BDI 3.235 svi indexi UP
BCI 4.699
BPI 3.212
BSI 2.452
BHSI 1.560
BDI 3.235 svi indexi UP
BCI 4.699
BPI 3.212
BSI 2.452
BHSI 1.560
BCI 5 T/C routes 180000 38970 874
BPI 5 T/C routes 82500 28904 750
BSI 10 T/C routes 58328 26972 231
BHSI 7 T/C routes 38200 28080 15
BDI INDEX 3235 +64
Neću se više ni truditi. Opet jasko ima najbrži prst.
Možda se dogovore, i smanje u postocima broj brodova, i vozarine ostanu i dalje visoke....nikad se ne zna 😀....za sad je više nego dobro, a dionice će malo sa zakašnjenjem reagirati...
Možda se dogovore, i smanje u postocima broj brodova, i vozarine ostanu i dalje visoke....nikad se ne zna 😀....za sad je više nego dobro, a dionice će malo sa zakašnjenjem reagirati...
E da bar hoce...
Nazalost, dry bulk je jaaaako disperziran. Najbolji primjer savrsene konkurencije. Gotovo savrsene.
Kod kontejnera je druga prica.
Da li je ovo danas uvod u rally ili još jedno gore dole?
Jel netko primetio kako najrizicniji bulk od svih NM u ovom zadnjem padu zadnjih mjesec-dva je najmanje pao, logika da nema logike ili i to prica neku svoju pricu ?
🤞🏻
✌🏻
👋🏻👋🏻👋🏻
Uvik ima nade.
https://net.hr/danas/svijet/i…38-9a9fff3d0266 izgleda da su postigli dugoročni ugovor, za ugalj bez kojeg Indija ne može...
Vikinzi nastavljaju rast...trenutno su na 15% od vrha...jučer preko bare snažan rast...futuresi i danas zeleni...vidjet će mo poslje podne preko bare kuuda se ide.
China's coal imports jumped 200.33% or 23.38 Mt from a year ago and 30.1% or 8.11 Mt from Oct to 35.05 Mt in Nov, showed data from the General Administration of Customs (GAC). https://t.co/taNU7TrYUqKolege na Twitteru već pale rakete, puštaju onaj gif s Clooneyem i stavljaju Joakima na meme. Gadno je!
Kejpovi rasturaju, futuresi trenutno +8,80%.
Kvragu, pa nećemo valjda ponovno padati s 80.000$...
Kvragu, pa nećemo valjda ponovno padati s 80.000$...
Takvi padovi su mi najdrazi - sa spektakularnog na fantasticno.
Kolega mitko kakva su vasa ocekivanja za q1? Da li vam je prosinac vozarina za sada u skladu ili iznad ocekivanja?
Kolega mitko kakva su vasa ocekivanja za q1? Da li vam je prosinac vozarina za sada u skladu ili iznad ocekivanja?
Moja ocekivanja nisu uopce bitna. Nitko ne zna sta ce biti sutra . Treba pratiti razvoj dogadjanja i u hodu se prilagodjavati. Trenutno sam out.
Moja ocekivanja nisu uopce bitna. Nitko ne zna sta ce biti sutra . Treba pratiti razvoj dogadjanja i u hodu se prilagodjavati. Trenutno sam out.
I bez JDPL, koji je odradio već više od 20% od zadnjeg dna?
BCI 5TC 41324 2354
opet rast i to dobar..
Spominjali smo ako se ne varam loosert? i ja spike u drugoj polovici 11 tog mjeseca(naravno citali od strucnjaka) i izgleda da se on upravo desava. Svemu sto citam i cemu svjedocimo jedina nepoznanica je Q1, budu li tad vozarine za cape upola kao sada, a za paname i supre oko 20 k, brodari ce eksplodirati. Jednostavno je ostatak 2022 i 2023, na njihovoj strani, ne desi li se neki labud krive boje . Puno je vise pozitivnih vijesti za kladiti se na njih nego protiv, a i nakon 10 godina su zasluzili.