The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Prognoze globalnog rasta. Ključne riječi World, China, India, Emerging and Developing.
neizbježan storm na strani demanda sa sinergijom neizbježnog storma na strani supplya.
prilično sam uvjeren da će se odgađanje odluke i dilema dali će se ti stormovi umnožiti ili "samo" zbojiti u desetljećima pred nama pokazati kao jedna od najpromašenijih investitorskih dilema globalno ali i lokalno.
ovo je sada jako daleko od početnog dima,ovdje sada ima već hrpetina dokaza na dokaze na dokaze da....
naravno na burzi ne postoji bez rizika kao ni u životu u bilo kojoj situacija ali ako(kada) će mi ovakav risk/reward ratio biti previše znat ću da je vrijeme za investitorsku penziju
ovo me jako posjeća na dileme i rasprave početkom 2010-tih dali kupovati nerevaloriziranu imovinu(hotele) na obali u pola cijene ili niže jer je bilo "ništa posebno" profitabilno.
ovdje ista situacija imovina u pola cijene a vrlo izgledno sljedi brutalno pozitivan preokret u poslovanju.
na turizmu su poslije svi zborno pjevali da rizika uopće i nije bilo
naravno jer je rizik bio zanemarivo mali a donio je nestvarne prinose u par godina,prinose koji štediše neće ostvariti za 10 života.
hmm.......