Dobro se čisti Pivca, danas je prodao jos najmanje 3k.
Jos malo pa nestalo.
Dobro se čisti Pivca, danas je prodao jos najmanje 3k.
Jos malo pa nestalo.
Izgleda više nema Pivaca...
Sad pilići kolo vode
Sad pilići kolo vode
O Bože...a lijepo nam je bilo ispod 50 dok je trajalo
Haha super mi je ovaj forum, kad su Pivci kupovali svaki dan se izvjestavalo koliko su kupili. U njih se gledalo kao velike znalce i pokazatelj u kojem smjeru ide firma. Vidi sad ni 2 mjeseca nije proslo od toga, oni su beznacajni i sad se samo broji do koliko su vani 🤣
Haha super mi je ovaj forum, kad su Pivci kupovali svaki dan se izvjestavalo koliko su kupili. U njih se gledalo kao velike znalce i pokazatelj u kojem smjeru ide firma. Vidi sad ni 2 mjeseca nije proslo od toga, oni su beznacajni i sad se samo broji do koliko su vani 🤣
Nisu beznačajni, da nisu raprodavali poziciju ne bi ni otišli ispod 50
MM-a više nema na prodaji...uplašio se
Ovaj zakon o držanju dionica dvije godine da bi bila prodaja neoporeziva me naučila čuvati dionice, ima nešto i poučno u poreznom pravilu.
Da ima nešto i poučno ako dionica ponovo dođe na 70 eura a prodaja će vjerojatno početi i prije 70.
Određene institucije započele su (izgleda) s narudžbama sigurnosnih edukacija, savjetovanja, analiza, od SPAN-a.
https://dalmacijanews.hr/clanak/nova-er…osti-interneta/
Određene institucije započele su (izgleda) s narudžbama sigurnosnih edukacija, savjetovanja, analiza, od SPAN-a.
"Projekt se provodi u suradnji s Odborom za sigurnost Splitsko-dalmatinske županije, Mrežom Vijeća za prevenciju i IT tvrtkom Span d.d. iz Zagreba. "
Biti će toga sve više što zbog dolaska NIS2, što zbog veće svijesti o cybersecurity izazovima.
Radi se i u Estoniji
Konferencija Microsoft i Span bila na programu. Ali nema vise linka.
Pokušavalo se stopirati rast...ali kupnja je jača od prodaje
Zadnjih dana ozbiljan promet...
Da, Pivac prodava poslednje dionice…
Da, Pivac prodava poslednje dionice…
zato danas utihnina tu i tamo se proda par desetaka dionica, jučer je išlo u stotine i tisuće, zašto?
Preporuka za Span: Buy
Kaze analiza: A golden opportunity.
Preporuka za Span: Buy
https://www.linkedin.com/posts/milan-ho…=member_android
Kaze analiza: A golden opportunity.
neobično mi je u analizi što daju ovako nisku isplatu dividende kad znamo da je politika društva da isplate 20-50% dobiti u dividendu:
Radi se na puno.
Dugo već, nisam vidio ovako velike manipulacije sa cijenom dionice, kao što se to ovdje događa!
Pratimo dalje!
Zadnjih dana je onaj slovenski fond nešto sitno prodavao... da nisu oni...ili Pivci još imaju...