Meni ovo izgleda kao namještanje očekivanja za Q1 izvješće
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
Meni ovo izgleda kao namještanje očekivanja za Q1 izvješće
Sutra je dan D za Q1 ili bude dobro ili bude kaos.
-
Kakav kaos ? Sve piše i sve je najavljeno.
Ovdje ce biti kaos u 4. kvartalu.
-
Dividenda 0,30 €
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/55166
Dividenda 0,30 €
Jel to kvartalna ?
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/55166
Dividenda 0,30 €
Jel to kvartalna ?
Lipih 5% kad bi cijena dionice bila 6€
-
1Q 2024 0,7 mil Eura (-61 %)... Što reći...
-
ovi postoje samo zbog sebe i svojih placa to je samo moje misljenje
-
Kako su samo analitičari navlačili na ovu dionicu dok se uprava iskrcavala...
-
Horvat od neki dan...kaže da ćemo se obogatiti na ovoj dionici
-
-
U Q1 napravili su vecu dobit ko cijelu proslu godinu. Ako tako nastave to je najeftinija dionica na ZSE. Malo si pogledajte brojke, ne treba toliko na prvu loptu udarat.
-
Kad se u izvješću prvo priča o politici, izborima, atmosferi zaposlenika i rodnoj ravnopravnosti prije ikakve naznake o poslovanju, već je sve jasno kako se poslovalo. Znam da je taj ESG sad u modi, ali dobio sam sindrom karpalnog tunela od silnog skrolanja ovih dana...
-
Ova dionica je po meni jedno od najvećih razočaranja na ZSE. Toliko se očekivalo, a ono ćorak. Mislio sam iskreno kako nema šanse da će izbaciti lošije izvješće nego lani, ali izgleda kako je sve moguće.
Za IT kompaniju imaju katastrofalnu neto profitnu maržu.
-
U Q1 napravili su vecu dobit ko cijelu proslu godinu. Ako tako nastave to je najeftinija dionica na ZSE. Malo si pogledajte brojke, ne treba toliko na prvu loptu udarat.
Smanjite malo s navijanjem. Prije sedam dana ste očekivali prihode u Q1 od 45M €, prije mjesec dana ste očekivali dividendu na razini 2023. Kad ćete priznati da stvari ne ide onako kako ste očekivali?
-
Kakav kaos ? Sve piše i sve je najavljeno.
Ovdje ce biti kaos u 4. kvartalu.
mislim da bude kaos kako se vidi po Q1 2024 :), ali dobro pričekamo još malo do kraja 5 mj. Da se vidi kuda ovaj brod ide.
-
Ova dionica je po meni jedno od najvećih razočaranja na ZSE. Toliko se očekivalo, a ono ćorak. Mislio sam iskreno kako nema šanse da će izbaciti lošije izvješće nego lani, ali izgleda kako je sve moguće.
Puno pričaju o zadovoljstvu zaposlenika, a malo o zadovoljstvu dioničara.
-
Oni su više trgovina nego IT kompanija. Prodaja licenci im je 2/3 prihoda.
-
Smanjite malo s navijanjem. Prije sedam dana ste očekivali prihode u Q1 od 45M €, prije mjesec dana ste očekivali dividendu na razini 2023. Kad ćete priznati da stvari ne ide onako kako ste očekivali?
Iskreno sam ocekivao vece prihode, al ruku na srce rezultat EBITDA i neto dobit je puno bolja nego q2,q3 i q4 2023. Vidi se da se vraca profitabilnost. Da u svakom sledecem kvartalu naprave toliki Ebitda, ovaj multiple je na 7, i to je vrlo jeftino.
-
Predsjednik Uprave je zadovoljan, pitam se čime. Još se hvali nekim rastom profitabilnosti, a ono dobit u odnosu na prihode mrtvilo.
Quote"Zadovoljan sam postignutim u prvom kvartalu ove godine. Kao rezultat strategije rasta i izlaska na nova tržišta prihodi su nam porasli za 33 posto i iznose 34 milijuna eura, uz profitabilnost koja je viša u odnosu na zadnja tri kvartala prošle godine. Nastavljamo sa snažnim razvojem u područjima clouda, cyber securityja i AI-a koji su ujedno najbrže rastući segmenti IT industrije", naglasio je predsjednik Uprave Spana Nikola Dujmović.
-
Predsjednik Uprave je zadovoljan, pitam se čime. Još se hvali nekim rastom profitabilnosti, a ono dobit u odnosu na prihode mrtvilo.
Quote"Zadovoljan sam postignutim u prvom kvartalu ove godine. Kao rezultat strategije rasta i izlaska na nova tržišta prihodi su nam porasli za 33 posto i iznose 34 milijuna eura, uz profitabilnost koja je viša u odnosu na zadnja tri kvartala prošle godine. Nastavljamo sa snažnim razvojem u područjima clouda, cyber securityja i AI-a koji su ujedno najbrže rastući segmenti IT industrije", naglasio je predsjednik Uprave Spana Nikola Dujmović.
To je nešto u ovom stilu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166