koja je fora s Goglom danas?
Dobro pitanje. BELCO i JINH također u malome minusu ![]()
Šta je s Vikinzima, ima li neko informaciju kakvu?
koja je fora s Goglom danas?
Dobro pitanje. BELCO i JINH također u malome minusu ![]()
Šta je s Vikinzima, ima li neko informaciju kakvu?
O ovome se radi
Jesam li lijepo rekao da su to potpuni i apsolutni debili? Kao da zemlju vode njemacki zeleni. Majko moja...
BCI 5TC 63030 +1721
Kaze Joakim da ce ovaj tjedan biti jako zanimljiv, virujem da misli u nasu korist.
Uz oni BDI trokut samo jos dodatna potvrda da je trend jos uvjek prema gore ![]()
Freight futures am update
Capesize up ~7%
Panamax up ~1%
BDI 4.717
BCI 7.600
BPI 4.020
BSI 3.363
O ovome se radi
Po ovome kako sad stoji premarket samo na gogl paničare, sblk mali minus i to je to. Nije mi jasno zašto baš gogl ali otvore li stvarno oko 10 udaram po dipu pa ko živ ko mrtav ![]()
Ja čekam da se kolege konačno istovare jer je gotovo nevjerojatno pod kojom su količinom stresa kaj su uopće u dionici.
Meni nerazumljivo, ali eto...
Znači probijena brana na 4660 bodova....ide to prema 5000 bodova.
Probijen otpor na 4660 ide to sada na 5000+
Ja čekam da se kolege konačno istovare jer je gotovo nevjerojatno pod kojom su količinom stresa kaj su uopće u dionici.
Baš mi ih je žao.
ZSE bi trebala nuditi antistres program za ugroženu skupinu!
![]()
da imaju danas priliku i kome, možda i bi, ali ovih parsto komada na bidu baš ne ohrabruje, a ni kauboji baš ne obećavaju zelenu pašu danas
Bit ce toga i vise.
Nema majci, ili ce se loziti ugljen i trositi rudaca ili se ide u siromastvo. Nema nikakve sanse da se zelena tranzicija provede upotrebom sadasnje tehnologije kroz par desetljeca bez strahovitih ekonomskih i socijalnih lomova.
Apsolutno nikakve.
Jedna zanimljiva slicica sad jel dobro napravljena ali svakako za zamislit se

![]()