CKML (Čakovečki mlinovi)
-
-
-
Dobit je pala 27 %, niska profitabilost još se snizila. Prihodi porasli par postotaka. Pozitivno je što se uprava želi primiti posla oko sredjivanja segmenta trgovine, i možda uloviti kakvu zanimljivu akviziciju. Cijene žitarica možda pomognu. Na ovoj cjenovnoj razini dionica za shopping potpuno nezanimljiva.
-
Nitko ništa ne piše. Očekuje li itko kakvu divku ove godine?
-
Optimisti očekuju ne bilo kakvu dividendu vec dividendu na razini prošlogodišnje jer ima još dosta zadržane dobiti iz prethodnih godina, za pesimiste ne znam 😁
-
Optimisti očekuju ne bilo kakvu dividendu vec dividendu na razini prošlogodišnje jer ima još dosta zadržane dobiti iz prethodnih godina, za pesimiste ne znam 😁
pesimisti uvijek očekuju barem kiflu
-
Vjerujem da će opet bit presing da se isplati divka i to ne bilo kakva. Uostalom, zato i držim dionicu, ali sam na rubu da je prodam. Poslovanje im i nije nešto spektakularno.
-
Poslovanje im i nije nešto spektakularno.
Prodate i šta onda?
Uz inflaciju i rastuće cijene hrane, imate nekakvu bolju priliku sa gotovinom?
-
Poslovanje im i nije nešto spektakularno.
Prodate i šta onda?
Uz inflaciju i rastuće cijene hrane, imate nekakvu bolju priliku sa gotovinom?
Prodam i kupim nešto drugo. Ili ne kupim... Nije neka mudrost.
Imao sam velika očekivanja ovdje, ali se nisu ostvarila. Pogriješio sam s ovom dionicom. Kad bude vrijeme za dividendu, cijena će rasti, ali će nakon toga nastati hlađenje. Čekam jesen, a nakon toga ide likvidacija iz portfelja. Klasična nelikviduša. Treba bit strpljiv.
Očekujem daljnji pad prihoda i dobiti za Q1. Možda bude nekih pomaka na bolje kasnije tijekom godine, zbog smanjenja PDV-a, i to je razlog zbog čega čak razmatram dodatnu kupnju ovih dana. Situacija će bit jasnija na jesen, a do tad sam svakako u dionici. Kako god, do kraja godine prodajem sve što imam.
-
Mislio sam da neće bit spektakularno, ali sam se prevario. Zbilja je spektakularno.
WTF je ovo... Užas.
-
Interesantna odluka da se, nakon onakvog FI s jedne strane i dobrih prilika na burzi s druge strane, odlučiš na kupnju na asku. Mislim da se ta kupnja mogla obavit i jeftinije. Kako god...
Nakon pročitanog izvještaja i planova za ovu godinu, ova firma me i dalje interesira. Imam dojam da znaju što žele, imaju neki smjer u kojem idu. Prisjetio sam se razloga zašto sam uopće ušao u dionicu.
Vjerojatno će im se u Q2 isplatiti dobit NTL-a, pa će to barem naizgled biti bombastično.
Nema rasprodaje, to mi se sviđa. Mogao bih malo čamiti na bidu. Možda je rano za kupnju, al valja se poigrati.
-
-
Nije kao prošle godine, al dobro, u ova teška vremena i ovo je dobro.
-
Ajde Nino, okreni neku pinku, usreći nas malo.
ČAKOVEČKI MLINOVI d.d. Obavijest o otkupu žitarica roda 2022. godineČakovečki mlinovi d.d. Čakovec obavještavaju poljoprivredne proizvođače da će od ponedjeljka, 4. srpnja 2022. godine u silosu u Čakovcu primati na prodaju i…emedjimurje.net.hr -
Inače, kod njih sve ide kako su i zacrtali..
Jako dobru vibru mi ima ova firma, žao mi je što je dionica skroz nezanimljiva. Ovih dana, bid je šupalj, kao da ga nema. Al nije to ni loše, nema bida, nemaš kome prodat. Zato je i cijena stabilna. 😂😂
-
pregovori su tek sutra
Objavljena vrijednost zaplijenjene imovine ruskih oligarha, antiratni novinar kažnjen zbog gay propagandeRat u Ukrajini ušao je u 139. dan. Ukrajina očekuje novi napad ruskih kopnenih snaga nakon granatiranja diljem zemlje u kojima je poginulo više od 30 ljudi,…dnevnik.hr13:17 Nova runda pregovora između Ukrajine i Rusije o izvozu žitarica iz Ukrajine trebala bi se održati sutra u Istanbulu , javlja ruska novinska agencija Interfax pozivajući se na rusko ministarstvo vanjskih poslova. Rat u Ukrajini zarobio je oko 22 milijuna tona žitarica unutar Ukrajine, što predstavlja rastuću krizu za zemlju poznatu kao "žitnica Europe".
Prije ruske invazije, Ukrajina je mogla izvesti šest do sedam milijuna tona žitarica mjesečno, ali je u lipnju isporučila samo 2,2 milijuna.
-
-
Isplata dividende iz dobiti za 2004. godinu...
-
samo 1.5 kn ili ti 2 posto
-
samo 1.5 kn ili ti 2 posto
Možda uleti protuprijedlog kao prošle godine pa može to otići i na 3 kn.
-
Ne znam koja je poanta ovog danasnjeg iskrcavanja i rusenja cijene. Taman je neka dobra vijest stigla u obliku divke na ovoj dionici nakon visemjesecne letargije a sada cijena tone i prije potvrde divke. Imam nesto malo dionica ali mislim da sad nikako nije trenutak prodavati.
-
pdaju i druge znatno jeftinije dionice nema likvidnosti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-