Iskustva sa zapošljavanjem u SPANu
Očekivao sam bolji feedback.
Ne bih ja baš te postove uzimao kao previše relevantne
Već sam čitao taj topic prije, i prvo sam pomislio jel oni pričaju o istom Spanu u kojem radim.
Selekcijski postupak se već godinama ublažava kako raste potreba za sve više radnika. Pola nas koji smo zaposleni u zadnjih 5 godina, vjerojatno ne bi prošli prije 10-ak kad su imali 70-ak radnika i puno rigidnije uvijete. Očito je nekima i ovo tlaka i misle da su vrijedniji od toga, ne shvaćaju da su se time u startu eliminirali, jer ako im je to tlaka, ni nisu za Span, jer nemaju pojma kakvo ih okruženje čeka kod naših korisnika i koliko će im to tek onda biti tlaka
Ovaj Brogan vidim 12-13 godina kasnije još nije provario odbijenicu. Pari mi kao da je dobio fini udarac u Ego tada
Display MoreIskustva sa zapošljavanjem u SPANu
Ne bih ja baš te postove uzimao kao previše relevantne
Već sam čitao taj topic prije, i prvo sam pomislio jel oni pričaju o istom Spanu u kojem radim.
Selekcijski postupak se već godinama ublažava kako raste potreba za sve više radnika. Pola nas koji smo zaposleni u zadnjih 5 godina, vjerojatno ne bi prošli prije 10-ak kad su imali 70-ak radnika i puno rigidnije uvijete. Očito je nekima i ovo tlaka i misle da su vrijedniji od toga, ne shvaćaju da su se time u startu eliminirali, jer ako im je to tlaka, ni nisu za Span, jer nemaju pojma kakvo ih okruženje čeka kod naših korisnika i koliko će im to tek onda biti tlaka
Ovaj Brogan vidim 12-13 godina kasnije još nije provario odbijenicu. Pari mi kao da je dobio fini udarac u Ego tada
Meni se pari da si ti plaćeni PR od SPAN-a, s obzirom kako pišeš po forumu.
To je samo moje mišljenje i zadržavam pravo da nije ispravno, pa se unaprijed
ispričavam
Display MoreNe bih ja baš te postove uzimao kao previše relevantne
Meni se pari da si ti plaćeni PR od SPAN-a, s obzirom kako pišeš po forumu.
To je samo moje mišljenje i zadržavam pravo da nije ispravno, pa se unaprijed
ispričavam
Varaš se, Plaćen sam, ali kao Sys Admin.... al nije ti loša ideja
Da je sve med i mlijeko, nije.. a i svi imamo različite kriterije kod procjene nečega.
Ono kaj je meni dobro, nekome drugome smeta, i obratno...
Imate li vi kakav dokaz za svoje tvrdnje o plaćenom PR-u i kolegi?
Mislim, kolega je sam naveo da je zaposlen u SPAN-u pa mi nije jasno zašto bi još trebao biti placen za uobičajene komentare jednog zaposlenika?
Mislim, kolega je sam naveo da je zaposlen u SPAN-u pa mi nije jasno zašto bi još trebao biti placen za uobičajene komentare jednog zaposlenika?
Ma dobro, kolega je mislim to rekao u polušaljivom tonu, nemam ništa protiv malo podbadanja
Al mislim da smo već zagrizli malo u offtopic jer ne znam koliko radna klima i zadovoljstvo radnika zaista ima utjecaja na cijenu dionice i kretanje iste
Ma dobro, kolega je mislim to rekao u polušaljivom tonu, nemam ništa protiv malo podbadanja
Al mislim da smo već zagrizli malo u offtopic jer ne znam koliko radna klima i zadovoljstvo radnika zaista ima utjecaja na cijenu dionice i kretanje iste
Ma da tako je, to je bilo samo jedno prijateljsko podbadanje
Nemojte mi što zamjeriti, lijepo je ako volite svoju firmu,
pa ju još besplatno hvalite po, eto slučajno, financijskom forumu
koji čitaju i fond manageri koji imaju dionice SPAN-a .
Šala mala, ali znate kako kažu, u svakoj šali...
Display MoreMa dobro, kolega je mislim to rekao u polušaljivom tonu, nemam ništa protiv malo podbadanja
Ma da tako je, to je bilo samo jedno prijateljsko podbadanje
Nemojte mi što zamjeriti, lijepo je ako volite svoju firmu,
pa ju još besplatno hvalite po, eto slučajno, financijskom forumu
koji čitaju i fond manageri koji imaju dionice SPAN-a .
Šala mala, ali znate kako kažu, u svakoj šali...
Hmm.. nisam iz te perspektive gledao i kad se tako postavi, mogu shvatiti to s PR-om.
Kako kažu: Svaki cigo svoga konja hvali XD
Moji dojmovi, su samo moji, i da, subjektivni su, jer sam zadovoljan sa svojim poslom i uvjetima koje imam.
Mislim da to generalno na ovom forumu i nije neka reklama za same ulagače. Ako ćemo brutalno sirovo gledati s financijske strane, svaki bonus, pogodnost za radnike, dobra plaća znači da je dobit mogla biti i veća da je firma manje okrenuta prema svojim djelatnicima, a više prema bilanci
U svakom slučaju, tu su moderatori, pa ako sam negdje pretjerao obrisat će postove
Ako je vec netko dao disclaimer da kao pisac postova je u sukobu interesa jer je zaposlenik, onda je svatko i upoznat s tom cinjenicom i moze tu cinjenicu ukljucit prilikom citanja postova i pravilnije se postaviti u kritickom koristenju informacije. Naravno da zaposlenik mozda ne moze bit objektivan uvijek u svim stvarima isto kao i netko tko gleda s druge pozicije ali opet sta vise razlicitih misljenja doprinose boljim informacijama, sad na svakome je kako ce iste gledat i iz njih zakljucit.
Subjektivno mišljenje zaposlenika o firmi u kojoj rade je objektivna činjenica prilikom njene evaluacije.
Ako ikome nešto znači...SPAN za 15 dana ulazi u CROBEX.
Ima uvjete i za ulazak u CROBEX10 jer je bolje rangiran od ARNT i ADPL, ali prednost prilikom revizije imaju postojeće sastavnice tako da u ovoj reviziji ne očekujem ulazak u CROBEX10. Samo je HPB, koji isto nije u CROBEX10, bolje rangiran od njega...
Mislim da mu jos uvijek nije vrijeme za ulazak u top10?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SPAN/COI-SPAN-fb21d7308b3320ff6679dfe697de5838.pdf
Odluka o isplati dividende. 😎
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…fe697de5838.pdf
Na sjednici tek moraju odlučiti o politici isplate dividende.......čemu ovo......
Na sjednici tek moraju odlučiti o politici isplate dividende.......čemu ovo......
u hibridnom ratovanju svaka kuna je bitna
imam malo SPAN a, ali me ne vesele ovakvi postupci, možda jer bih još kupio
Najvjerojatnije ce odlucit da nece. 🙆♂️🤦♂️
Odluka o dividendi ovaj tren mi se čini manje važna.
SPAN ima i ured u Ukrajini (Kijev), koji je po svoj prilici prestao raditi. Kako će se to odraziti na firmu, taj bi podatak trebali doznati.
Odluka o dividendi ovaj tren mi se čini manje važna.
SPAN ima i ured u Ukrajini (Kijev), koji je po svoj prilici prestao raditi. Kako će se to odraziti na firmu, taj bi podatak trebali doznati.
dobro jutro.. zato smo jucer i ronili... a nisam htio pisati po forumu...
Ukrajina je sa prihodima ispod 10%.
Mislim da nece nista posebno poremetit poslovanje.
Najvece prihode ima Britanija, pa Hrvatska.
Ukrajina je sa prihodima ispod 10%.
Mislim da nece nista posebno poremetit poslovanje.
Najvece prihode ima Britanija, pa Hrvatska.
U prva tri kvartala 2021. na tržištu Ukrajine ostvareno je 22% prihoda Grupe...