1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

SPAN (SPAN d.d.)

• LodeRunner
  • May 26, 2021 at 12:21 PM
  • LeoNT
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,549
    • September 24, 2021 at 2:47 PM

7.10. FIMA organizira webinar na temu SPANovog IPOa.

Panelisti:

Nikola Dujmović - osnivač i predsjednik Uprave Spana

Tomislav Gračan - član Uprave Zagrebačke burze

Velimir Šonje - direktor i osnivač, Arhivanalitika/Ekonomski Lab

Vlatko Kesegić - investicijski savjetnik, FIMA Vrijednosnice

Milan Horvat - direktor, FIMA Plus - moderator

Svakako će biti priče o planovima, a možete i postavljati pitanja ako vas nešto dodatno zanima. Ako vas zanima SPAN kao investicija, mislim da bi vam bilo korisno odvojiti sat vremena za ovo.

Prijavite se na:

Welcome! You are invited to join a webinar: Investment Arena „IPO Span - sjajna zvijezda na hrvatskom tržištu kapitala“. After registering, you will receive a confirmation email about joining the webinar.
    U zadnje vrijeme mnogo je pažnje privukla tehnološka kompanija Span. Riječ je o jednom od najvećih izvoznika softvera koji 70 posto svojih prihoda ostvaruje na…
    us02web.zoom.us
  • Zvjezdani
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    484
    • September 24, 2021 at 2:54 PM

Dakle, ako smijem primjetiti, to bi bilo to.

Napumpali su cijenu prvog dana; točno toliko da se Dumović stigne prigodno naslikavati sa Gažićkom.

Dojam je bitan!

A sada, pramac ovog broda okrećemo prema jugu.

I idemo prema mirnijim lukama: 200, 190, 180....

;)

P.S.

Imam osjećaj da znam kakve ću emotikone dobiti ispod ovog upisa. :D

Zvijezda je rođena!

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 27, 2021 at 12:35 PM
    Quote from LeoNT

Panelisti:

Svakako će biti priče o planovima, a možete i postavljati pitanja ako vas nešto dodatno zanima. Ako vas zanima SPAN kao investicija, mislim da bi vam bilo korisno odvojiti sat vremena za ovo.

Prijavite se na:

https://us02web.zoom.us/webinar/regist…eR5Gt0HHJgxcNRQ

Display More

nakon ovotjedne analize i obavljenih konsultacija, mi smo došli do izračuna da je fer cijena trenutno, s naglaskom na trenutno, na osnovi pokazatelja poslovanja, negdje oko 100kn i to nije samo radi toga da bi zaokružili neku brojku, nego stvarno ispada toliko,

bez namjere da nekoga razljutim ili odgovorim od kupnje, ali ako se ništa bitno ne promijeni u poslovanju, ja ću je čekati negdje na tim razinama, naravno da fondovi imaju drugačiju računicu, ona je ponekada sasvim suprotna našim izračunima, jer oni imaju računa da tako računaju

• Miro
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • September 27, 2021 at 12:58 PM

Još da ste naveli i neke kriterije vrednovanja, možda bi vam netko ovdje i povjerovao.

Činjenica je da je većina spekulanata izašla, čini mi se i velika većina forumaša, a cijena nije pala kako se očekivalo. Nije niti narasla, al obziom da se čini da postoji stabilan i čvrst support, nekako se sve više otvara prostor za rast, a ne obratno.

Mislim da zazivanje pada cijene temeljeno na slatkorječivosti i bez ikakvih argumenata, na forumu neće datri osobitih rezultata, jer se vidi da cijenu podržava netko veći. A taj vjerojatno ima i analizu i procjenu za svoje ulaganje.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • September 27, 2021 at 3:17 PM
    Quote from Moller
    Quote from LeoNT

Panelisti:

Prijavite se na:

https://us02web.zoom.us/webinar/regist…eR5Gt0HHJgxcNRQ

Display More

nakon ovotjedne analize i obavljenih konsultacija, mi smo došli do izračuna da je fer cijena trenutno, s naglaskom na trenutno, na osnovi pokazatelja poslovanja, negdje oko 100kn i to nije samo radi toga da bi zaokružili neku brojku, nego stvarno ispada toliko,

bez namjere da nekoga razljutim ili odgovorim od kupnje, ali ako se ništa bitno ne promijeni u poslovanju, ja ću je čekati negdje na tim razinama, naravno da fondovi imaju drugačiju računicu, ona je ponekada sasvim suprotna našim izračunima, jer oni imaju računa da tako računaju

Display More

Nisam skužio, tko je napravio tu analizu i procijenu vrijednosti na cca 100kn?

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 27, 2021 at 3:34 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

moj pomoćnik (može i pobočnik) i ja, kojega inače angažiram za konsultacije vezane za ulaganje

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • September 27, 2021 at 3:48 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

Nisam skužio, tko je napravio tu analizu i procjenu vrijednosti na cca 100kn?

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 27, 2021 at 4:14 PM
    Quote from Miro

Još da ste naveli i neke kriterije vrednovanja, možda bi vam netko ovdje i povjerovao.

Činjenica je da je većina spekulanata izašla, čini mi se i velika većina forumaša, a cijena nije pala kako se očekivalo. Nije niti narasla, al obziom da se čini da postoji stabilan i čvrst support, nekako se sve više otvara prostor za rast, a ne obratno.

Mislim da zazivanje pada cijene temeljeno na slatkorječivosti i bez ikakvih argumenata, na forumu neće datri osobitih rezultata, jer se vidi da cijenu podržava netko veći. A taj vjerojatno ima i analizu i procjenu za svoje ulaganje.

ja ne govorim o perspektivi, ev. prodaji, nego o trenutnoj vrijednosti,

pored toga ne radi se o dnevnim događanjima, sačekajmo malo rasplet, imala je i Magma, procjenu i još neke bisernice iliti perjanice, možda to nekome neće baš sjesti, zato sam i naveo da se nitko ne ljuti, ali po mojim izračunima za sada stvari tako stoje, vi sigurno imate bolji i kvalitetniji izračun, pa naravno da ćete prema njemu postupiti, svatko svoje znanje unovči ili neznanje plati, nemam ništa protiv da dionica odleti na 300-350 i da svi zarade, ali trenutni pokazatelji daju ovaj rezultati cijenu,

znate da je i Opte bila od 9, 10, 12, 15 pa najoptimističniji scenario i do 30, a ja sam davno napisao ( to vam može i zloćka, kao vrlo cjenjena analitičarka potvrditi) da kupac neće platiti više od 6 kn, a znate zašto, jer ne vrijedi toliko, ali forum ima jednu magičnu kuglu , koja sve uvećava, kao ona ogledala što si na jednoj strani normalan (uvjetno rečeno) a na drugoj duplo veći,

nadalje, navedena cijena je poprilično daleko, tako da nema straha za dionicu ili neka brzopleta postupanja s istom, pored toga je pitanje i kako će se iskoristiti dobiveni novac iz IPO

sretno svima i tko nema i tko ima

p.s.

samo još vezano za suport, da nije čiji je, pitanje da li bi ga bilo

• Miro
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • September 27, 2021 at 5:19 PM
    Quote from Moller
    Quote from Miro

pored toga ne radi se o dnevnim događanjima, sačekajmo malo rasplet, imala je i Magma, procjenu i još neke bisernice iliti perjanice, možda to nekome neće baš sjesti, zato sam i naveo da se nitko ne ljuti, ali po mojim izračunima za sada stvari tako stoje, vi sigurno imate bolji i kvalitetniji izračun, pa naravno da ćete prema njemu postupiti, svatko svoje znanje unovči ili neznanje plati, nemam ništa protiv da dionica odleti na 300-350 i da svi zarade, ali trenutni pokazatelji daju ovaj rezultati cijenu,

znate da je i Opte bila od 9, 10, 12, 15 pa najoptimističniji scenario i do 30, a ja sam davno napisao ( to vam može i zloćka, kao vrlo cjenjena analitičarka potvrditi) da kupac neće platiti više od 6 kn, a znate zašto, jer ne vrijedi toliko, ali forum ima jednu magičnu kuglu , koja sve uvećava, kao ona ogledala što si na jednoj strani normalan (uvjetno rečeno) a na drugoj duplo veći,

nadalje, navedena cijena je poprilično daleko, tako da nema straha za dionicu ili neka brzopleta postupanja s istom, pored toga je pitanje i kako će se iskoristiti dobiveni novac iz IPO

p.s.

Display More

Možete nam iznijeti neke konkretne pokazatelje, mjesto pričam ri priču o svemu i ničemu?

Iznesite konkretne pokazatelje, usporednu grupu kompanija (nekoliko njih) i barem osnovne pokazatelje profitabilnosti, zaduženosti, poslovanja i rasta?

Ja se ne bavim analizom tko sto piše na forumu jer sam ovdje novi i ne znam kompletnu povijest foruma. Ali cijenio bih povijest SPAN-a i procjenu budućnosti.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • September 27, 2021 at 6:15 PM
    Quote from Moller
    Quote from hugh

moj pomoćnik (može i pobočnik) i ja, kojega inače angažiram za konsultacije vezane za ulaganje

Jel taj eminentni stručnjak za financije možda pobočnik Gašpar?

Ozbiljno pitam...

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • September 27, 2021 at 6:48 PM

Zloćo ozbiljan analitičar je utvrdio da sve košta onoliko koliko je netko spreman platiti

Koliko vrijedi, e za to treba izračunati discounted cash flow, a to zloćo ne zna.

A budućnost, to Vam je ponekad i mrkva na dugom štapu.

Koliko ste plaćali papir u IPO ?

• Miro
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • September 27, 2021 at 7:19 PM

Cijena papira u IPO je javan podatak. Pogledajte na stanice ZSE i tamo pročitajte. Analiza se ne radi samo diskontiranjem novčanih tokova već i usporednom analizom i ostalim metodama. Za diskontiranje novčanih tokova morate raspolagati konkretnim podacima i procjenama i napraviti dosta pretpostavki. Koliko sam shvatio institucionalni ulagatelji su imali komunikaciju s upravom i organizirane prezentacije za njih. Mali ulagaci to nisu imali. Zato mislim da su institucionalni ulagatelji ipak nešto bolje informirani.

Većina ovdje prisutnih koliko ja shvacam ne razumije sektor u kojem SPAN posluje i činjenicu da je vrednovanje tog sektora trenutno natprosječno vrednovano u odnosu na ostatak HR gospodarstva. Iako to nije hrvatski, već globalni trend.

Pogledajte multiple za softverske aplikacije i računalne usluge. Ove prve vam se trenutno vrednuju mjereno kao EV/Ebitda vise od 30, a ove potonje vise od 10. SPAN vam je kombinacija tih dviju djelatnosti.

https://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/New_…le/vebitda.html

• MickeyM
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,076
    • September 27, 2021 at 7:41 PM

Znam da sam pogriješio što nisam barem "mrvice" na IPO dao! Tko god što veli neka, ali do sada je već imao šansu za lijepu zaradu pokupiti!

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • September 28, 2021 at 11:17 AM
    Quote from Moller
    Quote from Miro

p.s.

Display More

Uvaženi kolega Moller,

Za Vaše dobro odmah nogirajte Vašeg pom(b)očnika jer je očito da bunca i ne zna što priča...

A sad ću Vam reći zašto...

1. SPAN trenutno ima 130 mil kn keša na računu, odnosno 66 kn po dionici. Kreditne obveze su im na kraju 2020. iznosile ukupno 35 mil kn i iste redovno servisiraju iz poslovanja. E sad, kupnjom dionica po 100 kn kupuje se 66 kn keša na računu koji se, teoretski može, odmah isplatii kroz dvidendu pa ispada da poslovanje, brend, tržišni udio plaćate 34 kn po dionici, odnosno de facto vrednujete cijelo društvo na 66,6 mil kn. U odnosnu na dobit nakon oporezivanja u iznosu 7,4 mil kn u 2020. godini ispada da kupujete društvo na P/E 9.

2. Na cijeni 100 kn per share, EV/EBITDA bi iznosila 3,2

3. MCAP/BV 1,25

4. P/S 0,31

5. U posljednje 3 godine SPAN ima prosječnu godišnju stopu rasta prihoda od 17% s tim da je rast u 2020. bio preko 30%

6. Uspoređivat ih sa OPTE koja nije mogla iz poslovanja vraćati kreditne obveze i koja je imala vječni, kontinuirani pad poslovnih prihoda, korisnika i tržišnog udjela je u najmanju ruku smiješno (najrađe bi upotrijebio drug izraz, ali bit ću pristojan)

7. Kolega Miro Vam je postao EV/EBITDA multiple po kojima se trguju društva u branši, na oko 20 EV/EBITDA, a Vi bi kupovali po 3,2 :). Ako bi se SPAN tržio po 15 EV/EBITDA, a ne vidim razloga zašto nebi, cijena bi mu bila na 290 kuna.

8. Neki dan sam slučajno na ovom forumu naletio na multiple ZOOM-a (znam da nisu usoredivi, ali čisto da se zna) koji se trži na P/S 18 i na 22 MCAP/BV...a SPAN se trenutno trži na P/S 0,63 i na 2,5 MCAP/BV...ako bi se SPAN tržio samo na 1x salesa cijena bi mu bila 314 kn :)...npr ERNT se trži na 1,17

Palac dolje ste dobili jer ste objavili "doom" vrijednost društva bez ijednog argumenta i brojke i to na trenutno najosjetljivoj temi gdje ima definitivno najviše novih ulagača koji još upoznaju čari burze...to je bilo nepotrebno, pogrešno i ružno

p.s. predlažem da ovu debatu malo "začinimo"... kladim se s Vama da će prije SPAN na 300kn nego na Vaših 100kn, tko izgubi obvezan je uplatit 1k kn u neku dobrotvornu udrugu i priložit dokaz o istom...

NHF

• LeoNT
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,549
    • September 28, 2021 at 11:20 AM

Sutra bi mogli vidjeti kako se poslovalo u 1H:

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SPAN/COI-SPAN-441a91125fe1b7f642adef738ff43ff3.pdf

"...najavu sjednice Uprave društva Span.d.d koje će se održati 29.rujna 2021. godine i na kojima će se razmatrati polugodišnji

nerevidirani financijski izvještaji Grupe SPAN (konsolidirano) i SPAN d.d. (nekonsolidirano) za razdoblje 1.1.-30.6.2021. godine."

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • September 28, 2021 at 11:22 AM

poruka friškim, onako zdravoseljačka, iskustvena... sad se tu veliki igraju, cijena je stabilizirana, tko ima strpljenja nek čeka, tko nema nek uđe čim pomalo krene gore a krenuti će...samo je pitanje kada.

• Philidor
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,190
    • September 28, 2021 at 11:30 AM

Bilo bi zanimljivo znati koliko se rast prihoda odnosi na njihov organski rast poslovanja matice, a u kojem dijelu potječe iz M&A aktivnosti pa ako bi netko imao neku indiciju u tom smjeru bio bih zahvalan :)

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 28, 2021 at 11:40 AM
    Quote from Parica
    Quote from Moller

p.s.

Display More

Uvaženi kolega Moller,

Za Vaše dobro odmah nogirajte Vašeg pom(b)očnika jer je očito da bunca i ne zna što priča...

1. SPAN trenutno ima 130 mil kn keša na računu, odnosno 66 kn po dionici. Kreditne obveze su im na kraju 2020. iznosile ukupno 35 mil kn i iste redovno servisiraju iz poslovanja. E sad, kupnjom dionica po 100 kn kupuje se 66 kn keša na računu koji se, teoretski može, odmah isplatii kroz dvidendu pa ispada da poslovanje, brend, tržišni udio plaćate 34 kn po dionici, odnosno de facto vrednujete cijelo društvo na 66,6 mil kn. U odnosnu na dobit nakon oporezivanja u iznosu 7,4 mil kn u 2020. godini ispada da kupujete društvo na P/E 9.

3. MCAP/BV 1,25

4. P/S 0,31

5. U posljednje 3 godine SPAN ima prosječnu godišnju stopu rasta prihoda od 17% s tim da je rast u 2020. bio preko 30%

6. Uspoređivat ih sa OPTE koja nije mogla iz poslovanja vraćati kreditne obveze i koja je imala vječni, kontinuirani pad poslovnih prihoda, korisnika i tržišnog udjela je u najmanju ruku smiješno (najrađe bi upotrijebio drug izraz, ali bit ću pristojan)

7. Kolega Miro Vam je postao EV/EBITDA multiple po kojima se trguju društva u branši, na oko 20 EV/EBITDA, a Vi bi kupovali po 3,2 :). Ako bi se SPAN tržio po 15 EV/EBITDA, a ne vidim razloga zašto nebi, cijena bi mu bila na 290 kuna.

8. Neki dan sam slučajno na ovom forumu naletio na multiple ZOOM-a (znam da nisu usoredivi, ali čisto da se zna) koji se trži na P/S 18 i na 22 MCAP/BV...a SPAN se trenutno trži na P/S 0,63 i na 2,5 MCAP/BV...ako bi se SPAN tržio samo na 1x salesa cijena bi mu bila 314 kn :)...npr ERNT se trži na 1,17

Palac dolje ste dobili jer ste objavili "doom" vrijednost društva bez ijednog argumenta i brojke i to na trenutno najosjetljivoj temi gdje ima definitivno najviše novih ulagača koji još upoznaju čari burze...to je bilo nepotrebno, pogrešno i ružno

p.s. predlažem da ovu debatu malo "začinimo"... kladim se s Vama da će prije SPAN na 300kn nego na Vaših 100kn, tko izgubi obvezan je uplatit 1k kn u neku dobrotvornu udrugu i priložit dokaz o istom...

NHF

Display More

sačekajmo da krenu s izvještajima, da vidimo u kojem smjeru će se to odvijati, mislim da ste uzeli (poslužili se MIrinim) malo povelike multiple za branšu, ali dobro, valjda će netko jednoga dana i to platiti,

imamo mi i previše primjera gdje brojke pokazuju jednu vrijednost, a tržište sasvim drugačije to cijeni, koliko se ja sjećam, niti jedan IPO se nije održao na početnoj cijeni, a negdje čak ni firma nije opstala, tako da naše tržište ima očito neki poseban model vrednovanja,

možda se jednoga dana skloni ovaj branič na 200 pa se onda ima vidjeti što to stvarno jeste, jer očito je da je neko državno-privatno partnerstvo, jer i neki njihovi poslovi su vezani za državu

okladu toga tipa ne bih prihvatio, jer imam nekakav drugačiji pristup pomaganja potrebitima

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 28, 2021 at 11:55 AM
    Quote from Miro
    Quote from Moller

Ja se ne bavim analizom tko sto piše na forumu jer sam ovdje novi i ne znam kompletnu povijest foruma. Ali cijenio bih povijest SPAN-a i procjenu budućnosti.

evo jedan mali stari upis na zanimljivoj temi iz davnih dana

(5i upis)

možda je nekima pomoglo, možda nije, a tamo je bilo na tisuće mojih postova na raznim temama

Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

ne predmnijevam istu situaciju ni približno ovdje, ali kao mali podsjetnik o tome tko je što kako pisao, mislio, trgovao,

a ovdje neka cvijeta tisuću cvjetova i svi daj bože zaradili,

možda sam ja samo previše oprezan i ne zalijećem se na prvu

• Miro
    Student
    Reakcija primljeno
    69
    • September 28, 2021 at 2:46 PM
    Quote from Moller
    Quote from Parica

Uvaženi kolega Moller,

3. MCAP/BV 1,25

4. P/S 0,31

NHF

Display More

sačekajmo da krenu s izvještajima, da vidimo u kojem smjeru će se to odvijati, mislim da ste uzeli (poslužili se MIrinim) malo povelike multiple za branšu, ali dobro, valjda će netko jednoga dana i to platiti,

imamo mi i previše primjera gdje brojke pokazuju jednu vrijednost, a tržište sasvim drugačije to cijeni, koliko se ja sjećam, niti jedan IPO se nije održao na početnoj cijeni, a negdje čak ni firma nije opstala, tako da naše tržište ima očito neki poseban model vrednovanja,

možda se jednoga dana skloni ovaj branič na 200 pa se onda ima vidjeti što to stvarno jeste, jer očito je da je neko državno-privatno partnerstvo, jer i neki njihovi poslovi su vezani za državu

okladu toga tipa ne bih prihvatio, jer imam nekakav drugačiji pristup pomaganja potrebitima

Display More

Nisu to moje multiple nego javno dostupne od strane Damodorana, odnosno one koje se deriviraju sa američkog tržišta,.. s početka ove godine. Sve piše u disclaimeru.

Osobno se ne vodim pričama s placa, al zanemarimo li to da niste do sada napisali niti komentirali niti jedan broj iz izvješća ili prospekta već pišete kao i većina plac-analitičara po feelingu, rotkivca je preskupa, a krastavci premali za tu cijenu, bilo bi dobro da promjenite model ponašanja i komentiranja jer ovdje smo radi ozbiljne analize, ulaganja i procjena, a ne radi doskočica, pošalica i sličnih trivija koje se ovdje mnogo češće mogu pročitati od ozbiljne i konstruktivne rasprave. Činjenica da je SPAN društvo koje su iz garaže pokrenuli neki tamo dečki davnih dana i to sada burzovno vrednovali, daje im za pravo da nisu slizani sa ovima ili onima i da svoj uspjeh i uspjeh svoje firme prvnestveno mogu zahvaliti sebi i svojim nastojanjima da dostignu postavljene ili zacrtane ciljeve. I to je najveći uspjeh ove priče i ovog IPO-a, uz činjenicu da su sada prispustili unutra i dio ulagača koji su spremni dugoročno ostati uz firmu, uz uvjet da se njezin poslovni rast nastavi i u budućnosti. Vremenom, uz rast, doći će i bolji rezultati i toliko željena viša stopa profitabilnosti. Ufamo se.

Ne treba pljucati po svemu na burzi, nego se ponekad ili uvijek treba staviti u kožu ili cipele onih koji su stvorili ta ulaganja i dugo godina radili da postignu uspjeh i stvore vrijednost. Najlakše je sve apriori pokopati i napisati ne valja, ne vrijedi i nema tu budućnosti ni štofa. Jer nisu sva ulaganja, a bome niti ulagači isti.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

Muzakus May 20, 2025 at 5:11 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,799 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,998 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago