netko junački kupuje na 43, ovo mi sad miriše na proboj prema gore...bumo videli
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
netko junački kupuje na 43, ovo mi sad miriše na proboj prema gore...bumo videli
Seller je pri kraju. Ima samo jos nesto vise od 2.5k
-
Seller je pri kraju. Ima samo jos nesto vise od 2.5k
Mislimo na istog, AZ? To govoriš na temelju uvida u knjigu dionica ili?
-
AZ da! Ima na asku na 55 otvoreno kolicino i smanjuje za toliko koliko proda kad razbije bid.
Od 1.2. je bil promet do danas oko 45k, veliku vecinu je prodao on. A imao je 30k.
-
Otišla baka s kolačima.
Izgleda da posljednjih 550 komada možda i nije ni bilo njihovo. Bila sta 2 naloga na 55.
-
rekao bih da si u pravu...
-
Čini se da je pretovar na 43 završio
-
Tek smo na pocetku, nastavlja se shopping do izvjesca a poslje ce postat skupo
-
Tek smo na pocetku, nastavlja se shopping do izvjesca a poslje ce postat skupo
Skupo za onog koji nije kupio.
-
Ovo po meni nije dionica koju se kupuje do sledeceg izvjesca. Span je napokon 20 godina rada docekao vrijeme za uspjeh. Sledecih 10 godina bude posla s Cloudom i Cybersecurity-jem, AI -jem i digitalnom transformacijom. Nisu za bezveze zaposlili 400 novih ljudi zadnju godinu dana. I jos traze. SPAN i ERNT sta jedini dvije growth dionici na ZSE.
-
-
Ovaj sta kupuje nije zadovolja kupljenom količinom tako da ce sad brokeri podignut ljestvicu da bi kupili onoliko koliko ovaj veliki zeli.Samo glasno razmišljam🫢
-
Sa dobrim izvješćem, dividendom može ovo još jače potegnuti
-
ujutro nema ispod 45!
-
Iša san kod popa se ispoviditi i rekoh mu da sam zgriješio prodavši dio SPAN-a na 262kn.
Sve po dogovoru izmolia 5 Zdravomarija ali mi se još nisu vratile dionice.
Kome da se dalje obratim, negdi je zapelo?
🤗😁
-
Iša san kod popa se ispoviditi i rekoh mu da sam zgriješio prodavši dio SPAN-a na 262kn.
Jesli probo se prebacit na Hinduizam? Mozda bude vise srece na dionicama!
-
Jesli probo se prebacit na Hinduizam? Mozda bude vise srece na dionicama!
Može,hvala kolega probam i to čim završim ovih 60 dana joge što mi je takoder predloženo 😅
-
Novo veliko postignuće: Span osvaja 13. Microsoftovu naprednu specijalizaciju | span.euPonosni smo što možemo objaviti da smo osvojili 13. Microsoft naprednu specijalizaciju - Low Code Application Development Advanced Specialiwww.span.eu
I zašto je to dobra vijest za dionicare piše ICT portal u članku Snažan rast low code tehnologije u 2023.
ICT Business | Snažan rast low code tehnologija 19,6 posto u 2023. godiniPredviđa se da će svjetsko tržište razvojnih tehnologija s low (niski) kodom iznositi ukupno 26,9 milijardi dolara u 2023., što je porast od 19,6 posto u…www.ictbusiness.info -
🤗😁
Vjerojatno su ti dionice kod popa, otpustio ti je grijehe i preuzeo teret na sebe,a ti se žališ.
-
🤗😁
Vjerojatno su ti dionice kod popa, otpustio ti je grijehe i preuzeo teret na sebe,a ti se žališ.
Jedino i ima smisla da su kod nekoga bliže oltaru.
-
Jedino i ima smisla da su kod nekoga bliže oltaru.
Legendi je danas 76. rođendan: "Prvo sam molio Boga za bicikl. Onda sam ga ukrao i molio oproštaj"PRIJE točno 76 godina na današnji dan rođen je jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice, Alfredo James "Al" Pacino.www.index.hrFora mi ovo sa biciklom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun