se stvarno strmoglavio...
Šuti i sakupljaj😁
sam sebi si odgovorio već

-
Šuti i sakupljaj😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣da jesam!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
šalu na stranu, nisam vidio da je FI izašao još...možda se varam
-
Ovdje vlada panika kakvu jos dugo nisam vidio..
-
U pravu ste, ali pitanje je zašto?
-
šalu na stranu, nisam vidio da je FI izašao još...možda se varam
Netko ga možda zna pa se istresava.
Ni ja! I dosta me čudi za ovu dionicu.
-
Meni je to dosta loše izgledalo proteklu godinu pa sam zbog neizvjesnosti izašao iz nje. Kad bi ar bilo likvidnosti moglo bi se pokupit ovog po 192 ali tko će to kasnije prodat, a nema dividende (kako sad stvari stoje). Vidjet ćemo nakon izvještaja al meni to liči na daljnji pad.
-

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣da jesam!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nisi valjda lovio padajuće noževe kolega!!?? nakon toliko godina iskustva, valjda nisi! ili emoji govore istinu?
par godina nisam unutra, ali ovaj pad izgleda jako jako grdo. i to na samo cca 2000 kom što nije niti 2% vlasništva!
-
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣da jesam!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nisi valjda lovio padajuće noževe kolega!!?? nakon toliko godina iskustva, valjda nisi! ili emoji govore istinu?
par godina nisam unutra, ali ovaj pad izgleda jako jako grdo. i to na samo cca 2000 kom što nije niti 2% vlasništva!
Ja sam poznat po tome da lovim padajuče noževe. Prvo se malo opečem , pa onda dobro zaradim! Zadnji primjer ADPL, kupovao po 13 pa je skliznula na 8 a sada je? A ja nisam prodavao😁
-
Izgleda da se sada malo situacija stabilizirala. U jednom je trenutku kupnja skroz nestala... Ali i dalje visi u zraku pitanje otkud ovoliki pad?
-
Odakle pad, pa nisu isplatili predujam i malo trolanja zakotrljalo paniku..
-
06.01.2025.god. dionica JDGT se prodavala po 336€, jučer je bila 290€ , sad tko je tu lud. Ovo je katostrofalan pad dionice JDGT a što je najvažnije stanje na tržištima u svijetu i kod nas u jakom porastu.
-
06.01.2025.god. dionica JDGT se prodavala po 336€, jučer je bila 290€ , sad tko je tu lud. Ovo je katostrofalan pad dionice JDGT a što je najvažnije stanje na tržištima u svijetu i kod nas u jakom porastu.
Bila je jučer 190, a ne 290. ova dionica je prvenstveno bila interesantna jer je donosila dobru dividendu i mogli smo očekivati stabilan rast cijene. Izostao je predujam dividende, a time vjerojatno (bar ja tako mislim) i dividenda. Dionica je nelikvidna, ne možeš prodati veće količine. Boris iz Top 10 je u više navrata prodavao po 100 kom. pa je rušio cijenu po 15%. Trenutno se ulaže u novi logistički centar, a i izvještaji baš nisu nešto. To joj sve daje negativni sentiment. Još je k tome jako veliki broj dionica izvan Top 10.
-
Bila je jučer 190, a ne 290. ova dionica je prvenstveno bila interesantna jer je donosila dobru dividendu i mogli smo očekivati stabilan rast cijene. Izostao je predujam dividende, a time vjerojatno (bar ja tako mislim) i dividenda. Dionica je nelikvidna, ne možeš prodati veće količine. Boris iz Top 10 je u više navrata prodavao po 100 kom. pa je rušio cijenu po 15%. Trenutno se ulaže u novi logistički centar, a i izvještaji baš nisu nešto. To joj sve daje negativni sentiment. Još je k tome jako veliki broj dionica izvan Top 10.
Oprostite, greška -normalno da sam mislio na 190€
06.01.2025.god. dionica JDGT se prodavala po 336€, jučer je bila 190€ , sad tko je tu lud. Ovo je katostrofalan pad dionice JDGT a što je najvažnije stanje na tržištima u svijetu i kod nas u jakom porastu.
-
Ako je samo to super smo prošli mi koji smo kupovali! Ali ja se bojim da će izvješče biti s gubitkom!?
-
Ako je samo to super smo prošli mi koji smo kupovali! Ali ja se bojim da će izvješče biti s gubitkom!?
Meni se isto tako čini i zato sam prošle godine izašao. Ipak, ako nekom nije problem pričekat dvije godine mogao bi dobro proći. Za mene je trenutno previše neizvjesnosti. Trebala bi se (za mene) cijena još dosta spustiti ili jako povećati likvidnost.
-
Ja sam poznat po tome da lovim padajuče noževe. Prvo se malo opečem , pa onda dobro zaradim! Zadnji primjer ADPL, kupovao po 13 pa je skliznula na 8 a sada je? A ja nisam prodavao😁
Ako ste i ovoga puta lovili padajuće noževe, izgleda da vam se isplatilo. Barem trenutno...
-
zavisno sa koje visine su lovljeni!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-