Volija bi čuti prognozu za sutra?Ima li neko volje napisati par riječi?
Vi ih imate dovoljno i zasad su precizne.
Volija bi čuti prognozu za sutra?Ima li neko volje napisati par riječi?
Vi ih imate dovoljno i zasad su precizne.
Danas je stvarno bio dan D a sutra bi mogli kroz Ardensku šumu završiti ravno u Njemačkoj😃
Pitanje je da li je trezor ili neki jači igrač
trezor imho nije, ovo bubri već neko vrijeme a nije bilo prijave stjecanja vlastitih dionica...no vidjet ćemo sutra hoće li kaj prijaviti
Trezor nije 100%. Trezor ne diže cijenu i ne kupuje aktivno. Bilo bi suludo da nedavno nisu kupovali od “primarnih dioničara” po znatno nižim cijenama, a da bi sad ovako kupovali na tržištu?! Osim ako nisu ugovorili posao života, al onda se opet postavlja pitanje povlaštenih informacija i njezinog iskorištavanja. No ne vjerujem u to.
To je neki investitor sa dugim vremenskim horizontom i značajnom viškom novca (tko prepozna slabost tržišta i utjecaj likvidnosti odnosno nelikvidnosti) i netko tko je vjerojatno portfeljni ulagač sa par uzdanica u portfelju, “a la Pivci” ili sl. Ne vjerujem ni da su institucionalci tipa fonodvi. Oni tako ne kupuju.
Šteta je sto ovdje na forumu imamo proboj informacija i defacto mogući front running. Ili moguću manipulaciju i navlačenje neprovjerenih i nepouzdanih informacija. Ne znam kako pojedinci ovdje ne razumiju da se svima i svemu može ući u trag.
Već sam skoro zaboravio na ovaj touch naših "malo većih" investitora.
227k € Promet već.
LAvovska Borba između lijevih i desnih u knjizi ponuda
227k € Promet već.
Jedni ruše a drugi kupuju.
227k € Promet već.
Jedni ruše a drugi kupuju.
"Na ZSE ništa novo"
Al je dinamično postalo zadnja par dana na "Span"-u.
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
I Bakić je na facebooku stavija na popisu pridošlica span.Valjda kad Bakicu valja onda valjda vridi!
To su bistveni elementi zbog kojih ce rasti i cijena dionice.
Samo tako dalje Spanovci !
Jos jedna analiza sektora.
Ako je ispao iz top 10 ne mora znaciti da je sve prodao. Do sada su dnevno prodavali jako male kolicine obzirom na promet. Vjerojatno nastavljaju i dalje s jos manjim kolicinama.. Moja procjena je da se sada ceka izvjesece za Q4 koje ce odraditi smjer za dalje.. naravno up up 😀
Da ali kako su izašli nije prikazano koliku su količinu prodali, 1.2. i 2.2. dok je ukupno prodano otprilike 25.000 dionica. Kako su oni prije ta dva dana imali nekih 30.000 komada možemo samo pretpostavljati koliko im je ostalo jer ti podaci nama nepretplatnicima neće biti prikazani. Vjerojatno će kojima su ti podaci dostupni usmjeravati daljnje trgovanje, a mi ostali možemo pogađati. Ja i ne smatram da će trgovanje ići na više jer su izašli. (!!!)
Jos jedna preporuka : Span i Koncar
😂😂😂😂😂 znas kad se hvali vlastiti konj.... ako neznas hvali se kad se prodaje..😎
I danas span najlikvidnini i tako ce biti i u idućim danima ako ne najlikviniji onda među likvidnijim dionicama.Onaj koji kupuje svoj cilj opravdava a to je kupovati a ne baš puno dizati cijenu.To je moje mišljenje🤣
I danas span najlikvidnini i tako ce biti i u idućim danima ako ne najlikviniji onda među likvidnijim dionicama.Onaj koji kupuje svoj cilj opravdava a to je kupovati a ne baš puno dizati cijenu.To je moje mišljenje🤣
Izgleda da danas nije kupio ništa po cijeni koju nudi.
koju cijenu nudi?