1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• maratonac
  • February 19, 2020 at 1:17 PM
  • Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 4, 2022 at 4:16 PM
    • #3,241
    Quote from DiAbLeRo
    Quote from Marielena

Valjda mislite potpora na 400 kuna.

Toliko o kolegi aliasu i njegovoj stručnosti. Pisao bi analize a ne zna što je otpor a što potpora. On je jedini 100% siguran indikator da uskoro kreće rast. Bilo je tako i početkom prošle godine, ništa se osim nicka promijenilo nije.

Alias ne pise na forumu vec godinu dana :)

• Ebenezer
    Student
    Reakcija primljeno
    232
    • July 4, 2022 at 7:58 PM
    • #3,242

Ide ovo u bezdan...

• Chuck
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    507
    • July 5, 2022 at 1:33 PM
    • #3,243
    Quote from fond300

5TC 17283 -1198

Capesize down ~4%
    Panamax down ~4%

Ovo je strašno, sve se crveni

https://www.braemarscreen.com/

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • July 5, 2022 at 1:44 PM
    • #3,244
    Quote from Chuck
    Quote from fond300

5TC 17283 -1198

Capesize down ~4%
    Panamax down ~4%

Jesi se jako zabrinuo za ATPL?

Biti će to sve ok...firma lijepo zarađuje, krenuli su i sa dividendom a perspektiva oko Dry bulka izgleda dosta dobro.

Tako da trebaš malo pozitive dodati u toj negativi svakodnevnoj i biti će sve bolje.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • July 5, 2022 at 1:46 PM
    • #3,245
    Quote from Chuck
    Quote from fond300

5TC 17283 -1198

Capesize down ~4%
    Panamax down ~4%

Zasto vas tako zulja Atpl kada ga nemate?

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • July 5, 2022 at 2:04 PM
    • #3,246
    Quote from Marielena
    Quote from Chuck

Zasto vas tako zulja Atpl kada ga nemate?

pa zato sto ga nema ga i zulja :D da ga ima prica bi bila posve zelena :D

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• mariv002
    Student
    Reakcija primljeno
    71
    • July 6, 2022 at 1:11 PM
    • #3,247
    Quote from gigic23
    Quote from Paulie

Kome ste ostavili dugove u cijeloj ovoj kalkulaciji. Ako išta mrzim na dioničkim forumima onda je to neobjektivno drukanje.

Dugoročne obveze: 691.004.245 HRK
    Kratkoročne obveze: 97.944.288 HRK

Ukupne obveze: 788.948.533 HRK

Dionica: 1.395.520

Dug po dionici: 565 HRK

Gdje je financiranje gradnje dva nova broda u iznosu 460 milijuna HRK ?

Priča s ATPL može otići u oba smjera, s recesijom to može ispasti jako loše, a s novim ciklusom jako dobro. Ja se ne mogu zakuniti da znam što će biti, ali me iznimno nervira kad netko druka kao da ima kristalnu kuglu s ružičastom budućnosti.

Display More

Ahhh koliko gorčine, a bez razloga, evo cnb dragi Paulie. Ništa nije izmišljeno, ali ako mislite da bi kompanija trebala imati pokriće cijelog duga u cashu na računu to je Vaše pravo 😂👍

p.s. Inače bit će zanimljivo vidjeti neto dug na kraju H1, kao i D/E.

Display More

ne računa se imovina, samo se dugovi računaju kod "prikopametnih"...

izjava dana: "ali ako mislite da bi kompanija trebala imati pokriće cijelog duga u cashu na računu to je Vaše pravo 😂👍"

s kojim mi lakrdijašima imamo posla, čudo jedno.

Samo ne znam jel se Paulie sa ovakvim jednostranim spominjanjem dugova, a ignoriranjem imovine, nama ruga ili misli da ima netko tko će past na tu glupu priču ili je pak nešto treće u pitanju...

• Lory
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • July 11, 2022 at 9:27 AM
    • #3,248

Ovako izgledaju stvari iz moje perspektive.

Imam 18.000.000 na računu firme koje mi ne trebaju.

Kud s tim novcima u Hrvatskoj. Jedina opcija: Adris. Ja sam kupio preko 42.000 komada Adrisa jer bolju opciju u Hrvatskoj ne vidim.

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 11, 2022 at 1:34 PM
    • #3,249
    Quote from toluen

Mračna stvarnost RH

U Hrvatskoj su 192 naselja već 'mrtva', a još najmanje 540 ih je na pragu izumiranja

Kamo ovo vodi ? Vodi činjenici da će ovdje jednom živjeti netko drugi. Inače ovdje gdje trenutni jesam u gradu Sisku već danima gledam kako prolaze pješice nepoznati ljudi tamnije boje kože koji nose ruksake i u rukama drže mobitele - tipična slika migranata. Što mi je malo čudno jer su se prije skrivali, a sada hodaju usred bijela dana.

Inače u usporedbi s drugim lokacijama na planeti Zemlji prostor RH je čista premija. Zašto se tako (katastrofalno loše) odnosimo prema tome samo pokazuje na kojoj smo razini svijesti što imamo i kamo idemo. Može li se to promijeniti ? Naravno da može, ali kako smo skloni igrati se svojom sudbinom na najgroznije načine ne iznenađuje što stvari ne idu u željenom smjeru.

Quo Vadis Croatia?

I ja sam se prije brinuo oko toga, ali više ne. Što ne može preživjeti, ni ne treba preživjeti. Ja znam kako bih brzo riješio taj problem, ali te mjere bi bile radikalne, vjerojatno bi me i ubili.

Potrebna nam je propaganda i to uzdizanje uloge majke u hrvatskom i europskom društvu, poticanje mladih žena na trudnoću na sve moguće načine - forumima gdje mlade majke, a i one starije mogu prenijeti svoja iskustva mlađim ženama. Jedna od najstrože čuvanih tajni današnjice je da je većini žena trudnoća toliko lijepo iskustvo, zbog svih tih hormona, da jednom kad rode, požele oept biti trudne i opet. Potrebno je otežati dostupnost antibaby pilule, čak i djelomična kriminalizacija toga je potrebna. Ružno je što tako pričam, ali radikalni problemi zahtijevaju radikalna rješenja. Ako te mlade žene ne mogu dotjerati u red njihove majke i očevi, onda politika mora. Pa će jako dobro pazit s kime će se seksat i kada, a ne okolo po javnim mjestima pa onda kad im se dogodi trudnoća, onda ju žele prekinut i skrivaju se iza svojih incijativa za pobačaj. Jer odlučuju o 'svojemu tijelu'? Pa jel mogu ja odlučivati o svojoj imovini i svojim financijama? One hoće seks s određenim muškarcima, tj. određenim tipom muškaraca, ali (očito) ne žele djecu s njima, nego s nekim drugima ili ne žele uopće(u što sumnjam, jer nije prirodni instinkt žene da ne želi dijete, nego baš obrnuto) pa guraju taj abortus. A što je s muškarcima? Što ako neki tip ne želi dijete s njom? Ako se njemu svidi njezino mlado tijelo i želi s njome seks i dobije ga, naprave to i trispet puta i ona zatrudni i odluči zadržati dijete. A on ne želi to dijete. Ima li on pravo neplaćanja alimentacije? Pa isto kako ona odlučuje što će sa 'svojim tijelom', tako u on može odlučivati što će sa svojom imovinom. E to bi bio potpuni liberalizam, zar ne? Ali ti 'liberali' ne guraju to. Žene, pogotovo mlade žene, u današnjem društvu previše toga dobivaju, a baš realno nisu radile za to..za svu tu pozornost, 'prava', bezobrazluke koji im prolaze.. priče koje čujem od nekih svojih poznanika.. Naravno da ima i svijetlih primjera, kvalitetnih žena, dobrih osoba, savršenih majki, ali je kritična masa tih razuzdanih, razmaženih derišta. Gle.. ako mora doći do demografske kontrakcije..neka dođe.. Možda je i bolje da takvi ljudi ni nemaju djecu.. Sve to naravno ne uzrokuju žene, a pogotovo ne mlade žene jer one realno nemaju nikakvu moć ni utjecaj u društvu. Sve vode stari tipovi, koji im to toleriraju, čak i potiču. Koji su slabi. Od 2. svjetskog rata na ovamo su u biti jako dobra vremena. Nikad bolja u povijesti. Dobra vremena stvaraju slabe muškarce, ali kad dođu teška, loša vremena, ona itekako oblikuju jake muškarce koji su u stanju dovesti društvo u red. Bilo to dobro ili loše, ali bude red. Danas nema reda nikakvog, već je kaos. Ova tema je doslovno radioaktivna, nitko to ne želi dirnut i puno vas ovdje će me prezirati zbog ovoga što sam napisao, a mogao bih i puno više, ali kažem ono što mislim i imam argumente za to. Evo daj Bože da sam u krivu, ali statistika i istraživanja, trendovi, itd. govore nam nešto drugo. Nije da će sve propasti i nije da je nezaustavljivo ovo ludilo, samo je pitanje kakva će biti politika. Bio je i stari Rim, propao je pa mračni Srednji vijek i evo nas, svejedno smo došli na ovo danas...

U kolonijalno doba, ja ne znam jel bilo više od kakvih 150 milijuna Europljana, među kojima i Hrvata pa smo svejedno imali uspjehe na svim poljima. Napulj u doba renesanse je imao valjda 25.000 stanovnika pa opet koliko toga je dao svijetu... Sama ideja da mora biti 20 milijuna Hrvata i 2 milijarde Europljana(nazovi bijelaca) da bismo bili uspješni meni nema puno smisla.

Ono što je atomska bomba je useljavanje tih drugih naroda i rasa na prostore izumirućih rasa i naroda. Pogle demografsku kontrakciju Japana. Ali oni su jako restriktivni oko imigracije. Pa pred 80 godina je bilo valjda upola manje Japanaca nego danas pa su svejedo raskopali pola Azije i Pacifika i bili su brutalna sila. Ne vidim da će nestati njih čak i ako opet dođu na te brojke. Ono što je bitno je da imaju kontrolu nad svojom državom, tj. sudbinom. To vrijedi i za Izraelce i za Hrvate i za Kanađane i za te lude Ruse i bilo koji drugi narod. Ima dovoljno mjesta za sve na svijetu, ali moramo biti razumni inače neće biti dobro, na dugoročnom planu.

• Kayser Sose
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    342
    • July 11, 2022 at 5:08 PM
    • #3,250
    Quote from Yieldchaser
    Quote from toluen

Mračna stvarnost RH

U Hrvatskoj su 192 naselja već 'mrtva', a još najmanje 540 ih je na pragu izumiranja

Kamo ovo vodi ? Vodi činjenici da će ovdje jednom živjeti netko drugi. Inače ovdje gdje trenutni jesam u gradu Sisku već danima gledam kako prolaze pješice nepoznati ljudi tamnije boje kože koji nose ruksake i u rukama drže mobitele - tipična slika migranata. Što mi je malo čudno jer su se prije skrivali, a sada hodaju usred bijela dana.

Inače u usporedbi s drugim lokacijama na planeti Zemlji prostor RH je čista premija. Zašto se tako (katastrofalno loše) odnosimo prema tome samo pokazuje na kojoj smo razini svijesti što imamo i kamo idemo. Može li se to promijeniti ? Naravno da može, ali kako smo skloni igrati se svojom sudbinom na najgroznije načine ne iznenađuje što stvari ne idu u željenom smjeru.

Quo Vadis Croatia?

I ja sam se prije brinuo oko toga, ali više ne. Što ne može preživjeti, ni ne treba preživjeti. Ja znam kako bih brzo riješio taj problem, ali te mjere bi bile radikalne, vjerojatno bi me i ubili.

Potrebna nam je propaganda i to uzdizanje uloge majke u hrvatskom i europskom društvu, poticanje mladih žena na trudnoću na sve moguće načine - forumima gdje mlade majke, a i one starije mogu prenijeti svoja iskustva mlađim ženama. Jedna od najstrože čuvanih tajni današnjice je da je većini žena trudnoća toliko lijepo iskustvo, zbog svih tih hormona, da jednom kad rode, požele oept biti trudne i opet. Potrebno je otežati dostupnost antibaby pilule, čak i djelomična kriminalizacija toga je potrebna. Ružno je što tako pričam, ali radikalni problemi zahtijevaju radikalna rješenja. Ako te mlade žene ne mogu dotjerati u red njihove majke i očevi, onda politika mora. Pa će jako dobro pazit s kime će se seksat i kada, a ne okolo po javnim mjestima pa onda kad im se dogodi trudnoća, onda ju žele prekinut i skrivaju se iza svojih incijativa za pobačaj. Jer odlučuju o 'svojemu tijelu'? Pa jel mogu ja odlučivati o svojoj imovini i svojim financijama? One hoće seks s određenim muškarcima, tj. određenim tipom muškaraca, ali (očito) ne žele djecu s njima, nego s nekim drugima ili ne žele uopće(u što sumnjam, jer nije prirodni instinkt žene da ne želi dijete, nego baš obrnuto) pa guraju taj abortus. A što je s muškarcima? Što ako neki tip ne želi dijete s njom? Ako se njemu svidi njezino mlado tijelo i želi s njome seks i dobije ga, naprave to i trispet puta i ona zatrudni i odluči zadržati dijete. A on ne želi to dijete. Ima li on pravo neplaćanja alimentacije? Pa isto kako ona odlučuje što će sa 'svojim tijelom', tako u on može odlučivati što će sa svojom imovinom. E to bi bio potpuni liberalizam, zar ne? Ali ti 'liberali' ne guraju to. Žene, pogotovo mlade žene, u današnjem društvu previše toga dobivaju, a baš realno nisu radile za to..za svu tu pozornost, 'prava', bezobrazluke koji im prolaze.. priče koje čujem od nekih svojih poznanika.. Naravno da ima i svijetlih primjera, kvalitetnih žena, dobrih osoba, savršenih majki, ali je kritična masa tih razuzdanih, razmaženih derišta. Gle.. ako mora doći do demografske kontrakcije..neka dođe.. Možda je i bolje da takvi ljudi ni nemaju djecu.. Sve to naravno ne uzrokuju žene, a pogotovo ne mlade žene jer one realno nemaju nikakvu moć ni utjecaj u društvu. Sve vode stari tipovi, koji im to toleriraju, čak i potiču. Koji su slabi. Od 2. svjetskog rata na ovamo su u biti jako dobra vremena. Nikad bolja u povijesti. Dobra vremena stvaraju slabe muškarce, ali kad dođu teška, loša vremena, ona itekako oblikuju jake muškarce koji su u stanju dovesti društvo u red. Bilo to dobro ili loše, ali bude red. Danas nema reda nikakvog, već je kaos. Ova tema je doslovno radioaktivna, nitko to ne želi dirnut i puno vas ovdje će me prezirati zbog ovoga što sam napisao, a mogao bih i puno više, ali kažem ono što mislim i imam argumente za to. Evo daj Bože da sam u krivu, ali statistika i istraživanja, trendovi, itd. govore nam nešto drugo. Nije da će sve propasti i nije da je nezaustavljivo ovo ludilo, samo je pitanje kakva će biti politika. Bio je i stari Rim, propao je pa mračni Srednji vijek i evo nas, svejedno smo došli na ovo danas...

U kolonijalno doba, ja ne znam jel bilo više od kakvih 150 milijuna Europljana, među kojima i Hrvata pa smo svejedno imali uspjehe na svim poljima. Napulj u doba renesanse je imao valjda 25.000 stanovnika pa opet koliko toga je dao svijetu... Sama ideja da mora biti 20 milijuna Hrvata i 2 milijarde Europljana(nazovi bijelaca) da bismo bili uspješni meni nema puno smisla.

Ono što je atomska bomba je useljavanje tih drugih naroda i rasa na prostore izumirućih rasa i naroda. Pogle demografsku kontrakciju Japana. Ali oni su jako restriktivni oko imigracije. Pa pred 80 godina je bilo valjda upola manje Japanaca nego danas pa su svejedo raskopali pola Azije i Pacifika i bili su brutalna sila. Ne vidim da će nestati njih čak i ako opet dođu na te brojke. Ono što je bitno je da imaju kontrolu nad svojom državom, tj. sudbinom. To vrijedi i za Izraelce i za Hrvate i za Kanađane i za te lude Ruse i bilo koji drugi narod. Ima dovoljno mjesta za sve na svijetu, ali moramo biti razumni inače neće biti dobro, na dugoročnom planu.

Display More

heil

pecunia non olet

• Chuck
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    507
    • July 13, 2022 at 10:53 AM
    • #3,251
    Quote from Infinity
    Quote from Chuck

Ja samo pišem ono sto vidim, a trenutno je to strah i panika, jer će sutra biti još gore, a graf pokazuje na dno negdje oko 340 kn. Futuresi za Panamaxe za 7. mjesec pali ispod 17 000 $, što nikako nije dobro.

Ne gledati se u ogledalo ako vas vata strah i panika 😅

Opet dionica pada, a dno se ne nazire.

• Chuck
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    507
    • July 13, 2022 at 10:58 AM
    • #3,252

To je tako kada jedan ciklus završava i dionica se vraća na početne postavke. Čak nisam siguran da bih je po 340 kn htio kupiti.

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • July 13, 2022 at 11:07 AM
    • #3,253
    Quote from Chuck

To je tako kada jedan ciklus završava i dionica se vraća na početne postavke. Čak nisam siguran da bih je po 340 kn htio kupiti.

Ostane više kamikazama.

• Chuck
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    507
    • July 13, 2022 at 11:17 AM
    • #3,254

Danas po svemu sudeći slijedi žešći pad vozarina

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • July 13, 2022 at 11:43 AM
    • #3,255
    Quote from Chuck
    Quote from D_artagnan

Da zamisli 17.000 nije dobro jer tu su zarađivali 2021. samo preko 100kn ili 25% na ovu cijenu uz dolar koji je bio tada dosta niže.

Defnitivno to nije dobro, a malo ih hebu i TC vozarine za 6m, 1Y i 2Y :/ . A i tebe kojeg ATPL ne zanima ima najviše na temi ^^ ^^ 8)

Hvala jutros prodavačima i na ovoj stepenici, još jedan paket stoji za bolje dane :) , pa da vidimo dali će mi i sljedeću stepenicu niže netko nagraditi.

Nekad mi je draže da mi dionica pada nego raste, neznam dali je to dobro.. jer kad raste se mislim hebate moram je puno skuplje platitit sada

Panamx Futuresi za iduću godinu pali na 13 000$, što je ispod granice isplativosti.

Ne marim. Evo ja već u plusu sa današnjom kupnjom.

• KultLicnosti
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,644
    • July 13, 2022 at 11:46 AM
    • #3,256
    Quote from Chuck

Danas po svemu sudeći slijedi žešći pad vozarina

Nakon kiše dolazi sunce, samo hrabro.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • July 13, 2022 at 12:36 PM
    • #3,257

Hvala Adminu!!!

Ne bi nikad rekao da ću ovo napisat.

Jedan dan odmora.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • July 15, 2022 at 11:37 AM
    • #3,258

prva dama je intervenirala, a što su čekale druge dame, zašto nisu i one krenule u damski boj za svoje dijete, ne bi ona nikada ni bila prva da se nije laktarila cijeli život

Sanja Musić Milanović osobno došla u školu par sati nakon zaključenja ocjena: ‘Vidjeli smo ju‘
    Pravilnik, koji je na snazi od 2019., propisuje da roditelji dva tjedna prije završetka nastave ne smiju dolaziti u školu
    www.jutarnji.hr
  • havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • July 15, 2022 at 12:44 PM
    • #3,259
    Quote from zlocesti

Belgija plaća porez i na prvu nekretninu, u kojoj stanuju

Ameri mislim isto

I naši će se sličnog dosjetiti

i dzabe tebi 40 godina staza , kad ce bolje proci netko tko nije nikad radio.

• Mrcash
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,554
    • July 19, 2022 at 8:35 PM
    • #3,260

Bit će lipa prica sutra, dija aproves

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 471

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:58 PM
    2. Odgovora
      471
      Pregleda
      203k
      471
    3. umalo

May 21, 2025 at 12:58 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 12:22 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 21, 2025 at 12:22 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 21, 2025 at 11:38 AM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 21, 2025 at 11:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:26 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      833k
      1.9k
    3. All

May 21, 2025 at 11:26 AM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 21, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      911k
      2.1k
    3. All

May 21, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

umalo May 21, 2025 at 12:58 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 21, 2025 at 12:22 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 21, 2025 at 11:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 21, 2025 at 11:26 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

All May 21, 2025 at 11:22 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac May 20, 2025 at 9:23 AM
  • Što smo danas tržili

vitoo May 19, 2025 at 4:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 16, 2025 at 7:37 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 16, 2025 at 3:38 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Slične teme

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
    • February 13, 2020 at 2:36 PM
    • Dionice