DRY BULK
-
-
-
Znaci ipak su 4 narucili? 2 plus dvije opcijske. Odlicno!
-
Jel to stižu već od 6. mjeseca prema ovoj tablici
-
-
-
Bit će tu i kašnjenja. U prošloj godini isporučili su ukupno 6 brodova od čega četiri u zadnjem kvartalu. A u ovoj planiraju izgraditi 36 brodova, 14 samo u prvom kvartalu.
-
ova tablica nije ažurirana valjda 4 mjeseca.......pa mi smo u q1/2023 a di su vozarine od toga u tablici?.......taj base case je propao već tad kad je napisan........nisam siguran ali trebalo bi vidjeti kakav je wost case tada bio jel mislim da su i njega prešišali u minus.......
Bit će tu i kašnjenja. U prošloj godini isporučili su ukupno 6 brodova od čega četiri u zadnjem kvartalu. A u ovoj planiraju izgraditi 36 brodova, 14 samo u prvom kvartalu.
atpl nije potvrdila da je iskoristila te 2 opcije.......možda one stoje i dalje ali nisu iskorištene.......a sad, koliko je to dobro ili loše, reći će vrijeme......jel ako oćekuju visoke vozarine ove godine, opcijske ugovore trebali su potvrditi odavno jel brod nije gotov dan nakon korištenja opcije.......
-
Nije potvrdila ni odustajanje od opcijskih ugovora. A brodovi su dobili Hull No. To shvaćam kao da će biti izgrađeni.
-
Shipping Weekly 2/2023 fda195_b63ab2825baf498aa5d3791fda8cde58.pdf (usrfiles.com)
-
India Makes Power Plants Import Coal to Avert Looming Crunch
Generators must bring in 6% of their demand through September
Country sees 24 million ton deficit in six months from April India Makes Power Plants Import Coal to Avert Looming Crunch - Bloomberg
-
-
-
S obzirom da dolazi recesija na koliko je postavljen recesijski nalog na bidu?
-
S obzirom da dolazi recesija na koliko je postavljen recesijski nalog na bidu?
Kolega se samo brine za nas pa bi i mi tribali uzvratiti te osnovati nekakav dobrovoljni fond i svak staviti koji kom dionice u njega… ako ne uspije kupiti da mu udjelimo 😅
-
Capeovi i danas padaju, a očekujem i značajniji pad Panamax vozarina.
BCI 5TC 12741 -496
-
Ja ocekujem znacajniji pad GOGL da nadokupim ali ne ide🤔.
Lagano me hvata nervoza. Kineska Nova, kad ce pasti nego sad...
-
Kad prođe nova, a vozarine ne krenu rasti.
Ako je vjerovati Lisici
-
Nemoj, to me cini jos nervoznijim jer evo zadnjih par tjedana GOGL i narastao, jer ako se prevarim, ode to....
-
Nemoj, to me cini jos nervoznijim jer evo zadnjih par tjedana GOGL i narastao, jer ako se prevarim, ode to....
Neki dan je bio ispod 8$. Prilike na dry bulku naglo dolaze, ali i naglo odu.
-
Tocno. Ja udrio pisati po yahoo, hegnaru ali uzalud. Ljudi valja kuze da treba proci Kineska Nova pa ce biti jasnije... Jos kinezi krenuli u otvaranje, azijske burze vec u bull marketu... Izgrizao nokte do kostiju od nervoze i cekanja
-
Capeovi i danas padaju, a očekujem i značajniji pad Panamax vozarina.
BCI 5TC 12741 -496
i ja ocekujem da me netko poklopi po nalogu, ali slabo, bas treba biti strpljiv 😒
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 15k
- Admin