Knjigovodstvena cijena dionice jest oko 50eur, to je po meni najcrniji scenarij.
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
Uletila sam jučer sa prvom količinom ko' slon u staklarnu
Jutros peglam ulaz, pune ruke posla
Al' ovo je baš brutalno.
Bio je netko pisao da ide ovo na 50 eura, pa ste ga htjeli namazati katranom i perjem, al' čini se da je bio u pravu
Kolika je po vašem mišljenju fer cijena Spana, bez igrica i napucavanja
-
Uletila sam jučer sa prvom količinom ko' slon u staklarnu
Jutros peglam ulaz, pune ruke posla
Al' ovo je baš brutalno.
Bio je netko pisao da ide ovo na 50 eura, pa ste ga htjeli namazati katranom i perjem, al' čini se da je bio u pravu
Kolika je po vašem mišljenju fer cijena Spana, bez igrica i napucavanja
p/e 20
-
Netko "kiti" kupce, ne znam ali mislim Pivci nisu
-
tko su kupci ? tko kupuje ?
samo ne kupujte zaba, podr i tamo gdje su gurui
-
tko su kupci ?
Moguće da NB ponovno ulazi pomoću skrbničkog računa, jer netko veći kupuje. FB sljedbenici su me ovaj put iznenadili i nisam očekivao baš ovakvu paničnu reakciju, ali treba iskoristiti situaciju.
-
Analiza Intercapitala, cijena 71.8 eur preporuka STRONG BUY
[uklonjeno na zahtjev autora dokumenta]
-
Analiza Intercapitala, cijena 71.8 eur
Hvala za ovo, odakle vam to?
-
Analiza Intercapitala, cijena 71.8 eur
Preporuka Intercapitala je Strong buy i od idućeg tjedna očekujem povratak cijene prema gore, jer je ova prodajna reakcija istjerala sve paničare. U ovoj dionici ima puno ljudi koji do sada nisu imali iskustvo sa Zse, te im je ovo prva dionica koju prate, a do sada je cijena redovito samo rasla.
-
Kupio Span na 53,20
Nadam se da neće više padati, jer je do nedavno bio preko 70 i ova reakcija danas je pretjerana
Na što je reakcija?
Evo se kompanija očitovala službeno preko ZSE
-
-
Kupio Span na 53,20
Nadam se da neće više padati, jer je do nedavno bio preko 70 i ova reakcija danas je pretjerana
Na što je reakcija?
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/51173
Evo se kompanija očitovala službeno preko ZSE
Napisao sam na temi Span, ali mislim da je prodajna reakcija na to da su Pivci prodali preko 4000 dionica Span-a po 65-70 € i kupili Podravku, a u isto vrijeme su manageri Podravke prodavali dobivene dionice, pa moguće da je to bio dio nekog dogovora.
-
“Intrinsic valuation” po Capital Experience analizi je 82,74-130,8 eur…..Ova panika stvara odlicnu priliku za kupnju.
I preporuka nije Sell nego Hold. Ko bi razumjeo ove prodavace.
prema ovoj analizi "this time next year (ups... 2028.) we will be millionaires"
da ne mislite da sam bio sarkastičan, u privitku imate izvadak iz analize.
p.s.
osim ako analitičari nisu sarkastični
-
Ne kupujte guru dionice jer cete proci jednako i gore nego na SPAN ili ATPL. Fantomski dokap je usmjeren na preuzimanje vasih novaca. Mogu zaraditi SAMO NA VAŠIM novcima.
-
I sam čekam jel bude ponovno niz lojtrice, nitko više po asku ne želi
-
SPAN i jos par dionica sa 31.8. 2023 uvrsteno v MSCI Frontier markets small cap index.
-
Za investitore se se ne treba brinuti. Ima i fondova koji kupuju i znaju sto se dogadja. Ova firma zna sto radi. I kakav revenue i NPM ocekuje najkasnije 2025. Mislim da ce sve morati biti gotovo prije 2026. Ovakva investicija je i KODT. To su ozbiljne firme. A npr ocekujem jos ovakvih lojtrica i na drugim dionicama. Ako vidite da to kupuju oni ili neki drugi skrbnicki racuni - bježite. Npr, navodim samo kao primjer i nista vise, kupuju SAPN, izmaknute se, ne sudjelujte u tome jer necete stici izaci...Zamislite sto bi mogli raditi npr sa dionicama Medike. Da ih se docepaju. Za SPAN je dobro istresti slabe ruke. I procitati izvjesce.
-
Znači tamo gdje su NB i Pivci ne ulažite novce. Ne kupujte te dionice, jer jedino na vasim.novcima mogu zaraditi. Ne dajte da vas navuku. U dionice u koje oni ulažu ne ulažite. Niti ZABA niti PODR.
Jel ovo neki sarkazam ili šta? ja sam glup pa ne kužim.
-
Kad firma u 1Q ostvari dobit od 1,7mio EUR, a u 2Q padne u gubitak od -455kEUR, što se može očekivati u 3Q?
Očito je da su prisutni neki rizici i neizvjesnosti i ljudi prodaju.
-
Znači tamo gdje su NB i Pivci ne ulažite novce. Ne kupujte te dionice, jer jedino na vasim.novcima mogu zaraditi. Ne dajte da vas navuku. U dionice u koje oni ulažu ne ulažite. Niti ZABA niti PODR.
Jel ovo neki sarkazam ili šta? ja sam glup pa ne kužim.
Nije sarkazam nego upravo gledate sto se dogadja kada se kitovi krenu hraniti planktonima . Dakle kada imate veliki free float i mogucnoat manipuliranja cijenom od strane " profesionalaca " koji utječu na cijenu i na taj nacin zaradjuju na lakim rukama iz velikog free floata. Ako mislite da ih mozete pratiti, samo napred....na nekome ce zaraditi, a ovaj forum citaju i oni na koje oni računaju...a od investiranja Pivaca i sami znate sto se dogodilo u Krašu npr..vidim da sada hvale industriju...da nemaju pik na kakve industrijske dionice ? Kakvi su im freefloati ? Jedna ce biti na piku. I uz novce, priču, spektakle krenuti ce cijena gore , dovoljno da u iskrcaju zarade...zar nije lijepo netko napisao zasto kupiti zaba kada je ljubljanska jeftinija, zasto ne investirati u mediku ili kodt ? Ili SPAN ?
Dakle, izbjegavajte dionice sa velikim freefloat i nejasnim vlasnicima poput ATPL na kojima mogu manipulirati cijenom. Sto mislite sto bi od MEDIKE naoravili da je se mogu docepati ? Sada kazu da kupuju KOEI ?
-
Po meni Pivci su sljepo vjerovali nekom 'savjetniku' , sami nisu gledali FI i zbog obiteljske situacije odnosno smrti Ivice Pivca. Sad ih je uhvatila panika, nevjerujem u nikakve teorije urota i slične gluposti koje ovdje promovira jedan član. Pokazali su se diletanti, simple as that. Ovako se ne prodaje ovoliki udio u firmi.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner