Ja ne znam zašto se ulaže u ovu dionicu???Želite pogubit pare???
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Za svaku je dobru vožnju potreban i vlakovođa.
Ha ?
Dalekovod od 3 kn do 8 kn je vozio Maestro, reklo bi se
Ovdje imamo vagone na sporednom kolosjeku
Morala bih kupiti Knjigu da vidim tko kome mjeru uzima, al' frankly, imam premalenu količinu da bi me baš jako zanimalo.
Igu imam iz sentimentalnih razloga.
Sve je to, štrumfovi moji, škandaloznooooo
-
Ja bi rekao da je maestro vozio od 133kn na 17kn, dok se čekalo 1000kn po dioni....svaka mu čast
-
Dalekovod od 3 kn do 8 kn vozio je Maestro, reklo bi se
Ja bi rekao da je maestro vozio od 133kn na 17kn, dok se čekalo 1000kn po dioni....svaka mu čast:palac gore:
kaže jedan naš pametan, Treba pratiti trag novca, pa eto bilo bi lijepo vidjeti tko kupuje imovinu Viadukta
-
Nominalna vrijednost, dakle iznos naznačen na samoj dionici je prvenstveno računovodstvena kategorija. Ona označava knjigovodstvenu vrijednost dionice u trenutku njenog izdavanja. Prema nominalnoj vrijednosti dionica, računa se udjel pojedinog dioničara i broj glasova koje ima. Cijena dionice nije , međutim, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost . Tržišna vrijednost nastaje odnosom ponude i potražnje na burzi, ne utvrđuje se jednom zauvijek, već se upravo suprotno, uvijek iznova određuje. Ukoliko veliki broj ljudi želi kupiti baš vašu dionicu, njoj će tržišna cijena rasti bez obzira na nominalnu (knjigovodstvenu) vrijednost. Vrijedi naravno i obrnuto. Ako je slab interes za kupnju vaše dionice, bez obzira na knjigovodstvenu vrijednost, njena će tržišna cijena stagnirati ili padati. Na ponudu i potražnju utječu razni domaći i međunarodni faktori, prije svega sadašnje poslovanje dioničkog društva i očekivanja o budućem poslovanju.
Čuvajte Vaše papiriće, budite strpljivi.
kolega
jako lijepo ste prepisali definiciju koju svi znamo. ali ničim niste pojasnili na kaj vi osobno mislite kad pišete .... ne zaboravite da je nominala 700 kn. kao da netko napiše da je nominala kod ernt 100 kn, a kod adrisa 10 kn!
-
to je to
JURČAK ANTUN 1,228 0.20% 4,548 -
.... ne zaboravite da je nominala 700 kn. kao da netko napiše da je nominala kod ernt 100 kn, a kod adrisa 10 kn!
kolega, kako to sad 700kn nominale IGH ...to je neka zezancija ili što
-
pročitajte zadnjih desetak postova. ni ja ne znam da li je ovo ili ono! totalno zbunjen
-
Nominalna vrijednost, dakle iznos naznačen na samoj dionici je prvenstveno računovodstvena kategorija. Ona označava knjigovodstvenu vrijednost dionice u trenutku njenog izdavanja. Prema nominalnoj vrijednosti dionica, računa se udjel pojedinog dioničara i broj glasova koje ima. Cijena dionice nije , međutim, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost . Tržišna vrijednost nastaje odnosom ponude i potražnje na burzi, ne utvrđuje se jednom zauvijek, već se upravo suprotno, uvijek iznova određuje. Ukoliko veliki broj ljudi želi kupiti baš vašu dionicu, njoj će tržišna cijena rasti bez obzira na nominalnu (knjigovodstvenu) vrijednost. Vrijedi naravno i obrnuto. Ako je slab interes za kupnju vaše dionice, bez obzira na knjigovodstvenu vrijednost, njena će tržišna cijena stagnirati ili padati. Na ponudu i potražnju utječu razni domaći i međunarodni faktori, prije svega sadašnje poslovanje dioničkog društva i očekivanja o budućem poslovanju.
Čuvajte Vaše papiriće, budite strpljivi.
kolega
jako lijepo ste prepisali definiciju koju svi znamo. ali ničim niste pojasnili na kaj vi osobno mislite kad pišete .... ne zaboravite da je nominala 700 kn. kao da netko napiše da je nominala kod ernt 100 kn, a kod adrisa 10 kn!
Nerado se mijesam. Ne pratim vise Igu jer ju nemam vise.
Ali zar book nije negativan?
Ha ?
Morala bih kupiti Knjigu da vidim tko kome mjeru uzima, al' frankly, imam premalenu količinu da bi me baš jako zanimalo.
Tako ja i Atpl. Svojedobno sam popusila kao pocetnik sa 400 na 150 kuna😂
Pa ju sada stalno imam😅
-
ajte, molim vas! moje reakcije su čista ironija i sarkazam jer čekam da nam kolega objasni ono što mi ne vidimo ili ne znamo!!
-
-
ajte, molim vas! moje reakcije su čista ironija i sarkazam jer čekam da nam kolega objasni ono što mi ne vidimo ili ne znamo!!
Nije valjda da o "nekoga kolege" očekujete da vam nominalu od 700kn pojasni?!!
Tko zna kome se što po glavi vrti? -
Šala šala, moja fikcija. Zadovoljni?
-
kolega
Nerado se mijesam. Ne pratim vise Igu jer ju nemam vise.
Ali zar book nije negativan?
Ha ?
Tako ja i Atpl. Svojedobno sam popusila kao pocetnik sa 400 na 150 kuna😂
Pa ju sada stalno imam😅
Uh, šta me ovo podsjeća na žene.
Uskoro ćeš dobiti priliku da se riješiš ATPL i onda bježi zauvijek...😂😂😂.
Ja ću pričekati IGH...
-
IGH-R-A: Promjene dioničara - MojeDionice
Prvo Jurčak, a, sad evo i Čolina podebljaje svoj portfelj.
-
Ili Jurčak ili Čolina cekaju na bidu na 90.😎
-
Sud otkantao Paladinu: Nećeš dobiti milijune, ali moraš nam platiti 100.000 kuna troškova!Paladina je tražio izlazak iz tvrtke koja ima koncesiju na Kupare sudskim putem i uz milijunsku odštetu od skoro 25 milijuna. Sud mu je poručio da za to nema…www.24sata.hr
Jedan od komentara...
AŠ
Američki Šerif15:26
Fulao sam profesiju i zanat, a roditelji me nisu usmjerili dobrim putem. Od malena su pogriješili i trebali su me usmjeriti da se učlanim u HDZ, diplomu da kupim u BiH, a posao da tražim preko stranke HDZ-a, uz sve to da budem pravi lažljivac i pričam samo ono šta narod želi čuti, a naravno da od toga obećanog ništa ne napravim. I sad sam shvatio da bi mogao prodati sve hrvatsko i nikoga za to nebi bilo briga.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/440
Žuti karton, po tko zna koji put.....
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/440
Žuti karton, po tko zna koji put.....
pa dobili su i kaznu
5000kn . sad ce u blokadu radi toga:D
-
Evo novg posla....
-
neka objave FI pa priaju o vonom poslu xd