koja je fora s Goglom danas?
Dobro pitanje. BELCO i JINH također u malome minusu
Šta je s Vikinzima, ima li neko informaciju kakvu?
koja je fora s Goglom danas?
Dobro pitanje. BELCO i JINH također u malome minusu
Šta je s Vikinzima, ima li neko informaciju kakvu?
O ovome se radi
Jesam li lijepo rekao da su to potpuni i apsolutni debili? Kao da zemlju vode njemacki zeleni. Majko moja...
BCI 5TC 63030 +1721
Kaze Joakim da ce ovaj tjedan biti jako zanimljiv, virujem da misli u nasu korist.
Uz oni BDI trokut samo jos dodatna potvrda da je trend jos uvjek prema gore
Freight futures am update
Capesize up ~7%
Panamax up ~1%
BDI 4.717
BCI 7.600
BPI 4.020
BSI 3.363
O ovome se radi
Po ovome kako sad stoji premarket samo na gogl paničare, sblk mali minus i to je to. Nije mi jasno zašto baš gogl ali otvore li stvarno oko 10 udaram po dipu pa ko živ ko mrtav
Ja čekam da se kolege konačno istovare jer je gotovo nevjerojatno pod kojom su količinom stresa kaj su uopće u dionici.
Meni nerazumljivo, ali eto...
Znači probijena brana na 4660 bodova....ide to prema 5000 bodova.
Probijen otpor na 4660 ide to sada na 5000+
Ja čekam da se kolege konačno istovare jer je gotovo nevjerojatno pod kojom su količinom stresa kaj su uopće u dionici.
Baš mi ih je žao.
ZSE bi trebala nuditi antistres program za ugroženu skupinu!
da imaju danas priliku i kome, možda i bi, ali ovih parsto komada na bidu baš ne ohrabruje, a ni kauboji baš ne obećavaju zelenu pašu danas
Bit ce toga i vise.
Nema majci, ili ce se loziti ugljen i trositi rudaca ili se ide u siromastvo. Nema nikakve sanse da se zelena tranzicija provede upotrebom sadasnje tehnologije kroz par desetljeca bez strahovitih ekonomskih i socijalnih lomova.
Apsolutno nikakve.
Jedna zanimljiva slicica sad jel dobro napravljena ali svakako za zamislit se